Kirjoittaja Aihe: CYBERTURVALLISUUDELLA LYPSÄMINEN JATKUU !!!!!!  (Luettu 384 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2666
CYBERTURVALLISUUDELLA LYPSÄMINEN JATKUU !!!!!!
« : Elokuu 18, 2017, 05:45:51 ip »
 •   0
 • Valtaapitävät ovat todella peloissaan, että kansa kääntää heille ja heidän valheilleen selkänsä, joten ratkaisuna nähdään sama vanha ilmiö, LISÄÄ VALTUUKSIA JA ORGANISAATIOITA VAKOILEMAAN JA KYTTÄÄMÄÄN KANSALAISIA !!!!!!!!!!!!

  [/Laki reservipoliiseista korvaisi nykyisen täydennyspoliisilain, joka edellytti poikkeustilaa.

  [/Reservipoliiseja taas voi käyttää toimimaan kansalaisia vastaan ilman poikkeustilaa !!!!!!!

  2000-3000 reservipoliisia torjumaan kyber- ja hybridiuhkia.

  [/2000 - 3000. Suomessa on poliisejaa reilu 7000 ja nyt hallitus ja poliisi aikoo saada 2-3 tuhatta lisäpaskiaista kyttäämään kansalaisia !!!!!!!!

  Kiinnostaisi kovasti tietää, että kuinka näiden reservipoliisien toiminnan laillisuutta aiotaan valvoa, kun nykyiselläkään poliisin toiminnan saaminen kuosiin siten, että noudattaisivat lakeja ei näytä onnistuvan, sen enempää kuin kiinnostakaan, tahoja joiden pitäisi valvoa poliisin toimien laillisuutta !!!!

  Vaikuttaa siltä, että valtaapitävät tahot, kuin myös niitä suojelevat tahot, alkavat olla lähes vainoharhaisessa tilassa, kun koko ajan pusataan lakeja, sekä perustetaan kaiken maailman organisaatioita kyttäämään kansaa !!

  Toivoa tietysti voisi, että henkilöt joita tähän kyseiseen reservipoliisiin halutaan värvätä, olisivat sen verran valveutuneita, sen suhteen mitä suomessa on tapahtumassa ja mihin tällä touhulla pyritään, eli toisin sanoen henkilö jota halutaan värvätä tähän kansalaisten kyttäämiseen tarkoitettuun porukkaan, kieltäytyisi kunniasta ja pitäisi itsensä ihmisenä, sen sijaan, että liittyisi polpoon = Poliittinen poliisi !!!

  Linkki.
  http://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_ja_puolustusvoimat_yhteistyohon_reservipoliisijarjestelman_kehittamisessa_62709

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2666
  Vs: CYBERTURVALLISUUDELLA LYPSÄMINEN JATKUU !!!!!!
  « Vastaus #1 : Elokuu 20, 2017, 10:18:36 ip »
 •   0
 • NYT HALLITUKSEN SIAT SAIVAT KUNNON KÄSIKASSARAN LPBATAKSEEN JA AJAAKSEEN LÄPI KANSALAISTEN VAKOILUUN TARKOITETUN URKINTALAIN !!!!!!!!!!!

  TÄLLÄISET TOIMET POLIITTISILTA JA VIRKAMIES TAHOILTA OSOITTAA HYVIN, MINKÄLAISISTA SIOISTA NÄISSÄ TYYPEISSÄ ON KYSYMYS JA MIKÄ NÄIDEN LAKIEN TODELLINEN TARKOITUSPERÄ ON !!!

  Julkisen Sanan Neuvoston varajäsen, OTM, FM Niklas Vainio tekee Turun yliopistossa oikeustieteen tohtorin väitöskirjaansa yksityisyyden suojasta terrorismin torjunnassa. Oikeustieteen näkökulmasta hän on mitä parhain arvioimaan tiedustelulain perustelujen ongelmallisuutta, kun kirjoittaa Twitterissä:

  ”Turku-iskua käytetään tiedustelulaki perusteluna, vaikka Supon päällikkö sanoo, että tämä isku olisi ollut vaikea estää ennalta”.

  Yhdysvaltojen tiedustelujohtajat ovat julkisesti tunnustaneet, että sikäläisen tiedustelulain avulla eivät ole onnistuneet yhdenkään terrori-iskun torjunnassa. Miten Suomessa paremmin? Eihän nyt Turun marokkolaisen tappajan maailmalla kadoksissa olevasta aatetoverista Suomi saanut mitään etukäteisvaroitusta naapurimaista, joissa on tiedustelulainsäädännössä suuremmat kyyläämisen valtuudet.

  [/Linkki.
  http://mvlehti.net/2017/08/20/miten-kymmenien-miljoonien-eurojen-tiedustelu-parantaisi-poliisin-poliitikkojen-ja-median-suvakkihurmion/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2666
  Vs: CYBERTURVALLISUUDELLA LYPSÄMINEN JATKUU !!!!!!
  « Vastaus #2 : Joulukuu 15, 2017, 03:26:46 ip »
 •   0
 • Nämä hybridi vaikuttamis jutut ovat menneet jo ajat sitten täysin, reisille meni osastoon ja pressa ehdokas ja peräsuolen vinguttaja Pekka Haaviston syy olla tukematta nato kansanäänestystä on kyllä lajissaan taas 1 esimerkki siitä, että reisille menee.

  Näyttää myös siltä, että Haavisto pitää kaikkia suomalaisia niin tolloina, etteivät ihmiset tunnista paskapuheita, kun sellaisiin törmäävät.

  [/Pekka Haavisto tahtoo ”suojella” kansaa hybridivaikuttamiselta: Ei kansanäänestystä Nato-jäsenyydestä!

  Tänä perjantaina Pekka Haavisto heräsi USA:n sotilasasiamiehen loistolukaalissa Kulosaaressa, kiiruhti eduskuntaa ja twiittasi hetki ennen täysistunnon alkua: ei kansanäänestystä hybridivaikuttamisen välttämiseksi.

  [/Linkki.
  https://twitter.com/Haavisto/status/941396715034304513?s=09

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: