Kirjoittaja Aihe: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!  (Luettu 2064 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4071
 •   0
 • Arre Kougappi: Suomi on ääriainesten parantola.

  Suomi on ääriainesten parantola

  Venäjällä on laajasti uutisoitu useilla uutissivustoilla suomensyyrialaisesta ”lelusalakuljettajasta” joka onnistui hyväksikäyttämään lähes koko poliittisen eliitin Suomessa ja joka propagandistisessa tarkoituksessa on käytetty Syyrian kriisin asiantuntijana viimeiset vuodet, vaikka hänen toiminta on alusta asti ollut täysin hämärän peitossa. Hän esiintyy kuvissa tunnettujen ääri-islamistien kanssa ja hänen netistä paljastuneet lausunnot ovat suunnattu vääräuskoisten hävittämiseen Syyriassa. Hän on ollut selvästi puolueellinen alusta asti, mutta tämä ei ole häirinnyt yhtään Yleisradiota ja hän sai edustaa yhtä näkemystä Syyrian konfliktissa.

  Uutisen alullepanija oli merkittäviin medioihin kuuluva Life, joka on osa isoa News Media mediakonsernia.

  Alkuviikosta annoin yli 20 minuutit videohaastattelun Life tv-studioon - aiheena suomalainen media yleisesti, sekä suomalaisen median uutisointi Syyrian kriisin osalta ja samalla ohitettiin Yleisradion toimittajien propagandistinen toiminta useissa eurooppalaisissa maissa.

  Juuri nyt, aihe kiinnostaa. Venäjällä kun ihmetellään sitä, että jopa Suomen valtionjohto on avoimesti salafististen liikkeiden puolella.

  Venäjällä ja erityisesti tavallisilla venäläisillä on ollut perinteisesti hyvä mielikuva suomalaisesta journalismista. Suomettumisen aika jätetään omaan arvoon, se on mennyttä ja silloin rakennettiin perustukset nykyiselle medialle, kun Stalinia ja kommunismia ylistettiin suomalaisissa tiedotusvälineissä aivan avoimesti ilman mitään häpeää.

  Nämä viime parin vuosikymmenen mielikuvat Suomen mediasta, eivät perustuneet mihinkään laadullisiin faktoihin ja todellisuuteen, mikä vallitsee Suomessa.

  Kun Suomen kieltä Venäjän mittakaavassa puhutaan vähän, niin se on johtanut siihen, että Suomesta ei tiedetä oikein mitään ja erityisesti Suomen mediakentästä ja poliittisesta tilanteesta.

  Positiivinen kuva Suomesta on ollut ja se liittyi enemmän suomalaisiin jotka ovat toimineet yritysmaailmassa, joita on arvostettu ja suomalaisiin tuotteisiin ja ihan tavallisiin ihmisiin, jopa niihin suomalaismiehiin jotka kävi Venäjällä viihteellä ja juovuksissa vähän huusi kadulla - ne olivat harmittomia ja loppujen lopuksi ystävällisiä eikä pilanneet suomalaisten mainetta.

  Suomalaisen journalismin alennustilasta kukaan ei tiennyt mitään, eikä tiedä oikein nyt ja suomalaiset äärisuvaitsevaiset liberaalitoimittajat käytti tilanteen hyväksi ratsastamalla toisten luomalla maineella ja tekevät tämän edelleen, mutta tämä ei jatku enää pitkään.

  Toisaalta tämä on ollut hyvä tilanne talouden näkökulmasta ja yleinen positiivinen mielikuva on edesauttanut suomalaisten tuotteiden ja palveluiden vientiä Venäjälle, ja suomalaisten toimiminen Venäjällä yritysmaailmassa on koettu positiivisena asiana. Myös Suomeen suuntautuneilla varakkailla turisteilla mielikuva on perustunut samaan tietouteen.

  Kun tätä asiaa tarkastellaan toiselta näkökulmalta, tilanne on johtanut siihen, että suomalaiset poliittiset liberaalivoimat, mukaan lukien liberaalitoimittajat jotka ovat osa tätä poliittista voimaa ovat vahvistuneet Suomessa yhä enemmän ja ovat päivästä toiseen käyttäytyneet yhä röyhkeämmin. Kun nämä kaikki liberaalivoimat kuitenkin maksaa viime kädessä rehellinen, ahkera suomalainen veronmaksaja, suoraan tai epäsuorasti, tilanne on nurinkurinen.

  Kuten arvaten saa, mitään hyvää arviota perinteisen suomalaisen median nykyisestä tilanteesta minä en voinut antaa.

  Suomalaisia sumutetaan vuodesta toiseen ja ääriliberaaliutta edustavat toimittajat aivopesee nuoria, tämä johtaa entistä pahempaan kierteeseen.

  Tiedotusvälineet jotka edustaa nykyään aggressiivista ääriliberaaliutta ovat hiljentäneet vuosien saatossa kaikki väärämieliset ihmiset ja toimittajat.

  Tilalle on pikkuhiljaa otettu oikeamieliset henkilöt. Sama ilmiö on havaittavissa järjestötoiminnassa.

  Suomalaiset toimittajat ja erityisesti verorahoitteisen Yleisradion toimittajat käy sotaa ympäri maailmaa tervejärkisiä ihmisiä vastaan jotka toimivat politiikassa ja järjestöissä. Nämä mustamaalataan tai heistä annetaan negatiivinen kuva.

  Puolaan ja Unkariin ja muihin maihin on lähetetty toimittajia turvapaikkahakijoiden tulon myötä jotka avoimesti mustamaalaa hallituksia ja poliittisia voimia. Mitään muuta tarkoitusta heidän toiminnalla ei ole.

  Suomalaiset kirjeenvaihtajat ovat manipuloineet videokuvia ja antaneet täysin väärän kuvan viime vuoden turvapaikkahakijakriisistä suomalaisille. Toiminta on ollut räikeätä ja siihen syylistyi koko medikenttä.

  Valehtelu on ollut niin räikeätä, että jopa valtionjohto meni tähän täysin mukaan ja kyykytti kansaa ja yrittää hiljentaa ihmisiä. Näitä toimittajapropagandisteja ja vääristäjiä on palkittu omissa piireissä.

  Suomesta on tullut erilaisten kansainvälisten ääriaineisten parantola, joille annetaan täyshoito ja jotka eri järjestöjen kautta vaikuttaa jo maan politiikkaan - tämä on fakta, tästä ei puhuta poliittisella tasolla vakavasti

  Sama outo ilmiö on rantautunut jo ajat sitten Venäjälle, kun esimerkiksi Yleisradion kirjeenvaihtajat jotka ovat politisoituneet vasempaan liberaalinurkkaan ja nostavat jatkuvasti valheellisia asioita jotka lähtee ääriliberaalien leiristä Venäjällä.

  Homma on edennyt jo niin pitkälle, ettei röyhkeydellä ole mitään rajaa, kun avoimesti väkivaltaisista henkilöistä, jotka ovat kuuluneet ääriryhmiin Venäjällä, Yleisradion toimittajat ovat rakentaneet heistä sankareita Suomessa, koska tämä edesauttaisi heidän mielestä ääriliberaalien valtaan tuloa Venäjällä.

  Kun on eri kieli, kukaan ei tarkistanut Suomessa, mutta jopa ulkopolitiikan tutkijat Suomessa ovat käyttäneet tätä materiaalia ja uskoneet propagandaan. Tuntuu siltä, että yleläisten ja samanhenkisten toimittajien tarkoituksena on luoda jonkinlainen sekasorto myös Venäjällä kuten on käynyt Syyriassa ja journalismin kanssa tällä ei ole mitään tekemistä, tämä on ilmeistä.

  Olen itse vakaasti sitä mieltä, että suomalaisten toimittajien ja kirjeenvaihtajien toimet Venäjällä pitäisi syyttäjäviranomaisten ottaa syyniin ja joidenkin toimittajien toimet tutkia perusteellisesti ja vähintään mitä voi tehdä on mitätöidä akreditaatio ja tämä alkuun.

  Koska kyseinen toiminta ei ole journalismia mitä ne tekee, vaan kyse provokaatiosta ja desinformaatiosta, joiden tarkoituksena antaa tuki hihhuliryhmille, mikä tehdään erittäin pehmeällä ja taitavalla tavalla.

  Näiden toimittajien tilalle voi lähettää Suomesta sitten uudet toimittajat jotka kritisoi asioita ja tekee journalismia, eikä ole paikallisten ääriliberaalien ja anarkistihenkisten äänitorvena Suomessa. Jos sellaisia ei Suomesta löydy, niin parempi pysyä muualla. Nykyinen tilanne on kestämätön ja toimittajat ovat poikkeuksetta ääriliberaaleja jotka lietsovat eripuraa ja valehtelevat. Venäläisten toimittajien tämä on nostettava esille ja kerrottava mitä nämä valehtelevat ja sabotoivat maan sisäisiä asioita.

  Vielä lopuksi:
   Suomessa on luotu liberaalikoneisto joka vie poliittisten toimittajien, isojen järjestöjen kautta ääriliberaaliutta ympäri maapalloa ja luoden samalla epävakautta ja sekasortoa. Yksi merkittävistä asioista johon tolkkuihmisten on tartuttava - on estettävä heidän toiminta maailmalla,vaikka ne sivussa, tekevätkin muka ”hyvää työtä”.

  Pitäisi myös miettiä kenelle antaa avustuksia, mieluummin sellaisille järjestöille ja tahoille jotka on ajettu Suomessa ahdinkoon, tai ovat pieniä sen takia, että liberaalikoneisto estää heidän toiminnan kasvun. Tosiasiat on tunnustettava.

  Suomen tilanne ja aivopesun kierre on niin paha, että jopa ne suomalaiset jotka profiloituvat uskoviksi tukee järjestöjä ja sellaisia tahoja joiden tarkoitus on hävittää Lähi-idän kristityt ja vahvistaa tuhoisaa äärisuvaitsevaisuutta maailmalla. Tätä on tehty jo pidempään ja syitä on useita, mutta eräs merkittävimmistä on se, että ihmiset sokeasti luottavat liberaalimedian luomaan maailmakuvaan ja peukuttavat ylpeästi radikalismin puolesta ymmärtämättä tätä itse.
   Tämä on käynyt selväksi Syyrian kriisissä, kun useat suomalaiset asettuivat selvästi salafistien puolelle, joiden tavoitteena on tuhota kristityt, maltilliset muslimitaustaiset, sekä muut syyrialaiset, jotka ovat vuosikaudet eläneet rauhassa.

  .

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #1 : Helmikuu 16, 2017, 01:53:14 ip »
 •   0
 • Suomen media vaikeni Arhinmäen tappiosta Suomen Nyrkkeilyliiton syysliittokokouksessa

  Näin toimii Suomen valhemedia, kun kommunisti kokee arvovaltatappion!


  Linkki.
  http://mvlehti.net/2017/02/11/suomen-media-vaikeni-arhinmaen-tappiosta-suomen-nyrkkeilyliiton-syysliittokokouksessa/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #2 : ſyyskuu 05, 2018, 01:01:32 ip »
 •   0

 • Nurkkaan ahdistettuina agendamediat valehtelevat

  Chemnitzin syyttäjällä ei ole tietoa, että kaupungissa olisi jahdattu ulkomaalaisia tai sellaiselta näyttäviä. Samalla kannalla on myös chemnitziläinen paikallislehti Freie Presse.

  Tosiasiat eivät tälläkään kertaa merkinneet mitään agendatoimittajille ja agendamedioille. Yle ja HS-Pravda lähtivät laukalle muille tietä viitottaen.

  Linkki.
  https://www.oikeamedia.com/o1-81311

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #3 : Marraskuu 19, 2018, 10:31:39 ip »
 •   0
 • Mitä poliitikkojen, poliisijohdon ja valtamedian pimityksestä ja valehtelusta seurasi?

  Entistä enemmän rikoksia, erityisesti seksuaalirikoksia. Myöhemmin tilanne kärjistyi pahemmaksi, kun turvaa hakemaan tulleet tappoivat suomalaismiehen Kajaanissa ja väärillä tiedoilla Suomeen saapunut henkilö toteutti terrori-iskun Turussa.

  Miten suomalaisten enemmistö on reagoinut poliitikkojen, virkamiesten ja valtamedian pimittävään ja valheelliseen toimintaan?

  Ei oikeastaan mitenkään, koska aikoo tukea myös tulevaisuudessa niitä, jotka ovat jääneet jo useaan otteeseen kiinni valehtelusta ja jotka toteuttavat edelleen politiikkaa, joka vaarantaa suomalaisen yhteiskunnan turvallisuuden ja tulevaisuuden.

  Kukaan ei voi kuitenkaan enää väittää, että tietoa ei ole riittävästi saatavilla.

  [/Linkki.
  https://www.oikeamedia.com/o1-89500

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #4 : Joulukuu 19, 2018, 01:44:58 ap »
 •   0
 • Vassaripellet ja heidän hovitoimittajansa ovat oikeasti niin typerää jengiä – viinaa on ainakin kohta otettava

  [/Hauskasti laitettu, mutta ikävä kyllä myös surullinen todellisuus !!!!

  Linkki.
  https://www.facebook.com/timo.ahonen.73/posts/2372269736148677

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #5 : Joulukuu 22, 2018, 11:50:05 ip »
 •   0
 • Herää aiheellinen kysymys siitä, mitä virkaa ylipäätään on Julkisen sanan neuvostolla, kun siihen kuuluvat mediat eivät edes yritä selvittää ja tiedottaa tapahtumista olennaisia faktoja. Tämäkin tieto oli selvitettävissä muutamalla puhelinsoitolla.

  [/Linkki.
  https://www.oikeamedia.com/o1-92700

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #6 : Marraskuu 14, 2019, 03:37:30 ip »
 •   0
 • Tässäpä 2 esimerkkiä suomalaisen valehtelevan median alennustilasta.

  Seura-lehden toimituspäällikkö Petri Korhonen

  Korhonen teki tuolloin asiassa yhteistyötä mm. raiskaajana tunnetun Ari Lähdemäen kanssa.

  "Valejuttu toi toimittajilleen journalismin Lumilapio-palkinnon. Korhonen teki tuolloin asiassa yhteistyötä mm. raiskaajana tunnetun Ari Lähdemäen kanssa."

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/seuran-paatoimittaja-myontaa-natsiuutisoinnin-tarkoitus-naljailu

  Linkki.
  https://twitter.com/Petri2020/status/1194488984535289857

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #7 : Marraskuu 26, 2019, 02:07:48 ap »
 •   0
 • HS ei julkaissut tätä Päivi Räsäsen Raamattu-vastinetta

  Linkki.
  https://www.facebook.com/paivi.rasanen.71/posts/3133812676645370

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #8 : Joulukuu 09, 2019, 10:49:12 ip »
 •   0
 • Video todistaa: valtamedia valehteli kansallismielisten marssin ”pysäyttämisestä”

  Vihapuhe FM:n lähetyksestä voi nähdä, kuinka tunnettu kulttuurimarxisti Syksy Räsänen ja hänen ystävänsä yrittävät asettua makaamaan tielle estääkseen kulkueen etenemisen. Häiriköt kuitenkin kannettiin pois muutamassa sekunnissa, eikä marssi pysähtynyt hetkeksikään.

  Kysyä sopii, miksi juutalaisomisteinen media tahtoi levittää tarinaa ”useiksi minuuteiksi” pysäytetystä marssista, vaikka lööppi on helppo osoittaa valeuutiseksi. Vihapuhe FM:n lähetyksen voi katsoa täällä (häiriköintiyritys näkyy kohdasta 58:40 eteenpäin):


  Linkki.
  https://dlive.tv/p/vihapuhefm+iUGeoAaZR

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #9 : Joulukuu 11, 2019, 10:32:17 ip »
 •   0
 • Suomen valtamedia vaikeni ja salasi Erkki Tuomiojan allekirjoittaman ISIS-vaatimuksen | UMV-Pääkirjoitus

  Noin kaksi viikkoa sitten entinen ulkoministeri, nykyinen kansanedustaja ja ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtaja Erkki Tuomioja (sd) vaati Syyriassa pidätettyjen ISIS-terroristien palauttamista Eurooppaan. Tuomiojan ja ECFR:n roolista ISIS-palautuksissa ei kuitenkaan hiiskuta Suomen valtamediassa sanallakaan.


  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/12/11/suomen-valtamedia-vaikeni-ja-salasi-erkki-tuomiojan-allekirjoittaman-isis-vaatimuksen-umv-paakirjoitus/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #10 : Joulukuu 18, 2019, 11:43:38 ip »
 •   0
 • Valtamedia hyökkäsi rajusti uutta Toimittajaliittoa vastaan heti aloituspäivänä

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/12/18/valtamedia-hyokkasi-rajusti-uutta-toimittajaliittoa-vastaan-heti-aloituspaivana/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #11 : Joulukuu 23, 2019, 08:31:58 ip »
 •   0
 • Journalistiliitto vaatii erityislakeja kulttuurimarxististen toimittajien suojaksi

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/journalistiliitto-vaatii-erityislakeja-kulttuurimarxististen-toimittajien-suojaksi/

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4071
  Vs: TÄYDELLINEN KUVAUS SUOMALAISESTA MEDIASTA JA NS. TOIMITTAJISTA !!!
  « Vastaus #12 : Helmikuu 05, 2020, 12:44:58 ap »
 •   0
 • Valtavirran toimittajat eivät ainoastaan palvele maksavaa isäntäänsä, vaan he ovat itsekin omaksuneet globalisaation "voittajien" antinationalistisen asenteen. He eivät enää kerro asioista niin kuin ne ovat vaan niin kuin he toivoisivat niiden olevan.

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2020/02/toimittajien-peppukivun-tayteiset.html

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: