Kirjoittaja Aihe: EU FASISIMI KASVAA: INTERNET SENSUURIN ALLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Luettu 257 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3024
 •   0
 • FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  EU close to making Facebook, YouTube, and Twitter block hate speech videos

  [/EU KUSIPÄÄT ON TOTAALISESSA PANIIKISSA, PELÄTESSÄÄN ETTÄ HEIDÄN LUOMANSA KUSETUS ON TULOSSA LOPPUUNSA, JOTEN ASIA YRITETÄÄN HOITAA FASISMIN KULTAISILLA KEINOILLA, KUTEN SENSUURI.

  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjXvpTB8IrUAhXC_SwKHeSnA2EQFghbMAc&url=https%3A%2F%2Fwww.theverge.com%2F2017%2F5%2F24%2F15684168%2Feu-hate-speech-law-facebook-twitter-youtube-video&usg=AFQjCNHvYXRzOpjcrT6XgzHEJMV_O-JsQw

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3024
  Vs: EU FASISIMI KASVAA: INTERNET SENSUURIN ALLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  « Vastaus #1 : Toukokuu 01, 2018, 01:30:29 ip »
 •   0
 • leak-british-eu-commissioner-id-check-prior-approval-online-posts

  Nyt on Britti mepillä suunnitelmat. Ennen kuin henkilö voisi postittaa mitään internettiin, hänen pitäisi kyseisen mulkun ehdotuksen mukaan tunnistautua, että voi laittaa vaikka videon nettiin.

  Tälläiset jutut tuovat erittäin hyvin esille sen, miten suuri ongelma netti on vallanpitäjille, koska netin kautta ihmiset voivat keskustella, kritisoida ja tuoda näiden paskojen mädännäisyyden esille, ilman, että he voivat asialle yhtään mitään.

  Tässä ole kyse mistään ''valeuutisista'' tai ''vihapuheesta'' , vaan yksinkertaisesti ihmisten kontrolloimisesta ja asioiden peittelystä !!

  Linkki.
  https://edri.org/leak-british-eu-commissioner-id-check-prior-approval-online-posts/  [/[Let’s stop the Censorship Machine!

  We have to make sure our representatives in the European Parliament oppose Article 13 during their vote in the JURI Committee on the proposed Copyright Reform. The dangers have been pointed out repeatedly. Still, they have remained ignored. We therefore decided to send the message in different languages, hoping Parliamentaries will better relate this time. Support our fight against the #CensorshipMachine and spread the word!

  [/Ei muuta kuin viestiä asiasta HEIDI HAUTALALLE asian suhteen !!!!  Linkistä löytyvästä EDRIN jutusta löytyy linkki Hautalalle.

  Linkki.
  https://edri.org/lets-stop-the-censorship-machine/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: