Kirjoittaja Aihe: US hallitus tuomittiin Martin Luther King Jr.n salamurhassa  (Luettu 1482 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa kummo

 • Foorumimoderaattori
 • ***
 • Viestejä: 327
US hallitus tuomittiin Martin Luther King Jr.n salamurhassa
« : Marraskuu 13, 2013, 11:51:42 ap »
 •   0
 • Lainaus
  In answer to the question did Loyd Jowers participate in a conspiracy to do harm to Dr. Martin Luther King, your answer is yes. Do you also find that others, including governmental agencies, were parties to this conspiracy as alleged by the defendant? Your answer to that one is also yes.


  Lyhyesti ylläolevassa lainauksessa Loyd Jowers (sen ravintolan omistaja, jossa King murhattiin) ja hallituksen edustajat tuomittiin oikeudessa.

  Lainaus: http://ratical.org/ratville/JFK/MLKACT/MLKACTtoc.html (klikatkaa alhaalta tuomio [verdict] niin pääsette lähelle oikeaa kohtaa)

  Loyd Jowers: http://fi.wikipedia.org/wiki/Loyd_Jowers  Vastakritiikkinä on heitetty että tämä oli siviilioikeus ja kyseessä oli 100 dollarin korvausvaatimus. Ensinnäkin siviilioikeus ei ole kovin korkeatasoinen käsittely ja toisekseen 100 dollarin vaatimus ei juuri motivoi valtion hallitustakaan puolustamaan keissiä.

  Kritiikkinä kritiikille tuo oikeusistunto kesti pidempään kuin ne alunperin suunnitteli (oikeuden loppupuolella tuomari sanoo näin) ja voi olla että tuo 100 dollarin vaatimus oli noin alhainen koska Kingin perhe piti matalaa profiilia koska tiesi että valtion lonkerot voisivat peukaloida oikeudenkäyntiä mikäli summa olisi ollut suurempi (koska silloin mediaakin olisi kiinnostanut).  En tiedä onko luotettava enkä osaa sanoa että tämä lopullisesti todistaa mitään. Mutta mielenkiintoista ajateltavaa.

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: