Kirjoittaja Aihe: TODELLINEN TERRORISTI ?  (Luettu 3409 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4079
TODELLINEN TERRORISTI ?
« : Kesäkuu 10, 2016, 02:11:20 ip »
 •   0
 • Elämme tällä hetkellä maailmassa ja yhteiskunnissa, joissa terrorismi (FALSE FLAG toiminta)ja sen uhka on olemassa.

  FALSE FLAG.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiFnqPbwp3NAhUEkCwKHWnUA2QQFggbMAA&url=https%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2Fwiki%2FFalse_flag&usg=AFQjCNETSpoLvhwVGYFFNvP271hwYG8YlA

  Edelliseen kategoriaan voitaneen lukea varsin selvästi osoitettavien todisteiden ja näytön, sekä hallitusten haluttomuuden vastata yksinkertaisiin kysymyksiin, viranomaisten syöttämiin valheisiin ja propagandaan nojaten, että 9/11, Ranskassa tapahtuneet 2 iskua ja Lontoon junaisku, olivat False Flag iskuja, joilla oikeutettiin perustuslaillisten oikeuksien rajoittaminen, sekä niitä seuranneet sotatoimet esim. lähi-idässä.

  Oletteko koskaan tulleet miettineeksi, että kun jokin näistä terrori-iskuista tapahtuu ja tekijöiden jahti alkaa, niin lähes poikkeuksetta ''tekijät'' saadaan kiinni ja ammutaan.

  No. Tästä kehkeytyykin se todellinen kysymys, mikä on ainakin itseäni ihmetyttänyt näiden tapausten kohdalla. Kun isku on tapahtunut ja ''tekijät'' on päästetty päiviltä, samaan aikaan alkaa pidätysten aalto, niin tapahtuma maassa, kuin muissakin maissa.

  Mistä helvetistä viranomaiset tietävät keitä pidättää ja missä kyseiset epäillyt majailevat, kun itse iskua toteuttavat tahot on poistettu elävien kirjoista ??

  itse iskua tekemässä olleet henkilöthän olisivat täydellisiä kuulusteltavia, sen suhteen, keitä kaikkia on ollut mukana mm. teon suunnitellussa. Kuitenkin viranomaiset tietävät tasan tarkkaan minne hyökätä heti iskun jälkeen, vaikka itse tekijät ovat kuolleet, eikä heiltä ole voitu kysyä kysymystäkään.

  Esim. kummassakin ranskassa tehdyssä terrori-iskussa viranomaisilla oli iskuun osallistunut henkilö ''tarkkailussa'' ja siitä huolimatta kyseinen henkilö pystyi hankkimaan aseet ja pommit, sekä osallistumaan iskuun ??

  Tämäkin viittaa vahvasti siihen, että ranskan viranomaisista, ainakin osa oli mukana teossa, jos ei muuten, niin katsomalla muualle, kun  tekoa suunniteltiin ja lopulta toteutettiin. Loppuhan onkin sitten jo tiedossa. Ranska on pysyvässä poikkeustilassa, ( eli antaa viranomaisille valtuudet tunkeutua ihmisten koteihin ilman etsintälupaa, sekä vakoilla kansalaisia ja heidän tietoliikennettään. Puhelut ja sähköpostit ym.)  niin kauan kunnes ISIS ja muu terrorismi on nujerrettu, eli hamaan maailman loppuun saakka.

  Mitä terroristi sitten tekisi, että saavuttaisi totaali kontrollin ihmisistä ja samalla suojelisi itseään oman korruptionsa ja rikostensa seurauksilta ?

  - Aloittaisi pelko kampanjan.

  - Alkaisi kuunnella ihmisten puheluja, sekä keräisi ja tallentaisi tiedot puheluista, kuka-kenelle, mistä-minne ja mihin aikaan.

  - Alkaisi valvoa kansalaisten netin käyttöä, niin  henkilö tasolla, kuin yleensäkin(Massavalvonta tulossa suomeen) ja tallentaisi tiedot henkilön nettiosoitteen käytöstä. Kuka-kenelle, mistä-minne ja mihin aikaan.

  - Perustaisi salaisia poliisirekistereitä, joista kansalaiset ei tietäisi, eivätkä saa tietoa, ovatko he jossain rekistereissä vai ei.

  -Rahoittaisi, aseistaisi ja kouluttaisi terroristeja. (Lähi-itä.) Ohjaisi heidät luomaan terroria ja levottomuuksia eri maihin, sekä käyttäisi näiden luotujen terroristijoukkojen luomaa tilannetta ''oikeuttaakseen'' näihin maihin kohdistuvat sodat, pommitukset ja hallitusten kaatamiset.


  - Laatisi lain, jonka nojalla poliisi voi tunkeutua kansalaisen kotiin, ilman etsintälupaa.

  - Rajoittaisi ja heikentäisi kansalaisoikeuksia, yksityisyyttä, sekä sananvapautta kaikilla mahdollisilla tekosyillä.

  Kaikki tämä meidän turvallisuuden nimissä tottakai !!

  Kuulostaako mitenkään tutulta ??


  « Viimeksi muokattu: Kesäkuu 10, 2016, 03:38:07 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: