Kirjoittaja Aihe: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!  (Luettu 464 kertaa)

0 jäsentä ja 2 Vierasta katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2778
ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« : Heinäkuu 27, 2017, 12:59:49 ip »
 •   0
 • Pariisinkin ilmastosopimus on ennen kaikkea rahan lypsämis keino valtioilta ja jota todennäköisimmin käytetään kusessa olevien valtioiden kiristämiseen lainoina, eli, jos valtio haluaa lainoitusta, niin tuhoa maasi sosiaali ja muu infastruktuuri, sekä tee niin kuin lainoittaja käskee !!!!!!!!!!

  Lauri Heimanen kirjoitti blogissaan, että valtamedian toimittajat näyttävät omaksuneen uskon ihmisen aiheuttamaksi pidettyyn, ilmaston viimeaikaiseen lämpenemiseen, vaikka siitä ei asian monimutkaisuuden vuoksi ole asianmukaista näyttöä. Kun kysytään, voiko mediaan ilmastonmuutosasiassa luottaa, vastaus on EI – ei ainakaan siltä osin kuin media väittää Pariisin ilmastosopimuksen perustuvan tieteelliseen näyttöön.

  Uutisoinnin luotettavuus on perusteltua kyseenalaistaa jo senkin takia, ettei ainoastaan journalistinen laatu ole mediamurroksessa laskenut. Valtamedian uutisointi on myös poliittisesti niin värittynyttä ja yksipuolista, että vääristymää voi kutsua mediakuplaksi.


  Gordon Brownin kerrotaan vuonna 2009 pistäneen paremmaksi – tai pahemmaksi: hän sanoi, että aikaa on enää 50 päivää ennen ilmaston lämpenemisen aiheuttamaa maailmanloppua. :P :P


  Linkki.
  https://vastavalkea.fi/2017/07/18/3-vuotta-ilmastotuhoon-eli-voiko-ilmastonmuutosuutisointiin-luottaa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2778
  Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
  « Vastaus #1 : ſyyskuu 08, 2018, 11:44:03 ap »
 •   0
 • Suomenkuvalehti on muuttumut täisin vihervassareiden propaganda kanavaksi !!!

  [Kulutus oikeina ruoka- ja juomakiloina: 600 kg/vuosi eli 1,6 kg/päivä. Ruokakilon tuottaminen saa kuluttaa nykyistä vähemmän eli keskimäärin 5 kiloa luonnonvaroja. Keinoja: Vähennetään ruokahävikkiä sekä lihan ja maitotuotteiden käyttöä selvästi nykyisestä.

  Myös ohjelmaan kuuluu teesi: asu tiiviisti, eli tyhjennä maaseutu ja sumputa ihmiset kaupunkien ghettoihin.

  Teesit on suoraan AGENDA 21/2030 OHJELMASTA


  Tämä ilmastonmuutospropaganda käy koko ajan villimmäksi ja sitä myöten yhä enemmälti epäuskottavaksi, mitä se on ollut koko ajan !!

  Nyt uutena piirteenä uhkakuvien levittämisen lisäksi on tullut piirre, jossa sinulle esim Suomen Kuvalehti kertoo pilkulleen, mkitä voit tehdä tai syödä !!!

  EI JATKOON !!!

  Linkki.
  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/jos-et-halua-luopua-lihasta-asu-tiiviisti-ja-lenna-vain-harvoin-nain-yksi-maapallo-riittaa-myos-tulevaisuudessa/




  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2778
  Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
  « Vastaus #2 : Lokakuu 08, 2018, 09:58:06 ip »
 •   0
 • YLEN ILMASTONMUUTOS-HYPETYS JA VIHREIDEN ITSEPETOS

  [/Eurooppalaisten intressille vihamielinen valtamedia kyllä puhuu väestökasvun rajoittamisesta ja aborttien tärkeydestä, mutta vain silloin, kun se koskee valkoisia. Puhumattomuuden muuri nousee kuitenkin välittömästä vastaan, jos puheeksi tulee Afrikan heinäsirkkaparven lailla lisääntyvät ihmismassat.




  Kun vihreiden ekologinen verho vedetään pois, alta paljastuu globalistinen agenda, jonka tarkoitus on romuttaa kansallisvaltio ja tuoda tilalle "yhteistä ihmiskuntaa" varten luotu maailmanvaltio. Tässä kommunistinen utopia on kokenut vain pienen muodonmuutoksen, mutta taustalla ovat silti samat valheelliset houreet tietynlaisesta ihmisluonnosta ja universaalietiikasta. Ilmastonmuutoskysymyksessä tätä piiloteltujen motiivien harsoa on repinyt alas somevaikuttaja Mika Virtanen. Alla oleva lainaus on jo kerran ollut Yle Watchissa, mutta tässä yhteydessä se on hyvä muistinvirkistys globalistien likaisesta pelistä:


  Näitä valheellisia tarinoita ilmastosta tarvitaan globalistien agendan ajamiseen. Niiden varjolla pyritään luomaan kansainvälisiä käskyvalta- ja tulonsiirtobyrokratioita. Niillä pyritään luomaan maailmanlaajuista "kansaa", sen "yhteistä ongelmaa ja yhteistä tavoitetta". Niiden on tarkoitus syrjäyttää kansojen omat "vähäpätöisemmät" ongelmat ja tavoitteet. Niillä pyritään kiinnittämään huomio pois kiusallisista ihmisryhmiin ja yhteiskuntiin liittyvistä ongelmista ja suuntaamaan se ilmastoon ja luontoon. Ihmisryhmiin ja yhteiskuntiin liittyvät ongelmat ja tavoitteet on tarkoitus saada yksinoikeudella globalistien päätettäväksi, ja tätä päätösvaltaa kahmitaan tietysti lisää etenkin ilmastoa ja luontoa välineenä käyttäen.

  Ilmaston ja luonnon avulla pyritään kehittämään uutta niihin keskittyvää eettistä ja moraalista järjestelmää. Ilmastontutkijat olisivat suurelta osin tätä järjestelmää sääteleviä ja ohjaavia sekulaareja "pappeja". Näiden syiden takia meitä lietsotaan yhä uusilla "kauhuskenaarioilla", jotka ovat lähemmässä tarkastelussa saman vanhan valheskenaarion toistoa, niissä vain painotetaan hiukan eri asioita, ja toisaalta ilmastokultin jäsenet kilpailevat siitä, kuka kehtaa paisutella skenaarioita eniten. Vanhat ennätykset on lyötävä. Sitä ensimmäistä vedenpaisumusmetriä ikuisesti odottaessa.

  [/Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/10/ylen-ilmastonmuutos-hypetys-ja.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2778
  Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
  « Vastaus #3 : Marraskuu 27, 2018, 08:30:49 ip »
 •   0
 • Suomalaiset ympäristö­järjestöt: Bensiini- ja dieselautoille tuontikielto jo vuonna 2025 – tilalle 850 000 sähköautoa

  Ympäristöjärjestöjen mielestä Suomella olisi nyt tuhannen taalan paikka ottaa kirittäjän paikka maailmassa

  [/Kirittäjän paikka. Juupa juu, Joopa joo !!!

  Tämäkin hulluus on lähinnä erinomainen paikka, maksattaa ihmiset kipeiksi kaiken maailman lisäveroilla ja maksuilla, sekä tottakai kieltämällä ja rajoittamalla kaikkea, mitä nämä cityympäristökahelit saavat mieleensä !!!

  Linkki.
  http://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005913764.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2778
  Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
  « Vastaus #4 : Joulukuu 04, 2018, 12:58:39 ap »
 •   0
 • [UN climate chief : Communism is the best to fight global warming

  United Nations climate chief Christiana Figueres said that democracy is a poor political system for fighting global warming. Communist China, she says, is the best model.

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiFh-uS3oTfAhXbGDQIHSvUCq4QFjADegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fclimatism.blog%2F2014%2F01%2F16%2Fun-climate-chief-says-communism-is-best-to-fight-global-warming%2F&usg=AOvVaw0H8_8TEEP2-bxYrn9F1Ken

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: