Kirjoittaja Aihe: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =  (Luettu 1731 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2920
EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
« : Marraskuu 14, 2016, 04:32:19 ip »
 •   0
 • On yhtä kuin helvetillisen huono idea !!!!!!!

  Kun lukee esim. eri hypetys artikkeleiden kommentti osioita eri medioista, niin ei voi olla huomaamatta, miten putkiaivoisia ja lapsellisen luottavaisia monet suomalaiset ovat hallitukseen ja viranomaisiin, jotka lakeja säätävät. Tämä tosin ei taida oikein uutisesta käydä ?

  Tämä lapsen luottamus näkyy myös eutanasia ''keskustelussa''. Kun laki kerran kirjataan, niin se on silloin kiveen hakattu. Mitään lain väärin käyttöä ei yksinkertaisesti voi ilmetä myöhemmin, eikä missään vaiheessa ja kaltevan tason periaatetta ei voi olla olemassa. Mitä nyt hollannissa, mutta ei täällä suomessa !!

  Ensinnäkin. Mikään ei suomessa estä ketään päättämästä päiviään itse ja keino valikoima on loputon. Eikä tuskaakaan tarvitse kärsiä, joten mikä saatanan vimma tietyillä tahoilla on tuoda eutanasia lakiin ??

  Kuulostaa enemmänkin siltä, että halutaan vielä viimeisenä tekonaan maailmassa pakoilla vastuuta omista teoistaan ja sälyttää se muiden niskoille !!

  Entä sitten lääkärit ja hoitajat, jotka tähän suostuvat ?  Mitkä on heidän vaikuttimensa tähän ryhtymiseen, millä varmistetaan, että asialla ei ole joku tappo vimmainen yksilö, joka pääsee harjoittamaan tappo halujaan hakeutuessaan eutanasia avustajaksi ??

  Itseäni ei juuri innosta ajatus olla tekemisissä yhdenkään wannabe Mengeleen kanssa !!!!!!

  Myös merkille pantavaa on se, että aloitteen takana  on paljon yhteiskunnan hyväosaisia, sekä loisia, kuten Iiro Viinanen, jolle pitäisikin antaa kuolin apua, joka olisi helvetin pitkä, tuskaisa, jo perustuen siihen, miten monen henkilön elämän hän on päätöksillään tuhonnut. Monet maksavat hintaa hänen päätöksistään yhä tänäkin päivänä.

  Mukana on myös vaikka mitä formula kuskia ja kulttuuri vaikuttajaa, sekä muita kusiaisia !!!!

  Kirjallisen kysymyksen on allekirjoittanut 24 kansanedustajaa kuudesta eri puolueesta. Heidän joukossaan on kuusi nykyistä tai entistä puolueen puheenjohtajaa, kahdeksan entistä ministeriä ja neljä istuvaa eduskuntaryhmän puheenjohtajaa.

  Suomi on maa jossa ainoat arvot ovat ahneus ja tietämättömyys. Tämä näkyy kaikkialla. Hallitus tekee päätöksiä, jotka hyödyttävät ainoastaan rikkaita ja muut saavat osakseen vain heikennyksiä joka kohtaan yleisen elvytyksen nimissä !!! 

  – Asenteet siinä, miten suhtaudumme avuttomiin, ovat hiljalleen kovenemassa. Ajatellaan, ettei esimerkiksi raihnainen vanhuus ole elämisen arvoista, vaikka se on osa elämän luonnollista kaarta. Laillistamalla eutanasian yhteiskunta hyväksyy mallin, jossa avuttomia ei auteta, vaan heidät eliminoidaan.

  Ja kaikki tämä näyttää olevan ok kansalaisten mielestä, sillä vastalauseita ei juurikaan kuulu !!

  Esimerkkinä SOTE, jonka ainoa tarkoitus on tuhota julkinen terveydenhuolto ja saattaa se yksityisten firmojen käsiin !!!

  Hyvästä saattohoidosta on myös puhuttu eutanasian yhteydessä ja muutenkin. Asian toteuttamiseksi on kuitenkin tehty suht koht vähän, katsokaas kun se vaatii rahaa ja vaivaa, joten eutanasia tämänkin vaihtoehtona toimii hyvin, sen kannattajien joukoissa. Maksaa vähemmän !!!

  Suomessa on jo 1990 luvulta asti puhuttu hoitojen priorisoimisesta ja jokin aika sitten tuli voimaan ohjeistus lääkäreille tiettyjen hoitojen antamisen hyöty arvioimisesta suhteessa potilaan tilaan ja hoidon vaikutuksesta siihen.

  Eli, suomeksi sanottuna, kyse on potilaan varallisuudesta. Köyhä ja työtön ei saa tiettyjä hoitoja, varallisuutensa takia, kun taas varakkaat saavat.

  Eutanasia on tähän jatkumoon täydellinen lisä. Voi sanoa jo nyt sata varmaksi, että tulevaisuudessa tulemme näkemään tilanteen, jossa ''kaltevan tason'' periaate tulee vetämään perusteita eutanasian saamiseksi alaspäin, siihen tilanteeseen asti, että yhteiskunnan heikompiosaisia tullaan ohjeistamaan ja lopulta ohjaamaan eutanasian piiriin, koska he ovat taloudellinen taakka yhteiskunnalle !!!

  Kaltevan tason periaatteesta eutanasian myöntämisen suhteen puhui jo aikaa sitten eräs lääkäri, jonka nimeä en nyt tähän hätään muista, enkä myöskään löytänyt sitä.

  Eutanasian laillistamisesta kansalaisaloite – IL: "Selvää, että joku kuolisi lepsuin perustein"

  Eutanasian laillistaminen jakaa terveydenhuoltohenkilökuntaa. Ylilääkäri Tiina Saarron mukaan Hollantia ja Belgiaa on pidettävä varoittavina esimerkkeinä.

  Sitten sitä kaltevan tason periaatetta Hollannin malliin.

  Hollanti suunnittelee avustettua itsemurhaa terveille vanhuksille

  Hollannin terveys- ja oikeusministeriöt puoltavat vanhusten avustettua itsemurhaa yhteisessä lausunnossaan.

  Mutta eihän tälläistä voi suomessa tapahtua. Eihän ??

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi-957As6jQAhXCDCwKHdjiDpUQFgg6MAU&url=http%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-9229007&usg=AFQjCNGd-SRxFPJ1KVXPEuq24Fr4EqFccQ

  Terveiden vanhusten "viimeinen pilleri" on pian länsimaista todellisuutta

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi-957As6jQAhXCDCwKHdjiDpUQFggjMAE&url=http%3A%2F%2Fossiojutkangas.puheenvuoro.uusisuomi.fi%2F224376-terveiden-vanhusten-viimeinen-pilleri-on-pian-lansimaista-todellisuutta&usg=AFQjCNEjZOxS44aEp8D8LihRanXu-JJR_w

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #1 : Marraskuu 14, 2016, 10:32:42 ip »
 •   0
 • Suomen nykyinen hallitus on viimeistelemässä SOTE kusetusta, jonka ainut tarkoitus on tuhota julkinen terveydenhuolto ja saattaa se yksityisten korporaatioiden omistukseen.

  Tuli vain tuossa mieleen, että monikohan nyt nimiä keräävään eutanasia lakiin kannatuksensa antava on miettinyt ollenkaan suomalaisen terveydenhuollon tilaa esim. 10, 15, tai 20 vuoden päästä ?

  Meillä suomessa on jo nyt köyhiä, sekä työssä käyviä köyhiä joilla ei ole varaa käydä lääkärissä, sen tuomien kustannusten vuoksi. Miettikääpä, mikä tilanne tulee olemaan myöhemmin, kun  SOTE tekee tuhotyönsä ja terveydenhuollon kustannukset karkaavat yhä korkeammiksi yksityistämisen takia.

  Nyt esim. 2016 30 vuotias peukalonimijä joonas laittaa nimensä suurella kiihkolla eutanasia kannatus aloitteeseen. Parikymmentä vuotta menee hyvin, kunnes joonas menee oireiden takia lopulta tohtorille ja saa huonoja uutisia. Joonaksella on syöpä !

  Mutta kuinka ollakaan yhteiskunta on muuttunut täysin. Ei ole julkista terveydenhuoltoa, vaan yksityisten korporaatioiden ylläpitämä helvetin kallis terveydenhuolto, johon joonaksella ei ole varaa.

  Mitäs sitten ??

  Joonaksella ei ole varaa hoitoihin, eikä lääkkeisiin, vaikka hänen sairautensa olisi hyvin parannettavissa hyvällä hoidolla ja lääkityksellä mutta koska, vaikka joonas käy töissä hänen tilistä tiliin riittävä palkka ei riitä hoitoihin, joten ainoat vaihtoehdot ovat kuihtua ja kuolla pois kotona tai jossain hoito räkälässä.

  Tässä vaiheessa yhteiskunta kehitystä nykyinen piittamattomuus kanssa ihmisistä on jo täysin eri mitoissa, kuin se on tällä hetkellä. Nykyinen rahan palvonta on ottanut jo nyt yhteiskunnan täysin valtaansa. Kuvitelkaa, mitä se tulee olemaan 20 vuoden päästä !

  Luuletteko, että joonakselle tulee tuona hetkenä mieleen hänen intoilunsa eutanasia laista, kun hän huomaa sen olevan toinen vaihtoehdoista, mitä hänellä on jäljellä ?  Jää lillumaan ja kuolemaan omiin paskoihin ja kusiin, totaalisten kipujen vallassa, tai mennä hakemaan itselleen eutanasiaa, jota tässä vaiheessa tarjotaan jo hollannin malliin myös vanhuksille, joilla ei ole minkäänlaista fyysistä tai psyykkistä vikaa.

  Yhteiskunta tarvitsee säästöjä !!!!!!!!!!!

  Mitä arvelette, tuleeko joonaksen mieleen, monien muiden kanssa, että olisiko kannattanut nousta barrikadeille vuonna 2016, kun suomen hallitus oli tuhoamassa suomen terveyshuolto järjestelmää, sekä ajamassa sitä yksityisten korporaatioiden omistukseen, joiden tarkoitus on tehdä mahdollisimman suurta voittoa.

  Mutta nyt joonakselle ja monelle muulle jää käteen vain se kuuluisa paska ja vain sen takia, kun ei kiinnostanut seurata hallituksen ja sen taustalla huseeraavien lobbaajien aikomuksia tulevaisuuden varalle !!!!!

  Joonakselle ja muut ei halua kuolla räkälässä omien eritteiden seassa, joten hän hakee eutanasia päästäkseen pois maailman tuskista. 

  Mahtaa siinä olla aika killin ajatukset päässä, kun tajuaa olevansa kyseisessä tilanteessa vain ja ainoastaan omaa tyhmyyttään !!!

  Sen minkä taaksesi jätät, edestäsi löydät !!!  Olisiko kannattanut olla hiukan aktiivimpi hallitusten harjoittaman, yhteiskunnan palvelujen tuhoamistyön seuraamisessa ja yrittää tehdä asialle jotain peukalon imemisen ja en ole kuullut, enkä nähnyt mitään, enkä haluakkaan tyylisen elämän sijaan ?

  Väitän, että tätä porukkaa tulee suomessa olemaan vielä paljon, joka tähän todellisuuteen tulee heräämään tulevaisuudessa.   :'( :'( :'( :'( :'(

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #2 : Joulukuu 05, 2016, 08:22:16 ip »
 •   0
 • [Hiljainen eutanasia Suomessa

  Eikö vanhuksella ole oikeutta määrätä omasta kehostaan? Säästetäänkö Suomessa tappamalla laillisesti vanhuksia?

  Näitä vitun Mengeleitä, jotka jo nyt tappavat vanhuksia sairaaloissa ja hoitokodeissa tuntuu riittävän.

  Lääkäriliiton mukaan suomen lääkäreistä yli 50% on eutanasian laillistamisen kannalla, joten aika moni heistä saa eutanasia lain myötä laillisesti toteuttaa tappo halujaan ja vielä vailla huolta, että kukaan puuttuu heidän tekemisiinsä !!

  Miten kukaan voi tietää, että lääkäri joka tekee eutanasia toimenpiteen yhä uudelleen ja uudelleen, ei ole jokin murhanhimoinen kaheli, joka on saanut täydellisen suojan toiminnalleen lain myötä ??

  Jokin vuosi taaksepäin oli tehty  kysely lääkäreille, että mitä väestön ikäryhmiä he hoitavat mieluimmin ja kuinka ollakaan vanhusten hoitaminen oli kaiken vastenmielisintä, koska heille on iän myötä mukanaan tullut ns. pahimpia sairauksia.

  Kun asenne jo alkujaan on tämä, niin voi kuvitella mikä näiden lääkäreiden asenne ja halu on hoitaa vanhuksia, kun on olemassa eutanasia laki ??


  Lääkärin ammatti, jos mikä on ammatti jolla on perimmäinen tarkoitus, eli ihmisten auttaminen. Suomessakin tämä yksinkertainen asia on jäänyt taka-alalle !  Lääkärit eivät tunnu olevan kiinnostuneita muusta, kuin mukavista työ ajoista ja isosta palkasta. Eikä heitä juurikaan näytä vaivaavan sote sotkukaan, jonka ainut tarkoitus on tuhota julkinen terveydenhuolto ja ajaa se yksityisten korporaatioiden käsiin. Ei ainakaan julkisia vastalauseita juuri kuulu ja miksikä kuuluisikaan, koska lääkärithän on mm. ammattiryhmä, joka tästä hyötyy taloudellisesti !!!

  Elävän elämän esimerkki asiasta. Asun pienellä paikkakunnalla. Tämä tarkoittaa soten suhteen, että asuttamani paikkakunnan on oltava osa isompaa kokonaisuutta koskien terveydenhuollon järjestämistä. Tämä hoidetaan soteen kuuluvalla siun sote ohjelmalla.

  Käytännössä tämä tarkoittaa, että pääkallopaikka, määrää asioista ja asettaa pykälät muille sen suhteen miten toimitaan.

  No, nyt pääkallopaikalta ilmoitettiin, että lääkärien palkat tulevat laskemaan, summia en tiedä tarkkaan, muuta kuin mitä olen kuullut, joten jätän kuulopuheet nyt pois tästä. Kuitenkin palkanlaskun seurauksena kaikki paikkakunnan 4 lääkäriä otti lopputilin samoin tein.

  Joten on kait aika akateemista pohtia näiden kyseisten lääkäreiden motivaation lähdettä työlleen !!

  Niin kuin jo aiemmin kirjoitin. Eutanasia lain voimaan saattaminen suomessa on helvetin huono idea, eikä se varmaan ole sen parempi muuallakaan.

  Ruvetkaapa tutkimaan joutessanne hollanin mallia ja sitä miten koko touhu on siellä karannut täysin lapasesta ja niin se lopulta tulee käymään suomessa, sekä muuallakin.

  Hollannissa eutanasiasta on tullut myös Bisnes. On yksityisiä eutanasia klinikoita ja eutanasia busseja, jotka voi soittaa kotikäynnille, jos lääkäri ei ole sairaalassa suostunut toimenpidettä suorittamaan.

  Ihmiselämä on pyhä ja sitä tulee kunnioittaa.

  Jokainen on vapaa päättämään oman elämänsä milloin tahansa, siihen ei tarvita lakia, jonka takana piileskellä, sen enempää kuin sotkea toisia ihmisiä asiaan, puhumattakaan lääkäreistä.

  On varsin mielenkiintoista huomata, että nämä samat tahot jotka huutavat eutanasian puolesta ja argumentoivat näkökantansa sillä, että jokaisella on oltava oikeus päättää oma elämänsä halutessaan, eivät jostain syytä halua myöntää tai kykene ymmärtämään, että heillä on jo tuo oikeus.

  Mistä tämä johtuu ??  Miksi ihminen, jonka olettaisi ymmärtävän, että hänellä on jo valta ja oikeus päättää elämänsä niin tahtoessaan, haluaa , että olemassa oleva oikeus kirjataan lakiin, jonka myötä asiaan sotketaan koko yhteiskunta ja vielä toinen taho, joka lopulta päätyy tekemään kyseisen eutanasia toimenpiteen ????

  Kuulostaa enemmänkin vastuun pakoilulta, vielä viimeisenkin maan päällä tehdyn asian suhteen !!!!

  Tekopyhyys rules !!

  Tässä taas yksi esimerkki niistä tiukoista kriteereistä !!!!!!!!

  Hollannissa alkoholisti valitsi eutanasian päättääkseen sietämättömän elämänsä

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjC3a7F793QAhVDESwKHXdZDxgQFghDMAY&url=http%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-9329175&usg=AFQjCNHuDnsgmmxNfkS276DyAaeEZd5rpw


  Lisää tiukkaa kriteeriä !!!

  Hollanti suunnittelee avustettua itsemurhaa terveille vanhuksille


  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-9229007  Linkki.
  http://mvlehti.net/2016/12/05/hiljainen-eutanasia-suomessa/
  « Viimeksi muokattu: Joulukuu 05, 2016, 10:27:44 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #3 : Joulukuu 07, 2016, 12:43:48 ap »
 •   0
 • Lääkkeeksi kuolemaa

  [/Hollannin entinen terveysministeri Els Borst on jopa ehdottanut itsemurhapillerien jakamista “elämäänsä kyllästyneille vanhuksille” NRC Handelsblad -lehden haastattelussa.

  “Lakia ei kontrolloida. Belgiassa potilaita tapetaan Alzheimerin tai pahanlaatuisen syövän ensidiagnoosista”, toteaa belgialainen syöpälääkäri, professori Benoit Beuselinck.

  Eutanasian vastustajat pelkäävät, että eutanasiasta tulee edullinen tapa ratkaista koko ajan vanhenevan väestön terveysongelmat resurssien huvetessa.

  Heidän mukaansa vaarana voi olla, että terveydenhuolto, ahneet omaiset tai oma syyllisyys ajavat ihmisen eutanasiaan vastoin tahtoaan. Moni vanhus ei halua olla taakaksi, eikä kuormittaa muita ihmisiä.

  Vuonna 2008 Oregonissa Barbara Wagner ja Randy Stroup saivat hyytävän kirjeen: vakuutusyhtiö kieltäytyi maksamasta hoidoista Barbaran keuhkosyöpään ja Randyn eturauhassyöpään - mutta tarjoutui maksamaan avustetun itsemurhan.

  “Se oli kammottavaa. Kirjeessä käytännössä sanottiin, että jos haluat ottaa lääkkeet, autamme sinua ja katsomme, kun kuolet. Mutta emme anna sinulle lääkettä, jotta eläisit”, Wagner totesi ABCNews.comille.

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiF8-rN0eDQAhVDiiwKHaM8D5UQFggZMAA&url=http%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-8883377&usg=AFQjCNECWByC6gWMSrLeYF4Nb0bHhcMsHA

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #4 : Joulukuu 08, 2016, 02:50:03 ip »
 •   0
 • “A society that believes in nothing can offer no argument even against death. A culture that has lost its faith in life cannot comprehend why it should be endured.”


  ― Andrew Coyne


  We are facing enormous challenges as a society when our moral compass has become so twisted that being pro-abortion and pro-assisted suicide means you are on the “progressive” side of the argument.

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #5 : Joulukuu 19, 2016, 12:20:33 ap »
 •   0
 • Onnea  Suomi !  Nyt on taas saavutettu uusi aallonpohja !!!

  Eutanasia aloite kerännyt jo yli 50,000 allekirjoitusta.

  Terveydenhuoltoa ollaan ajamassa SOTE:lla alas ja yksityisten korporaatioiden käsiin, eikä asia näytä kiinnostavan tai huolettavan ketään, kun taas samaan aikaan ajetaan eutanasia laki läpi raivon vimmalla, vaikka jo nyt pelkän perus terveydenhuollon saaminen alkaa olla kyseenalaista !!

  Jotain ristiriitaa huomattavissa ?? Ehkä, jos populalla olisi jonkinlainen ajattelu / asioiden kyseenalaistamisen kyky, taikka halu olemassa.  :'( :'(

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjHscWz4P7QAhWKJSwKHSd3AXIQFghQMAk&url=http%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-9360476&usg=AFQjCNHPmf6d741GcS-6pZKLnZJRjWr-dw


  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #6 : Joulukuu 27, 2016, 01:31:18 ip »
 •   0
 • Kyllä huomaa, että kulttuurimarxistimedialla on mieluinen aihe eutanasiassa, kun jatkuvalla syötöllä tulee ulos galluppeja ja muuta eutanasian puolesta hihkuvaa kirjoitusta.

  Tänäänkin YLE toi taas tietoisuuteemme, kuinka 73% suomalaisista kannattaa eutanasiaa.

  Alkaa käydä aikalailla selväksi, että kyseinen tappolaki tulee saamaan lainvoiman eduskunnan äänestäessä asiasta.

  Koko aihe on ''kansanedustajille'' varsin herkullinen tapaus jo siinäkin mielessä, että kansalaiset itse hihkuvat saada lain voimaan ja ''kansanedustaja'' voi rinta röyhöllä kertoa äänestävänsä asiassa kansan tahdon mukaan.

  Tämän samaisen kansan tahdon, jolla ei ole vitunkaan merkitystä politiikassa tai edustajien äänestys käyttäytymisessä, mutta nyt he saavat esittää ajavansa kansan tahtoa, kun tollot haluavat viimeisenkin asian elämässään tehdä yhteiskunnan ja se lakien takana piileskellen, sotkien siihen mukaan ulkopuoliset tahot, koska ei löydy sen vertaa selkärankaa edes kuoleman edessä, että ottaisi vastuun edes viimeisestä teostaan maan päällä ja hoitaisi homman loppuun asti itse, muita siihen sotkematta !!

  Asialla on samat 'kansanedustajat'', jotka nakkaa paskaakaan meistä kenestäkään, vaan on mukana, vain ja ainoastaan oman hyödyn ja vallanhimon tyydyttämiseksi !!!! VITUN SAASTAT  >:( >:(

  Voiko kansakunta käydä enää tyhmemmäksi siitä, että alkaa vaatia eutanasian kaltaisia lakeja yhteiskuntaan. Lakeja, jotka takuuvarmasti tulee lipeämään ja nopeasti, mainostetuista tiukoista kriteereistä.

  Niin on käynyt muuallakin ja niin tulee käymään takuuvarmasti myös suomessa !!!!!!!

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #7 : Helmikuu 22, 2018, 05:07:56 ip »
 •   0
 • Eutanasia aloite on tulossa käsittelyyn eduskunnassa piakkoin. Kyseinen aloite ajettiin läpi kunnon propaganda ryöpytyksen kanssa ja lopputulos jää nähtäväksi sen suhteen, miten eduskunta äänestää.

  Samaan aikaan Hollannissa touhu eutanasian suhteen on karannut totaalisesti käsistä. Ihmisiä on jo alettu lahtaamaan lääkärien toimesta ilman henkilön suostumusta ja ilman mitään seurauksia teon tekijälle, eli lääkärille.

  Ja lisää tulee. Nyt Hollannin kansalaisista jotka ovat yli 18 vuotiaita on tehty lailla automaattisia elinluovuttajia, ellei henkilö itse tai nimeämänsä edustaja sitä nimenomaan kiellä.

  Kaikki ne pelot ja uhat koskien eutanasiaa on toteutuneet Hollanissa ja tuskinpa tämäkään viimeinen näytös on Hollannin kohdalla tässä asiassa.

  Joten ei muuta kuin eutanasia laki voimaan suomessakin. Eihän mitään tuollaista nyt sentään suomessa voi tapahtua, vai kuinka ?? Vai onko se ainut suunta mihin se tulee lopulta johtamaan ?? Todennäköisesti !!!

  Tämäkin on taas 1 esimerkki lisää liberalismin maailmasta, jota ei voi kuin kuvailla mielensairaudeksi ja pahaksi sellaiseksi !!!

  Linkki.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/netherlands-opt-out-organ-donation-bill-hospitals-death-body-holland-dutch-a8209676.html

  Linkki.
  https://www.lifesitenews.com/pulse/non-voluntary-euthanasia-organ-harvesting-coming-soon

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #8 : Maaliskuu 31, 2018, 09:59:51 ap »
 •   0
 • Kanadalaisen vammaisjärjestön johtaja Michael Bachin mukaan “avustetusta itsemurhasta on tullut vain yksi terveydenhuollon vaihtoehto muiden joukossa, mikä ei koskaan ollut sen tarkoitus.

  Näin tulee lopulta tapahtumaan myös suomesa, kun eutanasia hyväksytään eduskunnassa, joko nyt käsittelyssä oleva aloitteen kautta, tai myöhemmin !!!!!

  Linkki.
  http://www.oikeamedia.com/o1-60712

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #9 : Huhtikuu 19, 2018, 01:47:25 ip »
 •   0
 • Tässäpä hieman sitä kuuluisaa kaltevaa pintaa. Nyt on kohteena jo 23 kuukauden ikäinen lapsi.

  Mutta 1 asia on varmaa. Näinhän ei voi suomessa tulla koskaan tapahtumaan vai mitä ??

  Linkki.
  [Last week, a judge in the UK ruled that Alfie Evans must be removed from life support against the wishes of his parents, backing the decision by Alder Hey Children’s Hospital to allow the 23-month-old baby boy to die./color]

  Vanhemmilla ei mitään sanomista asiaan, tuomari/valtio päättää !!!

  Linkki.
  http://www.breitbart.com/london/2018/04/18/pope-francis-launches-forceful-appeal-save-lives-vincent-lambert-alfie-evans/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #10 : Huhtikuu 23, 2018, 08:38:51 ip »
 •   0
 • The European Court of Human Rights have rejected a plea of intervention from the parents of 23-month-old Alfie Evans.

  Ihmisoikeustuomioistuinpa hyvinkin.

  Helvetti, mikä vitsi koko pulju !!!

  Kyseinen ''ihmisoikeus''tuomioistuin estää euroopan maita karkottamasta tuomittuja islam terroristeja, koska se rikkoisi heidän oikeuksiaan ja samaan aikaan ei oteta kuuleviin korviinsa, kun vanhemmat yrittää saada pelastettua 23 kuukautisen lapsensa tappamisen !!!

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi44ZW8gdHaAhWpE5oKHTzWAjoQFgguMAE&url=http%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2018%2F04%2F23%2Falfie-evans-family-lose-battle-at-european-court-of-human-rights-7490227%2F&usg=AOvVaw2t1ujcNv-4TM-Bptqo3RlL  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #11 : Huhtikuu 27, 2018, 04:00:46 ip »
 •   0
 • Alfie, Isaiah, Charlie: The Ill Children Mandated to Die by Hospitals Against Their Parents’ Wishes

  [/Linkki.
  http://www.breitbart.com/london/2018/04/27/alfie-isaiah-charlie-children-mandated-die-parents-wishes/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #12 : Huhtikuu 29, 2018, 08:44:50 ip »
 •   0
 • Alfie Evans, a British toddler with a degenerative brain condition whose parents lost a legal battle to keep him on life support at a Vatican hospital, was mourned with balloons set free in the sky and prayers from the pope after he died Saturday weeks shy of his second birthday.

  Linkki.
  http://www.breitbart.com/london/2018/04/29/pics-baby-alfie-whose-parents-fought-save-mourned-uk/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2920
  Vs: EUTANASIA ALOITE - AIVO IMPOTENTTI, ARVO TYHJÄ YHTEISKUNTA =
  « Vastaus #13 : Toukokuu 04, 2018, 01:08:58 ip »
 •   0
 • Eutanasia aloite. TEKNISESTI HYLÄTTY, eli yhtä tyhjän kanssa !!!!

  Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-10148287

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: