Kirjoittaja Aihe: 3 TIETÄ ISLAMISAATIOON !!!!  (Luettu 308 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3024
3 TIETÄ ISLAMISAATIOON !!!!
« : ſyyskuu 11, 2017, 02:48:41 ip »
 •   0
 • Kolme tietä islamisaatioon

  Yksi tie islamisaatioon on poistaa ei-islamilaiset tavat ja tunnukset. Tämä saavutetaan välttämällä muslimien loukkaamista ja estämällä muiden uskontojen levittäminen muslimien keskuuteen. Myös kansakunnan alkuperäisen uskonnon ja kulttuurin kilpailukykyä vähennetään, jotta islamisaatio pääsisi etenemään paremmin.

  Esimerkkinä Punaisen Ristin kieltäytyminen koristelemasta kauppojaan joulukuusilla, tai pankit, jotka eivät enää jaa säästöpossuja asiakkaidensa lapsille (koska possut ovat epäpuhtaita islamissa). Molemmissa tapauksissa syynä on pelko muslimien loukkaamisesta ja muslimiasiakkaiden menettämisestä.

  Toinen tie islamisaatioon on islamilaisten tapojen ja sääntöjen tuominen ei-islamilaiseen yhteiskuntaan.

  Esimerkkejä tästä ilmiöstä ovat kuntoilutilojen rakentaminen tai kunnostaminen silmälläpitäen muslimien näkemyksiä alastomuudesta ja sukupuolten välisistä kontakteista, tai islamilaisten juhlapäivien tekeminen pakollisiksi vapaapäiviksi.

  Kolmas tie islamisaatioon on se, kun joidenkin alueiden tai lähiöiden asukkaista niin suuri osa on muslimeja, että alkuperäinen kulttuuri ja asukkaat poistuvat kokonaan.

  Eräs esimerkki on se, kun ei-islamilaiset viranomaiset, kuten poliisi ja palokunta, kohtaavat epäkunnioitusta, uhkailua tai väkivaltaa sillä aikaa, kun imaamit, poliisityyliset muslimien isien ryhmät, kotikutoiset sharia-tuomioistuimet ja islamilaiset sovitteluneuvostot voivat rauhassa osoittaa valtaansa. Toinen esimerkki on, kun juutalaiset eivät voi käyttää kipaa tai tytöt pukeutua minihameisiin muslimienemmistöisillä alueilla, koska he voivat joutua hyökkäyksen kohteeksi.

  [Islamisaatio siis tapahtuu järjestelmällisellä alkuperäisen kulttuurin eliminoimisella, islamilaisten perinteiden ja kulttuuristen käytäntöjen käyttöönotolla, maahanmuutolla ja rakentamalla asteittain rinnakkaisia muslimiyhdyskuntia.

  [/Islamisaation haitat

  Islamisaatiosta on monenlaista haittaa. Suurin asia on se, että se hävittää oman kulttuurimme, joka on elämäntapamme, yhteisöllisyytemme ja hyvin toimivan yhteiskuntamme perusta, jossa kunnioitetaan sellaisia arvoja kuin suvaitsevaisuus, yleiset ihmisoikeudet ja sananvapaus. Länsimäinen kulttuuri on muslimikulttuureihin verrattuna vapaampi ja tuottavampi.

  [/Linkki.
  https://ibnmatti.blogspot.se/2015/02/mita-on-islamisaatio.html

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: