Kirjoittaja Aihe: JUSSI HALLA-AHO: TAKINKÄÄNTÖ ALKOI !!!!!  (Luettu 242 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2928
JUSSI HALLA-AHO: TAKINKÄÄNTÖ ALKOI !!!!!
« : ſyyskuu 06, 2017, 12:39:16 ip »
 •   0
 • Tähän jätkään ei ole luottamista, ei ole ollut, eikä tule olemaan !!!!!!!!!!!!!!

  Halla-aho on ollut pitkään mukana perus-suomalaisissa, oli jo Timo SIKA Soinin aikaan. Hän tiesi tasan takuulla, millainen valehteleva paskiainen sika Soini oli jo silloin mutta meni mukana, kun suksee ja vienti oli kova ja PS kusetus pääsi hallitukseen ja Halla-aho siinä mukana, sekä myöhemmin EU parlamenttiin, missä hän on äänestänyt mm. nettisensuurin puolesta, joka tietysti naamioitiin Venäjä peikon cybervaikuttamisen torjunnaksi !!!!!

  Halla-ahon lausunto lapsiperheiden jäämiseksi Suomeen on yhtä vastuuton, kuin Sipilän lupaukset ilmaisesta talosta, kun saapuu Suomeen !!!

  Nämä saatanan loiset varmasti panevat tälläiset lausunnot korvan taakse ja kohta on akka paksuna ja tie vie kohti Suomea ja täällä jo olevat alkavat rassaamaan eukkoaan paksuksi, että voisivat jäädä tänne elelemään Suomalaisten kustannuksella !!!

  Halla-aho on samaa paska klaania, kuin Soini, eikä siitä tule muuksi muuttumaan !!!! Ikävä kyllä tämänkin Halla-ahon kusetuksen, moni tulee nielemään, niin kuin teki Soininkin paska puheet !!!!

  [Halla-ahon yllättävä ehdotus: Palautettavaksi määrätyt lapsiperheet voisivat jäädä Suomeen

  Ehdoksi Halla-aho asettaisi, että mielenosoitukset muista palautuksista loppuisivat.

  Onko Halla-aho tosiaan näin vitun lapsellinen, että kuvittelee näiden mulliturpien lopettavan mielenosoituksensa ja jupinansa palautuksista, jos tänne annetaan lapsiperheiden jäädä ??


  [/Linkki.
  http://www.iltalehti.fi/politiikka/201709052200374024_pi.shtml

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2928
  Vs: JUSSI HALLA-AHO: TAKINKÄÄNTÖ ALKOI !!!!!
  « Vastaus #1 : Tammikuu 04, 2019, 03:11:52 ip »
 •   0
 • Viime vuonna Halla-aho myötävaikutti etnonationalistina tunnetun Tuukka Kurun erottamiseen PS-Nuorista lähettämällä järjestölle salaisia painostuskirjeitä. Halla-aho on ärtynyt siitä, että erityisesti Pohjois-Suomessa osa PS-Nuorista oli siirtynyt maahanmuuttokriittisestä liberalismista kansallismielisyyteen.

  [/Linkki.
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/268296-jussi-halla-aho-ps-nuoret-jupakasta-emme-aja-mitaan-rotuerottelupolitiikkaa-typeria

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: