Kirjoittaja Aihe: SUVAITSEVAINEN EUROOPPA KUOLEMASSA.  (Luettu 650 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4028
SUVAITSEVAINEN EUROOPPA KUOLEMASSA.
« : Tammikuu 15, 2017, 09:19:10 ip »
 •   0
 • Suvaitsevainen Eurooppa tekee kuolemaa

  Brysseliläisen hotellin Grand Placen marokkolaissyntyisen vastaanottovirkailijan Alin sekä joidenkin EU-poliitikkojen ja –asiantuntijoiden antama kuvaus venäläiselle reportterille Euroopan ja Belgian tilanteesta on järkyttävä: Suvaitsevainen Eurooppa tekee kuolemaa.


  EU näkee massamuuton keinoksi valvoa sen jäseniään. Euroopan byrokraatit vihaavat kansallisen identiteetin käsitettä. Siksi ajatuksena on saada Eurooppaan mahdollisimman paljon maahanmuuttajia kaikkialle ja kumota yksittäisten maiden suvereniteetti. Mitä enemmän maahanmuutto kasvaa, sitä helpompaa on pakottaa EU-maita, kuten Unkaria, ottamaan tietty kiintiö pakolaisia ja ruokkimaan ne, vaikka unkarilaisilla ei ole rahaa omaan ruokaansa. Euroopan eliitti on täysin vieraantunut todellisuudesta, he asuvat jättiläismäisessä saippukuplassa.

  Geopolitiikan professori Pierre-Emmanuel Thomann kutsuu tilannetta aikapommiksi:

  ”Olemme menneet liian pitkälle massamuutossa ja joudumme nyt vaatimaan, että islam täytyy saada yhteensopivaksi demokratian kanssa. Tämä väite tarkoittaa sisällissotaa. Me teeskentelemme ongelmien välttämiseksi. Jos sanot, että kansan pitäisi tulla vahvaksi, niin saat heti syytteen fasismista. ”

  Linkki.
  http://mvlehti.net/2017/01/14/suvaitsevainen-eurooppa-tekee-kuolemaa/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: