Kirjoittaja Aihe: MV-LEHTI. SUOMEN SENSUURI PASKIAISET ASIALLA !!!!!  (Luettu 7754 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3539
MV-LEHTI. SUOMEN SENSUURI PASKIAISET ASIALLA !!!!!
« : Heinäkuu 29, 2016, 06:21:04 ip »
 •   0
 • VOI VITTU TÄTÄ SUOMEN TILAA JA SEN AIHEUTTAVIA PASKIAISIA !!!

  Poliisi on vaatinut ''oikeusistuimessa'' , että MV-LEHDEN verkkosivut suljettaisiin. Tätä kirjoittaessa 29.7.2016 mennessä tuo sensuurikoirien ja vallan lakeioiden vaatimus ei ole tuottanut tulosta, ilmeisesti vain siitä syystä, että ''tuokioistuin'' ei ole kerennyt asiaa käsittelemään loppuun.

  Tuotakin päätöstä odotellessa, pidätetäänkö henkeä. Mitä olette mieltä ?? Ihan vain sillä, että tietäen minkälaista pelleilyä tuomioistuinten toiminta on ollut näissä jutuissa tähän asti. Jos esim. saat syytteen kansankiihottamisesta, kun olet sanonut jotain, mikä ei ole suvakkien ja vallan mieleen, on silloin koko ''oikeusprosessi'' lähinnä Neuvostoliitosta tutuksi tulleita näytös oikeudenkäyntejä, joissa päätös on ko valmiiksi tehty, ennen kuin koko jutun käsittely on edes alkanut.

  No. Sivut on nyt alhaalla kiitos yhden selkärangattomat olion nimeltä Aleksi Kinnunen, jonka johtama palvelintilaa vuokraava NPnetworking on irtisanonut sopimuksen MV lehden kanssa.

  Kuinka Suomalaisen selkärangatonta !! Aleksi Kinnusen kaltaiset ihmiset ovat kuin syöpä yhteiskunnassa. He varmasti pauhaavat ja mussuttavat Tarvittaessa Demokratiasta ja sananvapaudesta, mutta heti, kun alkaa vähän tuulla otsaa päin ja valtaa pitävät, sekä niitä nuoleskelevat, myötäilevät tahot ja tottakai poliisi alkavat hyökätä sananvapautta vastaan, niin silloin Kinnusen kaltaisilla henkilöillä valuu heti nilkkoja pitkin ja päädytään irtisanomaan sopimuksia toisten painostuksesta. Läpeensä selkärangaton tyyppi !!!!!!!!!!!!!!!

  Ilja Janits on ilmoittanut aukaisevansa sivut pian uudelleen. Hyvä niin !!

  Suvakeille, poliittisille paska nuorisojärjestöille, sekä ''vastuulliselle'' sensuuri on sananvapautta medialle, sekä heitä ja heidän ulos tuuttaamaansa paskaa seuraaville tolloille tämä on varmaan riemu-uutinen. Mitä taas tulee väitteeseen Suomi on demokratia ja sananvapaus toteutuu, tämä koko juttu osoittaa, miten surkeassa tilassa asiat ovat sananvapauden suhteen.

  Vaikka et olisikaan samaa mieltä näkemäsi, kuulemasi, tai lukemasi suhteen, sen ei pidä johtaa sensuuriin. Ikävä kyllä iso osa suomalaisista on saatu aivopestyä ajattelemaan niin ja loput kai käyttäytyy lähinnä tyyliin, en ole kuullut, enkä nähnyt mitään.  :'( :'(

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=12&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjBgqCdjJnOAhVClSwKHczACi0QFghHMAs&url=http%3A%2F%2Fwww.mtv.fi%2Fuutiset%2Fkotimaa%2Fartikkeli%2Fmv-lehden-nettisivusto-suljettu-janitskin-sanoo-avaavansa-sivun-uudelleen%2F6008536&usg=AFQjCNH0E509d-9Xh7fJsxjiuO-M-uscbg

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3539
  Vs: MV-LEHTI. SUOMEN SENSUURI PASKIAISET ASIALLA !!!!!
  « Vastaus #1 : Heinäkuu 13, 2019, 11:33:11 ap »
 •   0
 • Ilja Janitskia vastaan on nostettu kaksi uutta syytettä

  Suomen läpeensä mädän virkamiehistön jahti Janitskia kohtaan jatkuu !!!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/ilja-janitskia-vastaan-on-nostettu-kaksi-uutta-syytetta/

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: