Kirjoittaja Aihe: EDUSKUNTA KUSEE PUOLUEKANNASTA RIIPPUMATTA DUUNAREIDEN PÄÄLLE !!!  (Luettu 404 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3194
 •   0
 • Vasemmalta oikealle ja siitä välistä. Olipa puolue hallituksessa tai oppositiossa, niin duunareiden päälle kustaan ja ne joilla ei ole työpaikkaa saavat lisäksi paskatkin niskaansa !! >:( >:(

  [/[Rakennusliiton Suokas: joukko kansanedustajia pyllisti suomalaisille duunareille

  Nurmijärvellä syntynyt, helsinkiläinen varatuomari, Rakennusliiton varapuheenjohtaja Kyösti Suokas moittii yhtä kipakasti Juha Sipilän hallitusta kuin myös punavihreitä suvakkipoliitikkoja: he hylkäsivät suomalaisen duunarin.

  Mukana mm. eräs Laura Huhtasaari(perse-suomalaiset), joka äänesti eduskunnassa jokaisen työttömän ja heikompiosaisen tilannetta pahentavan heikennyksen puolesta ja nyt pyrkii pressaksi.

  [/”Käytännössä saman tempun suomalaisille duunareille teki joukko eri puolueiden kansanedustajia. He esittävät ulkomaisen työvoiman tuonnin täydellistä vapauttamista. Myös Euroopan unionin ulkopuolelta. Arvatenkin Juha Sipilän (kesk) hallitus kiittää.

  [”Valitettavasti ei edes vihreitä, jotka moottoritien alle jäävän sittisontiaisen takia voivat kyllä panna hyrskyn myrskyn. Kotoperäinen duunari lajina joutaa sen sijaan kuolla sukupuuttoon.”

  ”Vasemmistopuolueiden edustajat ilmeisesti kumartavat Suomessa oleville pakolaisille. Jos tarveharkinta kehitysmaiden työntekijöiden työluvista poistuu, lähtöpassit saaneille pakolaisille voidaan puljata työpaikkoja ja jokunen saa jäädä Suomeen. Tarkoitus on ehkä jalo, mutta viiden pennin suutarit aiheuttavat markan vahingon.”

  Tietoista sumutusta

  Kyösti Suokas moittii “tietoiseksi sumutukseksi” puheita työntekijöiden oikeuksien varmistamisesta viranomaisvalvontaa tehostamalla, sillä Suomen rakennuksilla on jo maailman paras kontrollijärjestelmä.


  ”Viranomaiset eivät silti pysty valvomaan maksettuja palkkoja, ei edes EU-alueelta tulevien kohdalla. Kehitysmaista lähetettävät työntekijät ovat alusta loppuun välittäjiensä armoilla. Viimeistään kotimaassa kerätään pois alkuperäisen sopimuksen yli maksetut palkat.”

  Kyösti Suokas huomauttaa, että uuden halpatyövoiman aalto nostaa Suomessa vastakkainasettelua etenkin siinä vaiheessa, kun rakennusala taas syöksyy taantumaan.


  ”Näyttääkin siltä, että tarveharkinnan poistamista esittävät kansanedustajat ovat ryhtyneet keskeisiksi Laura Huhtasaaren (ps) vaalivankkureiden vetureiksi.”

  [/Linkki.
  https://kossi.rakennusliitto.fi/blogi/pyllistys-kaikilla-herkuilla/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: