Kirjoittaja Aihe: EU ARMEIJA. EROON EU:a VÄLITTÖMÄSTI.  (Luettu 823 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3887
EU ARMEIJA. EROON EU:a VÄLITTÖMÄSTI.
« : Marraskuu 22, 2016, 10:15:34 ip »
 •   0
 • Jälleen yksi syy miksi suomen tulisi erota EU:a välittömästi. Tämähän ei tietenkään tule tapahtumaan, koska maamme om MAANPETTUREIDEN käsissä ja suurin osa kansasta nukkuu ruususen unta, ilman pienintäkään halua herätä !!!

  Kun Britannia erosi EU:a, alkoi välitön propagandan teko EU armeijan puolesta ja nyt ollaan tilanteessa jossa EU komissio on saanut aikaiseksi uuden, täysin vailla mitään järkeä olevan ehdotuksen ja EU parlamentin meppi paskiaisista suurin osa äänesti sen puolesta.

  EU armeijan luominen on alkanut !!

  Eräs EU armeija hanketta eteenpäin ajaneista henkilöistä on Virolainen EU meppi Urmas Paet. Donald Trumpin tultua valituksi USAN presidentiksi, varsinkin virossa tuntuu menneen paskat housuun ja nyt nämä saatanan vätykset yrittävät, korjata asian ajamalla muut Euroopan maat  maksaman heidän mielenrauhansa sen jälkeen, kun ovat ensin kukkoilleet venäjän suuntaan USAN ja EU:n selän takana.

  Arvatkaapa, kuka tulee maksamaan tämänkin lystin ?  Vuotuinen budjetti, ainakin aluksi on 500 miljoonaa ja, kun asia etenee uusine vaatimuksineen, niin rahan tarve kasvaa myös sitä mukaa !!!

  EU komissio ja mepit haaveilevat, että kyseinen armeija menisi mm. sinne mihin nato ei menisi. Voi vittujen kevät. Mihin nato ei menisi.

  Nato un uuden maailman järjestyksen työkalu ja nyt EU paskiaisilla näyttää olevan pelko, että Donald Trump vetää USAN pois loputtomista älyvapaista sodita, joten kun USA tai NATO ei ole valmis sotimaan jossain(sen, kun näkisi), niin silloin paikalle lähetettäisiin  EU armeija. :'( :'(

  Väkisinkin mieleen tulee myös kysymys EU armeijan käytöstä EU:n rajojen sisällä. EU:ta pyörittävät tahot on täysin tietoisia, että EU:n kannatus jäsenmaissa laskee koko ajan Britannian ero on varmasti lyönyt pelon näiden paskiaisten päähän siitä, että monessa muussakin maassa tämä voi tapahtua hyvinkin helposti.

  Joten onko EU komissiolla suunnitteilla käyttää EU armeijaa jäsenvaltioita vastaan, jos EU uhkaa hajota ??

  Se ainakin on varmaa, että suomi on taas kerran täysin rähmällään tämänkin asian edessä EU: suuntaan !!!!!!

  Totta kai tässä on kyse myös EU integraation syventämisestä !!

  Suomi ei takuulla tule eroamaan EU:ta, vaikka asiat menisi unionin suhteen kuinka vituksi, joten ''toivo'' kyseisen establismentin hajoamisesta jää muiden maiden harteille. Tapahtukoon se pian !!!

  Muuten. Eikös suomen puolustusvoimat pitäisi olla suomen puolustusta varten, eikä NWO kaheleiden sotia varten ??

  Linkki.
  http://www.express.co.uk/news/world/735031/EU-votes-to-create-Super-Army-as-defence-plan-passes-through-parliament
  « Viimeksi muokattu: Marraskuu 22, 2016, 11:15:45 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3887
  Vs: EU ARMEIJA. EROON EU:a VÄLITTÖMÄSTI.
  « Vastaus #1 : Marraskuu 23, 2016, 11:38:39 ip »
 •   0
 • Lista maanpetturi mepeistä, jotka äänesti EU armeijan puolesta. On siellä tietty niitäkin, itseasiassa enemmistö suomalaisista mepeistä, jotka äänesti vastaan ja tietty ne aina pakolliset venkulat, jotka kuvittelevat, että äänestämättä jättäminen poistaa heiltä vastuun asiassa.

  Linkki.
  http://mvlehti.net/2016/11/23/katso-ketka-suomalaismepit-aanestivat-eu-armeijan-puolesta/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: