Kirjoittaja Aihe: LAITONTA ASEKAUPPAA DIPLOMAATTISUOJAN ALLA !!!!  (Luettu 142 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2666
LAITONTA ASEKAUPPAA DIPLOMAATTISUOJAN ALLA !!!!
« : ſyyskuu 03, 2017, 10:07:53 ip »
 •   0
 • Eri maiden hallitusten lainrikkomuksia paljastaneen Gaytandzhievan kuulustelemisesta ja työpaikastaan erottamisesta on jo huolehdittu.

  [/Vieläkö joku tänäkin päivänä tosissaan ihmettelee, mistä hitosta nämä terroristi organisaatiot saavat aseensa ??  Kyllä kai niitäkin henkilöitä löytyy yhä pilvin pimein !! :- :'( :'(

  Jessu, että meitä kusetetaan oikein kunnolla !!  Länsimaiset hallitukset ja tiedusteluorganisaatiot rahoittavat, aseistavat ja kouluttavat näitä saatanan jihadisteja ja käyttävät heitä luomaan sekasortoa ja tuhoa haluamissan maailman osissa.

  Seuraava vaihe on tietysti luoda ratkaisu asiaan, joka totta kai on sota, joka luo tietty lisää tuhoa ja sortoa, josta taas seuraa loputtomat pakolaisaallot, jotka sitten ohjataan massoina länsimaihin, EU:n varsinkin.

  Sattumaako ? EI TAKUULLA, VAAN TARKOIN SUUNNITELTU ASIA !!!

  Tahot, jotka nämä ns. pakolaismassat ohjaa esim. EU maihin tietävät tasan tarkkaan, että massat pitävät sisällään terroristeja ja muita kaheleita, jotka tulevat luomaan paljon ongelmia yhteiskunnissa, joihin he päätyvät. Raiskaukset, niin lasten, kuin naisten, puhumattakaan terrorismista.

  Maiden poliittiset päättäjät maissa, joihin nämä muka pakoliaset päätyvät, tietävät myös rasan tarkkaan, että nämä tulijat aiheuttavat paljon sosiaalisia ongelmia, väkivaltaa ja loputtomat taloudelliset ongelmat, jotka esim. Suomessa on jo ainakin 3 miljardin luokkaa ja paisuu.

  Seuraava vaihe onkin sitten se mihin tämän paskan taustatahot pyrkivätkin. PERUSTUSLAILLISTENOIKEUKSIEN JA VAPAUKSIEN TUHOAMINEN PELON AVULLA JA SE TOIMII. Turun terroriteon jälkeen lähes 80% Suomalaisista vaatii vakoilulain nopeutettua voimaansaattamista !!!!

  Terrorismia käytetään siekailematta hyväkseen, kun ajetaan lisävaltuuksia poliisille, jolla on jo muutenkin täysin yliammutut valtuudet ja kaiken kukkuraksi, eivät edes tee perusasioita estääkseen terroritekoja, kuten Turun tapaus toi esille mm. SUPON täydestä toimettomuudesta, vaikka tekijästä oli varoitettu !!!

  Nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että terrorismilakeja ollaan viemässä jo siihen asti, että jos luet väärän kirjan, niin voit päätyä terrori epäillyksi !!!!

  Onko tämä kaikki vain sattumallista tapahtumaketjua ? VÄITÄN, ETTÄ EI TAKUULLA OLE !!!!

  Bulgarialainen Trud Newspaper -sanomalehti on julkaissut artikkelin ”350 diplomatic flights carry weapons for terrorists” Kaukasuksen ja Itä-Euroopan maiden kautta kulkevasta CIA:n valvomasta asesalakuljetusreitistä.

  [/[ Länsimaisen arvoyhteisön ja jihadistien välinen liitto on pitkään ollut tunnettu.

  [/Linkki.
  http://www.bbc.co.uk/programmes/b06s0qy9

  Linkki.
  https://vastavalkea.fi/2017/09/02/laitonta-asekauppaa-diplomaattisuojan-alla/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: