Kirjoittaja Aihe: JUHA SIPILÄ JA HALLITUSMAFIAN RIKOLLISUUS.  (Luettu 4381 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4079
JUHA SIPILÄ JA HALLITUSMAFIAN RIKOLLISUUS.
« : ſyyskuu 11, 2017, 06:49:42 ip »
 •   0
 • Sipilä on EU:n mies ja EU jäsenyys oli Juha SAASTA Sipilän onnellisuuden mullistuma. Näin kyseinen saasta kuvaili oloaan ja ajatuksiaan haastattelussa.

  Tuskinpa kovinkaan moni, ainakaan ne jotka todellisuudessa ovat kiinni, ovat kuvitelleetkaan, että Sipilä tai nykyhallitus, sen enempää kuin edellisetkään hallitukset ovat suomea tai suomalaisia edustaneet, vaan sen sijaan ovat myyneet maamme vastoin perustuslakia pankki, korporaatio ja heitä edustavalle EUROOPAN UNIONILLE !!!

  Tässäpä muutama Sipilän ja hallituksen saavutuksista.

  : köyhien, heikoimmassa asemassa olevien ja työttömien sieluton kyykytys.

  :Työmarkkinoilla EK:n pillin ja ehtojen mukaan toimiminen ja työntekijöiden työehtojen polkeminen. Koko KIKY soopa osoittautui niin totaaliseksi torsoksi, että työnantajapuolikin lopulta pyllisti koko hommalle !!!

  : Suomen kansallisomaisuuden yhtiöittäminen, tarkoituksena näiden yhtiöiden myyminen yksityisille sijoittaja ryhmille, jotka toimivat veroparatiiseista käsin. Esimerkkinä jo aiemman hallituksen toteuttama sähköverkon myynti ulkomaiselle sijoittajaryhmälle, jonka seurauksena sähkön siirtomaksut ovat nousseet vuosittain.

  : Julkisen terveydenhuollon tuhoaminen ja yksityistäminen SOTE:n kautta. Tästäkin yksityiset ulkomaiset sijoittaja ryhmät tulevat nettoamaan miljardeja, jotka ohjataan ohi suomen verotuksen, veroparatiiseihin. Eikä sovi myöskään unohtaa suomen lääkärikuntaa, joka on hissun kissun koko SOTE ohjelmasta ja istuvat kirjanpitäjiensä kanssa tekemässä omia verosuunnitelmiaan, siitä miten saavat suurimman taloudellisen hyödyn irti soten astuttua voimaan.

  : Suomen itsenäisyyden suvereniteetin yhä pidemmälle menevä tuhoaminen, EU federalismin ja yhteispuolustuksen nimissä.

  : Suomen matuttaminen, eli ns. ''pakolaisten'' päästäminen joukoittain suomeen, ilman, että asiaa yritettiin edes pienimmälläkään tavoin hillitä. Sen sijaan rajat oli avoinna, avoimien ovien periaatteella. Tästä on seurannut raiskausten määrän raju nousu, samoin väkivaltaisuuksien ja muiden häiriöiden määrän nousu. TERRORISMI SAI ALUSTAN SUOMESSA, TURUN TAPAUS, puhumattakaan miljardien taloudellisista kustannuksista, samaan aikaan, kun on kyykytetty jo heikoimmassa tilanteessa olevia suomalaisia. Ns. pakolainen saa suomessa 4,4% paremman sosiaaliturvan, kuin suomalainen, sen lisäksi ''pakolainen'' saa paremman oikeusturvan, kuin suomalainen mm. automaattisen valitusoikeuden korkeimpaan oikeuteen, hylätyn turvapaikkahakemuksen jälkeen.

  : Suomen muuttaminen vakoilu ja poliisivaltioksi. Toki aiemmat hallitukset ovat tehneet tätä koko ajan ja vieneet suomea pykälä pykälältä pidemmälle. Nyt kuitenkin Sipilän hallituksen aikana touhu on karannut lopullisesti käsistä. Vakoilulakia halutaan ajaa läpi nopeutetussa järjestyksessä, käyttäen tekosyynä turun terrori-iskua, jonka veri on Sipilän omissa käsissä. Törkeyden huippuna on ns. EU hybridikeskus, joka toimii täysin verovapaana ja suomen lakien saavuttamattomissa. Suomen viranomaisilla ei ole minkäänlaista valtuutta puuttua keskuksen toimintaan, saada tietoa mitä he tekevät ja ketä vakoilevat, tai kenestä keräävät tietoa arkistoihinsa ja kenelle jakavat arkistossaan olevaa materiaalia.

  : Sananvapauden jatkuva tukahduttamisyritys ja poliittisen poliisin(polpo)perustaminen, jonka toimintaan oleellisesti liittyy vihapuhepoliisi sonta ja suomalaisten perusoikeuksien järjestelmällinen polkeminen.

  : Poliittiset virkanimitykset. Ennen valtaan pääsyään Sipilä oli niitä vastaan, vaan kuinkas kävikään, kun poliittinen pyrkyri ja epäonnistuja, toveri lestadiolainen nimitettiin korkeapalkkaiseen EU virkaan, vaikka minkäänlaista pätevyyttä kyseisellä paskalla ei virkaan ole !!!

  On varmasti monta muutakin asiaa jotka voisi lisätä tähän listaa mutta eikohän tuo jo enimmäkseen tullut selväksi. Jo aiemmat hallitukset ovat muovanneet suomea maan paikaksi, josta ei voi todeta, että täällä olisi hyvä olla ja asua. Itse asiassa suomesta on tullut aivan helvetin ikävä paikka asua ja olla ja todennäköisesti tulee vain pahenemaan.

  Mutta miksi virkamiehistö ja päättävät politiikot toimisivat toisin, kun näkevät minkälaisia lampaita suurin osa suomalaisista on ja hyväksyvät mitä tahansa, kysymättä ensimmäistäkään kysymystä, sen sijaan pahin osa suomalaisista oikein vaatii, että hallitus rakentaa heille suomesta vankilan, jossa heidän ei kuulukaan ajatella itse, vaan kaikk mitäi ajattelet, sanot tai teet sanellaan hallituksen taholta.

  LAMPAAT ON LAMPAITA, EIKÄ SIITÄ MUUKSI MUUTU, IKÄVÄ KYLLÄ !!!!!
  « Viimeksi muokattu: ſyyskuu 11, 2017, 09:45:47 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: