Kirjoittaja Aihe: Meidän on tullut aika perustaa Kyllä itsenäisyydelle -kansanliike!  (Luettu 66991 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toimitus

 • Toimitussihteeri
 • Yleismoderaattori
 • *****
 • Viestejä: 70
 • Verkkomedia - Toimitus
  • Verkkomedia.org
 •   0
 • Suomen itsenäisyyden ja omavaraisuuden palauttamiseksi meidän on perustettava laajapohjainen, riippumaton ja vapaaehtoisuuteen perustuva kansalaisvoima. Perustakaamme siis yhdessä Kyllä itsenäisyydelle -kansanliike: 'Kaikki Suomen puolesta, eikä ketään vastaan.'

  Pääkirjoitus: Janus Putkonen
  Verkkomedian päätoimittaja, Kilvenmaan toiminnanjohtaja
  9.11.2013, Verkkomedia.org

   

  Meidän on tullut aika perustaa Kyllä itsenäisyydelle -kansanliike!

  Laajapohjainen kansanliike Suomen itsenäisyyden palauttamiseksi perustetaan Kilvenmaassa Alajärvellä sunnuntaina 24.11. – Katso ja kuuntele videoitu perustamisjulistus kansanliikkeen käynnistämiseksi:

  KATSO VIDEOITU PERUSTAMISJULISTUS:


  Saatteeksi katsojille, lukijoille ja kuulijoille:

  Tarve maamme itsenäisyyden palauttamiseen pyrkivälle, uskottavalle ja puolueista riippumattomalle kansanliikkeelle ei ole uusi. Laajapohjaisen itsenäisyysliikkeen kysyntä kasvaa päivittäin samalla kun maamme asema ja tilanne heikentyy.

  Vuonna 2009 alkanut kansalaismedian kehitys perustuu strategiaan, jonka mukaan tarvitsimme ensimmäisenä eliitin intresseistä riippumatonta julkista sanaa, jotta voisimme seuraavaksi muodostaa kansalaisten tarpeita kunnioittavaa yhteistoimintaa. Huomaan, että vapaan tiedon jakamisen lisäksi, myös toiminnan aika on tullut.

  Ensimmäinen askel tietouden jakamiseksi ja kansalaisten verkostoimiseksi kansalaismedian avulla onkin ollut menestyksekäs. Verkkomedia kerää vuosittain yli miljoona yksilöityä kävijää ja perusteilla oleva Kilvenmaan toimintakeskus Etelä-Pohjanmaalla luo lähitulevaisuudessa kasvualustan pysyvälle kansalaisaktivismille.

  Kenenkään meistä ei siis tarvitse enää mietiskellä ja työskennellä yksin nurkissaan yhteisöllisten muutosvaatimustensa parissa. Kilvenmaassa meitä kokoontuu jopa sadoittain, ja kymmenittäin Suomen ystäviä onkin jo astunut talkootehtäviin itsenäisyyden, omavaraisuuden, sananvapauden sekä talousdemokratian puolesta. Avoimesti, rohkeasti ja yhdessä – ilman itsekkyyttä ja ahneutta.

  Kokemukseni mm. vapaaehtoisessa maanpuolustuksessa, yrittäjänä, teatterityössä, mediassa ja kansalaisaktivismin parissa ovat opettaneet prosessien hallintaa sekä vastuun kantamista. Olen tehnyt virheitä ja vääriä arvioita – oppiakseni niistä, ja olen tehnyt onnistumisia saadakseni lisää itseluottamusta. Rinnakkainen elämä ulkomailla, perhe-elämä, ja työt kotimaassa ovat osoittaneet maamme pahenevan kärsimyksen globalistien miehityksen alla. Kansallisen vaihtoehdon on nostettava päätään.

  Seurattuani masinoitujen asiamiesten ja valeoppositioiden toimintaa maamme hallinnossa, olen jo vuosien ajan arvuutellut mielessäni, että tuleeko maamme kansannousun julistuksen lausuminen todellakin vielä lankeamaan harteilleni? Vastuun ja vaatimusten määrä on valtava, joten asemastani ei kenenkään kannata olla kateellinen. Annan yhteistä vastuuta mielelläni eteenpäin, Suomen todelliselle oppositiolle – siviilisäätyyn katsomatta. Me onnistumme yhdessä!

  Vastuullista asemaa ei voi kukaan ottaa vaan se lunastetaan. Kilvenmaan ja Verkkomedian perustajana olen vakuutettu siitä, että kansallisen vastavoiman koolle kutsumiseksi olen jo ansainnut kansanliikkeen käynnistäjältä vaaditun mandaatin – luottamuksen Suomen ystäviltä. Työskentelen kaikella sillä rohkeudella, osaamisella ja uhrivalmiudella, jota rinnassani kannan isänmaan puolesta saattaakseni kansalaisliikkeen käyntiin. Tarvitsen ja me tarvitsemme myös sinun apuasi.

  En pyydä, enkä tule pyytämään itselleni mitään, mutta vaadin sinulle kaiken tarvitsemasi. Olen jo pitkään antanut aikani, osaamiseni ja omaisuuteni Suomen puolesta, esimerkin voimaan luottaen. Olen oppinut nöyräksi Suomen Kilven kantajaksi – luottaen vakaasti kohtaloon ja suomalaisuuden voittoon globalismin orjuutta vastaan.

  Kutsun siniristin nimessä – sama kaiku on askelten, ja vaistoni tuntee sen. Tänään on tullut aika kysyä: "Ken kutsun kuulee?"

  Janus Putkonen
  Kilvenmaassa marraskuussa 2013


   

  Tervetuloa Kilvenmaahan su 24.11. perustamaan kansanliike!


  Perustamme Kyllä Itsenäisyydelle -kansanliikkeen Kilvenmaassa sunnuntaina 24.11.2013 Alajärvellä Etelä-Pohjanmaalla. Kansanliikkeen perustamistilaisuus on avoin tilaisuus toiminnasta ja tavoitteista kiinnostuneille. Aloitamme myös välittömästi kansanliikkeen jäsenten keräämisen.

  Lue lisää:

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=9144
  Verkkomedian toimituspäivystys - Verkkofoorumin yleismoderaattori

  Poissa Putinfan

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 27
  • Ryssä on ryssä, vaikka voissa paistaisi
  Vs: Meidän on tullut aika perustaa Kyllä itsenäisyydelle -kansanliike!
  « Vastaus #1 : Helmikuu 26, 2015, 11:52:07 ap »
 •   0
 • Uusi hitti Donetskin alueelta! :-* Aaah! Glory to Putin!

  https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=StDnFwcNkRM

  Poissa Jo jO

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 18
  Vs: Meidän on tullut aika perustaa Kyllä itsenäisyydelle -kansanliike!
  « Vastaus #2 : Maaliskuu 26, 2015, 12:07:29 ip »
 •   0
 • "Suomen itsenäisyyden ja omavaraisuuden palauttamiseksi meidän on perustettava laajapohjainen, riippumaton ja vapaaehtoisuuteen perustuva kansalaisvoima."

  Kannatetaan. Tämähän auttaisi ihmisiä verkostoitumaan ihan uudella tavalla.

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: