Kirjoittaja Aihe: Vaarallinen EVM ja euron alasajo  (Luettu 1506 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kummo

 • Foorumimoderaattori
 • ***
 • Viestejä: 327
Vaarallinen EVM ja euron alasajo
« : Marraskuu 26, 2013, 12:48:28 ap »
 •   +1
 • Tiivistettynä tässä tekstissä kerrotaan kauhukuva siitä miten EVMn avulla voidaan ryöstää valtioita ihan laillisesti ja erityisesti euron heikentyessä tietyt tahot saavat pakkolunastettua valtavasti omaisuutta haltuunsa juuri ennen kuin euro menettää arvonsa täysin.


  Lyhyesti

  Lainaus
  Fakta: EVM kerää huikeat summat rahaa. EVM:mällä on valtavasti oikeuksia mutta ei (oikeudellisia) vastuita. Se voi imeä EU-mailta rahaa ja sijoittaa ne kuten haluaa piilossa sekä kaikilta oikeuksilta suojattuna.

  Johtopäätökseni: Kun EVM on saanut tarpeeksi rahaa, ostaa se tarvitsemansa asiat juuri ennen euron romahtamista. Lopputulos on se että euro häviää, EVMllä on vallanvälineet ja seuraavaksi ehdotetaan uutta valuutta ja hallintoa.

  Lainaus omasta blogista miltei kahden vuoden takaa: http://kummo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95024-eu-suunniteltiin-tuhoutumaan

  EVM

  Lainaus
  Kaikilla toimessaan olevilla ja entisillä hallintoneuvoston ja johtokunnan jäsenillä sekä EVM:n palveluksessa olevilla tai olleilla on velvollisuus pitää salassa EVM:n toimintaa koskevat salassa pidettävät tiedot.

  EVM, sen varat ja omaisuus on vapautettu kaikista oikeudenkäynneistä, jollei EVM nimenomaisesti luovu tästä vapaudesta tai siitä on sovittu EVM:n tekemässä sopimuksessa. EVM on vapautettu kaikesta takavarikosta ja pakkolunastuksesta. EVM:n asiakirjat ja toimitilat ovat loukkaamattomia.

  Hallintoneuvoston jäsenet, johtokunnan jäsenet ja varajäsenet, toimitusjohtaja, henkilökunta ja komiteoiden jäsenet sekä edellä mainittujen neuvonantajat on vapautettu kaikista oikeudellisista menettelyistä, jotka kohdistuvat heidän toimintaansa mainittua tehtävää suoritettaessa.

  EVM:n mahdolliset tappiot katetaan ensin vararahastosta, toiseksi maksetusta pääomasta ja kolmanneksi takuupääomasta, joka määrätään maksettavaksi. Jos joku jäsenistä ei maksa osuuttaan takuupääoman maksuvelvollisuudesta, muut jäsenet maksavat puuttuvan osan, jotta EVM:n pääoma on riittävä. Hallintoneuvosto päättää tällöin toimista, joihin ryhdytään, jotta maksun laiminlyönyt jäsen täyttää velvollisuutensa. Viivästyneelle summalle voidaan vaatia maksamaan korkoa. Maksuvelvollisuutensa laiminlyöneellä jäsenellä ei ole äänioikeutta päätöksissä.

  Virallisen toimintansa osalta EVM, sen varat, tuotot, omaisuus sekä valtiosopimuksen mukainen toiminta ja toimet on vapautettu kaikista välittömistä veroista.

  Ulkoisen tilintarkastuksen suorittaa hallintoneuvoston hyväksymä itsenäinen ulkoinen tilintarkastaja.

  EVM:n henkilöstö on EVM:n maksamien palkkojen ja korvausten osalta vapautettu kansallisesta tuloverosta.

  Lainaukset ovat suomennoksia tämän videon edellisestä versiosta: http://www.youtube.com/watch?v=KF5ULfXl9ho


  Euron alasajo

  Euro todennäköisesti on suunniteltu väliaikaiseksi valuutaksi ja päätetty jo aikoinaan että se tulee kaatumaan.

  Antamalla lainoja valtioille pankit ovat saaneet valtiot kurjistumaan ja saaneet valtiot tilanteeseen jossa joutuvat antamaan omaisuuttaan (lentokenttiä, maata..) toisille valtioille tai sijoituspankeille.

  Pienellä googlailulla löytyy lisätietoa varmasti.


  Kauhuskenaario

  Lainaus
  Näen asian niin että kun EVM saa 700 miljardia euroa, se tulee sijoittamaan rahat tarvitsemiinsa asioihin. Tuollaisilla summilla voi jo ostaa valtioita. Jos se ei saa maita helpolla niin rahallahan voi ostaa armeijoita, aseistusta, ohjuksia joilla saada valloitettua maata johon voi pystyttää kiinteistöjä, perustaa pankkeja, luoda infraa organisaatiolle ja sinne voi synnyttää terveydenhuollon, virkamiehet, viestinnän jne.

  Mikäli EVM perustaa uuden valtion tai jäsenvaltioliiton, voidaan tälle perustaa uusi raha.

  Koska valtiolla ei ole vanhaa pohjaa, voi hallitus ja hallinto olla millainen tahansa hyvässä ja pahassa. Todennäköisesti se on yhtälailla harvoille keskitetty hallintomuoto joka on nyt EUssa valloillaan. Tälläkertaa sen ei tosin välttämättä tarvitse peitellä sitä. Päätökset tehdään todennäköisesti edelleen suljetuin ovin ja päätökset voivat olla häikäilemättömiä. Päätöksiä ei välttämättä julkisesti edes julkaista jälkikäteen.

  Kansa kokee vääryydet muttei tiedä miksi.

  Lainaus blogista josta ensimäinenkin lainaus oli.


  Loppusanat

  Lainaus
  Heitin tarkoituksella vähän yli. Tarkoitus oli herätellä teitä miettimään mitä kaikkea EVM voikaan tehdä rahoilla jotka se varmasti kerää. Mahdollisuudet sillä on rajattomat. Toivon että maailma muuttuu paremmaksi.

  Toivon ettei se jää vain toiveeksi.

  Poissa kummo

  • Foorumimoderaattori
  • ***
  • Viestejä: 327
  Vs: Vaarallinen EVM ja euron alasajo
  « Vastaus #1 : Marraskuu 26, 2013, 12:50:00 ap »
 •   0
 • Kirjoitan tälle ensi toukokuussa päivitetyn ja selkokielisemmän jatko-osan foorumien blogiosioon.

  Lisäksi saatan tehdä suomeksi animoidun selkokielisen ja selventävän videon

  Poissa kummo

  • Foorumimoderaattori
  • ***
  • Viestejä: 327
  Vs: Vaarallinen EVM ja euron alasajo
  « Vastaus #2 : Tammikuu 14, 2014, 12:38:27 ip »
 •   0
 • Ilmeisesti blogia pitävältä Hämikseltä lainattua tekstiä. Tai ainakin lähde on siihen suuntaan:

  Lainaus
  Valtiovarainministerinne Jutta Urpilainen on työntekijänä EVM:ssä (Euroopan Vakaus Mekanismi), joka on yritys Luxemburgissa. Jutta nauttii myös palkkaa työstään tässä yrityksessä. Oheisesta kuvasta (linkki) käy ilmi että Jutan VEROTTOMAT ansiot ovat vähintään 191.000 Euroa ja enimmillään 324.000 Euroa. 

  Tästä dokumentista ja sen julkaisusta lankeaa ISO KIITOS Saksan piraatti-puolueelle!

  Nyt kysynkin sinulta kansalainen ja veronmaksaja. Onko valtiovarainministeri Jutta Urpilaisella mielestäsi oikeus tähän VEROTTOMAAN ansioon, kun hän samalla vaatii sinua maksamaan lisää veroja ja vähentää palvelujasi, joita varten verovaroja kerätään?

  Lisäksi haluaisin tietää onko Jutta Urpilaisen kaksinaamaisuus veroparatiisien kitkemishaluissa ja samalla itse kyseiseen kategoriaan kuuluvassa yrityksessä toimimiseen mielestäsi ristiriita? Tätäkö me haluamme poliitikoiltamme?

  Todella asiallinen esiinnosto ja julkaisu.

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: