Kirjoittaja Aihe: SUOMI. POLIISIVALTIOSSA ISOVELI VALVOO KAIKKEA !!!  (Luettu 562 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.


Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3325
Vs: SUOMI. POLIISIVALTIOSSA ISOVELI VALVOO KAIKKEA !!!
« Vastaus #1 : Tammikuu 24, 2019, 02:56:15 ip »
 •   0
 • Valtio tarvitsee lisää rahaa, rajan yli marssivien raketti-insinöörien ylläpitoon.

  Ja tottakaihan poliisin on saatava tyydyttää pakkomielteistään kyttäämisen ja kontrollihimon tarvettaan. Epäilemättä nämä kamerat myös toimivat tulossa olevan kasvojentunnistusjärjestelmän kanssa !!

  Tuossa myös hyvä juttua kommentoivan lukijan kirjoitus asiasta.

  Media on täysin tämän Pastersteinin hallussa. Kaikki Pastersteinin väitteet menee sukkana läpi. Siinä ei liikennelääkäreiden tai oikeustieteen professorien kannat paina missään. Etenkin Ylellä ja Hesarissa. Kummassakaan mediassa kukaan tomittaja EI KOSKAAN ole esittänyt Pastersteinille jatkokysymyksiä tai vastaväitteitä. En puolustele punaisia päin ajamisia, mutta Pasterstein on omalla vainoharhaisella käytöksellään romuttanut kaiken poliisien arvovallan ja puolueettomuuden. Täällä kirjoitettiin aivan oikein, että punaisia päin kulkevien jalankulkijoiden osuus tuossa grafiikassa ei voi pitää paikkaansa. Pasterstein voi jalkautua Helsingin Kaivokadulle tai Manskulle laskemaan moniko jalankulkija menee päin punaisia. Prosenttiluku on vähintään 50%. Autoilijoiden punaista päin päin ajamiselle on monessa tapauksessa syynä huono liikennesuunnittelu joka panee käyttämään hyväkseen jokaisen sekunnin murto-osankin jotta matka etenisi. Liikenteen sujuvuudelle ei Pastersteinit ja Helsingin liikennesuunnittelupäälliköt pane mitään painoa. Tämä sama autoviha ohjaa Pastersteinia kuin esikuvansa Mossad palestiinalaisia. Näin vaalien alla, Pastersteinin ilmestyttyä mediaan entistä useammin, kannattaa muistaa äänestyskopissa, että kiinteistömiljonääri Pasterstein on Kokoomuksen kuntapoliitikko.

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10607806

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3325
  Vs: SUOMI. POLIISIVALTIOSSA ISOVELI VALVOO KAIKKEA !!!
  « Vastaus #2 : Helmikuu 28, 2019, 11:20:44 ap »
 •   0
 • Vuokralainen ripusti hakaristilipun ikkunaan – ”Loukkasi ihmisarvoa”, linjaa viranomainen

  "Kun haluat tietää kuka sinua hallitsee, katso niitä keitä et saa kritisoida". Kappas kummaa että juuri hakaristilipun ripustaminen on ihmisarvoa loukkavaa, mutta NL:n lipun liehuttaminen on kuitenkin yleisesti katsottuna ihan ok. Siitäkin huolimatta että NL:n bolsevistijohto murhasi miljoonia ukrainalaisia kristittyjä.

  TEKOPYHÄT, VIRANOAMISPASKIAISET !!!!!

  Linkki.
  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006017612.html

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: