Kirjoittaja Aihe: BAYER JA MONSANTO - TUHON FUUSIO.  (Luettu 321 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3198
BAYER JA MONSANTO - TUHON FUUSIO.
« : Heinäkuu 05, 2017, 06:53:35 ip »
 •   0
 • Big Pharma tarvitsee syöpää?

  Bayer on ylikansallisen lääketeollisuuden (Big Pharma) toimija, joka luonnollisesti kertoo kiiltävissä, kauniita ihmisiä kuvaavissa esitteissään etsivänsä parannuskeinoja ihmiskuntaa koetteleviin sairauksiin, kuten syöpään ja AIDSiin. Kuitenkin voi surutta väittää, että Bayer itse – puhumattakaan sen uudesta hirviömorsiamesta Monsantosta – on toimillaan aiheuttanut näille sairauksille uusia uhreja enemmän kuin on parantanut.

  Itse asiassa Bayer ei ole parantanut ketään syövästä tai AIDSista, mutta on levittänyt näitä sairauksia – väitetysti – tuotontavoittelun huumassa. Lääketeollisuus kuitenkin ansaitsee näiden sairauksien oireiden ja vaikutusten hoidolla jatkuvasti niin valtavia omaisuuksia, että olisi naiivia kuvitella niiden haluavan hävittää oman kultasamponsa. Ei ole vaikea kuvitella, että tuotontavoittelun lisäksi motiivina on ollut uusien asiakkaiden hankkiminen.

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=18&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjgpK6LyPLUAhVhCpoKHb3BDq84ChAWCEswBw&url=https%3A%2F%2Fvastavalkea.fi%2F2017%2F05%2F03%2Fbayer-ja-monsanto-tuhon-fuusio%2F&usg=AFQjCNEhdrNg7L2D9l8W3fxKMzF1SEHyDQ

  Tätä tuhon fuusioa voi vastustaa allekirjoittamalla vetoomuksen osoitteessa WEMOVE.EU
  « Viimeksi muokattu: Heinäkuu 05, 2017, 07:13:17 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: