Kirjoittaja Aihe: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!  (Luettu 211 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2617
ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« : Heinäkuu 27, 2017, 12:59:49 ip »
 •   0
 • Pariisinkin ilmastosopimus on ennen kaikkea rahan lypsämis keino valtioilta ja jota todennäköisimmin käytetään kusessa olevien valtioiden kiristämiseen lainoina, eli, jos valtio haluaa lainoitusta, niin tuhoa maasi sosiaali ja muu infastruktuuri, sekä tee niin kuin lainoittaja käskee !!!!!!!!!!

  Lauri Heimanen kirjoitti blogissaan, että valtamedian toimittajat näyttävät omaksuneen uskon ihmisen aiheuttamaksi pidettyyn, ilmaston viimeaikaiseen lämpenemiseen, vaikka siitä ei asian monimutkaisuuden vuoksi ole asianmukaista näyttöä. Kun kysytään, voiko mediaan ilmastonmuutosasiassa luottaa, vastaus on EI – ei ainakaan siltä osin kuin media väittää Pariisin ilmastosopimuksen perustuvan tieteelliseen näyttöön.

  Uutisoinnin luotettavuus on perusteltua kyseenalaistaa jo senkin takia, ettei ainoastaan journalistinen laatu ole mediamurroksessa laskenut. Valtamedian uutisointi on myös poliittisesti niin värittynyttä ja yksipuolista, että vääristymää voi kutsua mediakuplaksi.


  Gordon Brownin kerrotaan vuonna 2009 pistäneen paremmaksi – tai pahemmaksi: hän sanoi, että aikaa on enää 50 päivää ennen ilmaston lämpenemisen aiheuttamaa maailmanloppua. :P :P


  Linkki.
  https://vastavalkea.fi/2017/07/18/3-vuotta-ilmastotuhoon-eli-voiko-ilmastonmuutosuutisointiin-luottaa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2617
  Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
  « Vastaus #1 : ſyyskuu 08, 2018, 11:44:03 ap »
 •   0
 • Suomenkuvalehti on muuttumut täisin vihervassareiden propaganda kanavaksi !!!

  [Kulutus oikeina ruoka- ja juomakiloina: 600 kg/vuosi eli 1,6 kg/päivä. Ruokakilon tuottaminen saa kuluttaa nykyistä vähemmän eli keskimäärin 5 kiloa luonnonvaroja. Keinoja: Vähennetään ruokahävikkiä sekä lihan ja maitotuotteiden käyttöä selvästi nykyisestä.

  Myös ohjelmaan kuuluu teesi: asu tiiviisti, eli tyhjennä maaseutu ja sumputa ihmiset kaupunkien ghettoihin.

  Teesit on suoraan AGENDA 21/2030 OHJELMASTA


  Tämä ilmastonmuutospropaganda käy koko ajan villimmäksi ja sitä myöten yhä enemmälti epäuskottavaksi, mitä se on ollut koko ajan !!

  Nyt uutena piirteenä uhkakuvien levittämisen lisäksi on tullut piirre, jossa sinulle esim Suomen Kuvalehti kertoo pilkulleen, mkitä voit tehdä tai syödä !!!

  EI JATKOON !!!

  Linkki.
  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/jos-et-halua-luopua-lihasta-asu-tiiviisti-ja-lenna-vain-harvoin-nain-yksi-maapallo-riittaa-myos-tulevaisuudessa/
   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: