Kirjoittaja Aihe: VARISVERKOSTO, LI ANDERSON = VASEMMISTOFASISTIT !!!!!!!  (Luettu 313 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2660
VARISVERKOSTO, LI ANDERSON = VASEMMISTOFASISTIT !!!!!!!
« : ſyyskuu 11, 2017, 09:11:13 ip »
 •   0
 • Metallihelvetti ry:n kannanotto

  Lauantaina 2.9. Metallihelvetti ry järjesti Vantaan Bar Rock Bearissa Naer Mataronin ja Sielunvihollisen keikan, jota todisti yli satapäinen yleisö. Mukaan saatiin lisää kotimaista black metal -osaamista Aegrusin aloittaessa illan. Konsertti sujui menestyksekkäästi, järjestyshäiriöitä ei ollut, yleisö piti näkemästään mitä paikalla kuulluista kommenteista pystyi päättelemään ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä.

  Ainoa ”erikoisuus” tapahtumaan liittyen sattui alkuillasta ennen lipunmyynnin alkua kun kolme bändien ja järjestäjätahon ulkopuolista henkilöä saapui paikalle ja lyhyen kahvitteluvisiittinsä lomassa kävivät tukkimassa baarin kummankin vessan jonkinlaisella laastilla. Ennen lipunmyynnin alkua paikalla ei ollut muita henkilöitä bändien, järjestäjien ja baarin henkilökunnan lisäksi.

  Tapahtuman toteutumiseen tällä ei tietenkään ollut mitään vaikutusta – toinen vessakin saatiin putsattua jo ennen bändien soittoa – mutta tempauksen taloudelliset haitat Bar Rock Bearin omistajalle voivat koitua todella kalliiksi. Kolmikosta saatiin selkeää turvakamerakuvaa ja tihutyöstä on jo tehty rikosilmoitus poliisille. Toivomme, että tekijät saatetaan lailliseen korvausvastuuseen ilkivallanteostaan.

  Tekijöiden motiivia, mahdollisia taustatekijöitä tai -ryhmittymiä ei ehkä koskaan saada selville, mutta sillä ei ole nyt mitään merkitystä. Tämä ilkivaltatapaus oli viimeinen niitti sille, että päätimme julkaista liitteenä olevan jutun, joka läpivalaisee viime helmikuussa järjestetyn Turku Saatanalle 5 -tapahtuman boikottikampanjan ja kaikki siihen oleellisesti liittyneet tahot. Tällaisen sabotointipelleilyn on loputtava heti alkuunsa.

  Opettavaista lukuhetkeä, toivoo
   Metallihelvetti ry

  Linkki.
  https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fmetallihelvetti.net%2Ftiedotteet%2F&h=ATMhH1bpMCjAB09CowqD8-nZAXBL6_SlibJh3wPwPyEVMVVpLnpZ70xxEj06TJUuir0tTxh3tNidossjz_m7OIo3b0Vuq1VHA7OwQ4hTrOBm1uyvlTHntzQuRAr8okcBiRzxvjRBALxS3aUX4jVOsmvE4DnIeOT6sZauEW_pa0szhaIwSkpHIdgAxXv8v_CgBM2pJ1n6dOO9gkj7oUzUjlCG6E9RHOyfYcG1PZpAsEFLuSUvraPjlHKhPwjcgksU_Xhp


   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: