Kirjoittaja Aihe: TIEDUSTELULAIN TARKOITUS: SUOMALAISTEN VALVONTA !!!!!!!!!!!!  (Luettu 187 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3018
TIEDUSTELULAIN TARKOITUS: SUOMALAISTEN VALVONTA !!!!!!!!!!!!
« : ſyyskuu 06, 2017, 01:14:40 ip »
 •   0

 • 1) Suomi ei ole hyvinvointivaltio
   2) Syrjäytymiselle ei aiota tehdä mitään
  – syrjäytyneitä tullaan valvomaan, etteivät aloita Köyhien kapinaa
   3) ”Positiivinen syrjintä” on kärjistänyt tilannetta
   4) Suomessa on radikaali-islamisteja (valepakolaisia)
   5) Tilanne on poliittisesti luotu
   6) Tilanne aiotaan sementoida

  Selväksi tulee myös, että Nerg hoitaa vastuunkannon maan tapaan – mitään vastuuta ei oteta mistään, eikä varsinkaan omien päätösten eikä tekemisten seurauksista.

  Virkistävää silti, että myönnetään avoimesti eliitin kokevan kansan – eritoten järjestelmän syrjäyttämän osan – uhaksi vallanpidolleen, ja että tämän takia tarvitaan vihapuhepoliisia, nettisensuuria ja tiedustelulakia.

  Kenttäpoliisi ei ole suomalaisten vihollinen.
   Poliittisesti valitusta poliisijohdosta en ole varma.

  Siinä Nerg kuitenkin oli oikeassa, että islamin tarjoama haaste voi kääntyä positiiviseksi – jos kohta eri tavalla mitä Nerg uumoili. Suomalaiset oivaltavat, että virallinen viestintä ei ole Totuus, vaan politiikan tekoa.


  ps. Totuuden jälkeinen aika on luonnollista seurausta siitä, että on luovuttu todellisuudesta ja tilalle tarjotaan narratiivia, yhtenäistettyä todellisuuskuvaa. Kun keksaistu todellisuuskuva törmää yhteen todellisuuden kanssa, tulee yleensä ruumiita.
   
  [HS julkaisi taannoin pääkirjoituksena poliisijohtaja Kolehmaisen mielipidekirjoituksen.  Kolehmainen kirjoitti: ”Suomi tarvitsee valmisteilla olevat sotilas- ja siviilitiedustelulait. Niiden pääasiallinen painopiste on kenties muualla, mutta yksittäistapauksissa niillä voi olla suurikin merkitys terroritekojen estämisessä”.

  Kaikki muut paitsi Hesarin vakiotilaajat älysivät alkaa kysellä, mitä Kolehmainen tarkoittaa painopisteellä, joka on muualla kuin terrorismin torjunnassa. Nyt HS kertoi missä eräs ”muualla oleva pääasiallinen painopiste” on: suomalaisten valvomisessa.

  [/Linkki.
  https://vastavalkea.fi/2017/09/05/syrjaytyneet-suomalaiset-suurin-turvallisuusuhka/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3018
  Vs: TIEDUSTELULAIN TARKOITUS: SUOMALAISTEN VALVONTA !!!!!!!!!!!!
  « Vastaus #1 : Huhtikuu 02, 2018, 08:02:20 ap »
 •   0
 • Tiedustelulain karu totuus

  Terrorismista ”asiantuntijat” eivät puhu sanaakaan, kun eivät ole islamistien ja terrorismin asiantuntijoita. Itse asiassa Jantunen suuttui huhtikuussa 2016, kun Edward Snowden puhui suomalaisille tiedustelulainsäädännön tehottomuudesta terrorismin torjunnassa.

  Tiedustelulainsäädännön kehittäminen ja markkinointi ovat jättimäinen kansan petkutus, kusetus, jolla kymmenet miljoona eurot vuodessa tahdotaan lisää rahoitusta tietynlaisten virkamiesten palkkaukseen valvonnan kiristämiseksi.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/04/01/hallintovaliokunta-kasitteli-tiedustelulakia-ja-perustuslain-muutosta-vaihtoehtoismedian-valvonnan-kiristamiseksi/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: