Kirjoittaja Aihe: URKINTALAIN MYYMINRN KANSALLE JA ERITTÄIN TÖNKKÖ PROPAGANDA JATKUU !!!  (Luettu 12 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 1623
Uuden kyyläyslain mainos: Supon päällikkö Antti Pelttari kirjoitti ”tavallisesta suomalaisesta”

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari on 10.8.2017 kirjoittanut ”tavallisesta suomalaisesta”, jonka sähköposteja uuden tiedustelulain jälkeen ei kyylättäisi. En haluaisi olla hankala, mutta yhä edelleen en ymmärrä, kuka on ”tavallinen suomalainen”.


Tavallinen suomalainen.  Voi kiesus, yrittäisivät edes vähän uskottavammin mutta, kun asenne suomalaisia kohtaan on täysin holhoava ja kaikkia ihmisiä pidetään täysinä tolloina, jotka ei ymmärrä mistään mitään, niin tässä on lopputulos ja tietty todelliset aikomukset on piilotettava paska puheiden taakse !!!

[Antti Pelttari ei edes pohtinut eikä lausunut mitään näyttöjä siitä, kuinka tiedustelulainsäädännön avulla olisi kyetty terrori-iskujen torjuntaan Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Heillähän pitäisi olla nyt huomattavasti kehittyneempi turvallisuustilanne terrorismin torjunnassa.

Ei ole antanut, eikä tule antamaan, sillä sellaista tapausta ei ole olemassa !!!Ei ole kovinkaan kauankaan aikaa, kun NSA:n pääjehu(En nyt muista hänen nimeään tätä kirjoittaessa.)tuli julkisuuteen ja sanoi, että NSA ei ole pystynyt estämään ainuttakaan terrori-iskua valtuuksillaan.

Linkki.
http://www.centrumbalticum.org/uutishuone/julkaisut/pulloposti/turvallisuusuhkat_ylittavat_rajat.5018.news?mc_cid=ef44674c28&mc_eid=fb460ea4ee

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: