Kirjoittaja Aihe: TERRORI-ISKUJEN HYVÄKSIKÄYTTÖ YKSITYISYYDEN TUHOAMISEKSI JATKUU !!!  (Luettu 560 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3655
 •   0
 • Tästä vitun jatkuvasta yksityisyyden lypsämisestä kuiviin on tullut jo perustoiminto eri maiden hallituksille. Britannia on jo nykyisellään täysiverinen POLIISIVALTIO, jossa hallitus voi pitää kansalaisista rekistereitä, vaikka henkilö ei olisi epäiltynä yhtään mistään ja tämä ei ole edes jäävuoren huippu siitä mitä Britanniassa on tehty maan muuttamiseksi poliisivaltioksi !!!

  Ja nyt tulee uutta paskaa kansalaisten niskaan, kun Britannian hallitus haluaa kieltää tai saada takaportin kryptattuihin viesteihin esim. Whatsapp viestipalvelussa !!!

  SAKSA ja Ranska on jo aiemmin vaatinut EU:ta kieltämään kryptaamisen tai vaatinut niihin pääsyä takaporttien kautta.

  Jos ja pelkäänpä, kun EU tähän syöttiin tarttuu, niin sitä ollaan työntämässä nomaliksi läpi EU jäsenmaiden lainsäädäntöön.

  Britannialla ja EU:lla on jo tapaaminen sovittu asian tiimoilta. Mikähän Suomen kanta asiaan on ?? :'( :'( :'( :'(  Melko arvattavissa, eikö ??

  ORWELLILAINEN YHTEISKUNTA 2017 !!!!!

  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiztMu95_bSAhVCuBoKHRs3BM8QFggZMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.telegraph.co.uk%2Fnews%2F2017%2F03%2F27%2Fbritain-win-eu-support-bid-access-london-attackers-final-whatsapp%2F&usg=AFQjCNGDINam3Iq10wYMYLML4EXePu_rew

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: