Kirjoittaja Aihe: Hizbollah sionismin vastavoimana  (Luettu 1129 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa VKR

 • Juniorijäsen
 • **
 • Viestejä: 50
Hizbollah sionismin vastavoimana
« : Joulukuu 05, 2013, 09:59:49 ip »
 •   0
 • Hizbollah on julistettu joidenkin tahojen puolesta terroristijärjestöksi, mutta minulle ei heidän terrorismi tahdo aueta? Ajattelin aiheesta langan tehdä, kun vastaan tuli uutinen, miten Mossad on mennyt listimään jälleen Hizbollahin korkea-arvoisen johtajan.

  Lainaus
  Israel murhasi Hizbollahin asejohtajan

  Korkea-arvoisen Hizbollahin johtajan murhan sanotaan olevan kovin takaisku järjestölle sitten vuonna 2008 tapahtuneen Imad Mughniyehin salamurhan. Libanonilaisjärjestö pitää Israelin tiedustelupalvelu Mossadia vastuussa molemmista salamurhista.

  Keskiviikkona Hizbollah julkaisi tiedotteen, jossa kerrottiin järjestön johtoon kuuluneen Hassan al-Laqisin joutuneen salamurhan kohteeksi kotinsa edustalla. Tiedotteen mukaan Laqis oli palaamassa töistä kotiinsa, kun murha tapahtui. Järjestö ei kertonut kuinka rikos tehtiin, mutta viranomaislähteiden mukaan hyökkääjät avasivat rynnäkkökivääritulen, kun Laqis istui vielä autossaan.

  Israelilaislehti Haaretzin mukaan Laqis kuului Hizbollahin aseellisen siiven eliittiin, ja hänellä sanotaan olleen valtava määrä tietotaitoa liittyen sotilasoperaatioihin. Lehden mukaan Laqisin korvaaminen tulee olemaan erittäin vaikeaa.

  Hizbollah syyttää teosta Israelia ja kertoi, että juutalaisvaltio on yrittänyt murhata Laqisin aiemmin jo useita kertoja, mutta epäonnistunut siinä. Israel itse kiistää olevansa salamurhan takana.


  Lähde: http://www.patriootti.com/israel-murhasi-hizbollahin-asejohtajan/

  Hizbollahin merkitys lienee vain kasvanut lähivuosina, viimeisimmät esimerkit varmastikin Syyrian oikeuksia puolustavana tahona. Median polkema järjestö on kuitenkin onnistunut rakentamaan toimivan ja paikallisille ihmisille elintärkeän vastarintayhteiskunnan, jonka toimintaa sionistit yrittävät jarruttaa näköjään keinolla millä hyvänsä. Pelottavaa olisi kuitenkin ajatella, jos Israelin ääripäälle ei olisi Hizbollahin kaltaista vastavoimaa lähistöllä.

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2928
  Vs: Hizbollah sionismin vastavoimana
  « Vastaus #1 : Joulukuu 09, 2013, 07:48:04 ip »
 •   0
 • Monesti on tuulut mieleen kysymys, että mitenhän halukas israel olisi osallistumaan neuvotteluihin kukkoilun ja sotimisen ja muun terrori toiminnan sijaan, jos usa ei olisi rahallisena ja asetoimituksellisena tukena israelille ????

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: