Kirjoittaja Aihe: ROBERT DAVID STEELE ex-CIA AGENT IN TANA BRU.  (Luettu 2511 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4020
ROBERT DAVID STEELE ex-CIA AGENT IN TANA BRU.
« : Huhtikuu 19, 2017, 11:00:04 ip »
 •   0
 • Kyseisellä videolla Steele puhuu mm. siitä kuinka CIA kiristää amerikkalaisia politiikkoja, kuten esim. senaattori John McCainia.

  Itselleni on monesti tullut mieleen, että millä poliisi tai supo kiristää suomalaisia politiikkoja. Tämä nojaa siihen, että miten jumalattoman vaikeaa/mahdotonta on ollut saada poliisille tai supolle minkäänlaista ulkopuolista valvonta elintä !!

  Toisena hyvänä esimerkkinä on Tiitisen lista, joka on pullollaan vanhemman kaartin politiikkojen nimiä ja jota ei julkaista. Tälläisen listan salailu tietysti antaa valtaa listaa pitävälle taholle, niitä vastaan, joita listalla on ja tätä valtaa joku Esim. Supon mätä räkäpää voi olla valmis käyttämään, halutessaan vaikkapa lisävaltuuksia kansalaisten vakoiluun.

  Suomeen ollaan parasta aikaa tunkemassa raivon vimmalla tiedustelulakia, joka antaa poliisille ja Supolle rutosti lisävaltuuksia kansalaisten vakoiluun ja kyttäämiseen.

  Jokainen AIVOILLA ladattu yksilö ymmärtää, että tälläisillä kansalaisten massavakoilu laeilla ei estetä yhtään terrori-iskua, tämä on jo tullut hyvin selväksi aivan viime aikoihin jatkuvalla syötöllä tapahtuneiden terrori-iskujen myötä.

  Linkki.
  https://www.youtube.com/watch?v=cbeuMG71nqU

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: