Kirjoittaja Aihe: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!  (Luettu 1587 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3391
Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
« Vastaus #15 : Kesäkuu 18, 2019, 10:28:11 ip »
 •   0
 • Nyt se tapahtuu: Turku yrittää kuuden muun kunnan kanssa todella rajuja ilmastotoimia – hiilineutraaliksi jo 11 vuoden päästä!

  Nyt se tapahtuu. Hulluus nousee koko ajan kovemmille kierroksille !!!

  Linkki.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/nyt-se-tapahtuu-turku-yrittaa-kuuden-muun-kunnan-kanssa-todella-rajuja-ilmastotoimia-hiilineutraaliksi-jo-11-vuoden-paasta/6e05c757-d646-4850-a578-7765a3c23579?fbclid=IwAR2Cr6dnigjKk7hjDZXCMlHzi3suHIv_PeiQXeEkevR53ixFNjMdNrgXwPE

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
  « Vastaus #16 : Elokuu 07, 2019, 09:33:44 ip »
 •   0

 • Valtamedia lietsoi paniikkia Grönlannin täysin normaalilla kesäilmiöllä

  "Grönlannin jääpeite sulaa joka kesä, etenkin kun aurinko paistaa. Niin se yleensä tekee. Ja se kasvaa takaisin talvella lumen sataessa maahan"

  Vaikka on tavallista, että Grönlannin jäätikkö sulaa kesäisin, ilmastonmuutosahdistusta oli hyödyllistä lietsoa väittämällä lisäksi, että tänä vuonna sulaminen alkoi aiempaa aiemmin jo toukokuun alussa ja että tänä vuonna sulamisalue on ollut epätavallisen suuri.

  Samaan huutokuoroon yhtyivät Suomessa MTV, Tekniikan Maailma, Tekniikka&Talous ja Ilta-Sanomat - ynnä kaikki muut valtamedian ilmastonmuutoshysteriaa myötäilevät uutissivustot.


  Linkki.
  https://oikeamedia.com/o1-116803  Ilmastopaneelin odotettu raportti julki: Meidän on muutettava nopeasti tapamme tuottaa ruokaa ja käyttää metsiä

  Muutokset on tehtävä kiireellisesti, jos maapallon olot halutaan säilyttää siedettävinä, kuuluu ilmastopaneeli IPCC:n viesti.


  Taas on tarjolla uutta hysterian kasvatus stuffia

   Vähentämällä ruokahävikkiä ja keskittymällä monipuolisen kasvispohjaisen ruuan tuottamiseen, ihmisen on helpompi sopeutua muuttuvan ilmaston maailmaan ja samalla edistää globaalia tasa-arvoa.

   HUOM!!!  Edistää globaalia tasa-arvoa Voi helvetti. Sillähän se ''tasa-arvo'' lisääntyy, kun kasviksia mussutat

  Kyllähän tälläkin paska propagandalla taas saadaan joku hysteriassaan pyörivä nuori, ja vanhempikin taas entistä ahdistuneemmaksi. Sehän tietysti tarkoitus onkin!!!

  Linkki.

  http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006198105.html
  « Viimeksi muokattu: Elokuu 08, 2019, 12:44:23 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3391
  Vs: ILMASTONLÄMPENEMISKUSETUS !!!
  « Vastaus #17 : Elokuu 11, 2019, 08:54:11 ip »
 •   0
 • Nyt isketään lautasille ja taskuihin: Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa ajetaan ’lihaveroa’

  Globalistien ilmastonmuutos-vouhotus kiihtyy. "Lihankulutusta on vähennettävä", vaaditaan globalistien ylikansallisessa kuorossa valtamedioissa. Hallitus selvittää lihan "haittaverotusta" ja samaa kaavaa toistetaan mm. Ruotsissa.


  Taustalla tässä hankkeessa on silkka rahastus. Ja siinä ohessa eräät vihervasemmistolaiset äärijärjestöt pyrkivät myös runnomaan omaa ideologiaansa läpi.

  Tämä rahastus toimii lähinnä kahdella tavalla:


  1. Poliitikot pystyvät ”ilmaston pelastamiseen” vetoamalla kehittämään uusia veroja ja maksuja, joita kansalaiset sitten velvoitetaan maksamaan. (Taustaksi kannattaa muistaa, että vallanpitäjät ovat aina tykänneet kaikenlaisista tekosyistä, joiden nojalla päästään keräämään kansalaisilta lisää rahaa valtion kirstuun

  2. Myös yritykset tykkäävät tällaisesta, koska tämä tarjoaa niille mainion tilaisuuden kehittää uusia ja kalliita tuotteita, joita kansalaiset sitten pistetään hankkimaan – enemmän tai vähemmän pakon sanelemana. Ja ”ilmastotoimiin” vetoaminen on juuri tällainen hyvä keino

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/08/09/globalistit-iskevat-lautasille-ja-taskuihin-suomessa-ja-ruotsissa-ajetaan-lihaveroa/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: