Kirjoittaja Aihe: Odotettavissa yöpakkaset: 'Red October - Steadfast Jazz from Nato-Finland'  (Luettu 4190 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toimitus

  • Toimitussihteeri
  • Yleismoderaattori
  • *****
  • Viestejä: 70
  • Verkkomedia - Toimitus
    • Verkkomedia.org
'Se mitä ei puolusteta, se menetetään.' Suomi on globalisteille yhtä tärkeä geopoliittisesti kuin Suomen ystäville arvokkain perintömaa. Eilen tuli kuluneeksi 20 vuotta Maastrichtin sopimuksesta, joka saattoi globalistit vallankahvaan ja tänään me olemme heidän pelilauta.

Pääkirjoitus: Janus Putkonen, päätoimittaja
2.11.2013, Verkkomedia.org


 

Odotettavissa yöpakkaset: 'Red October - Steadfast Jazz from Nato-Finland

Globalisaatio ja globalistit, nuo Suur-Eurooppa-unelman rakentajat – federalistit, on kyettävä näkemään heitä yhdistävän tekijän kautta. Vastassamme on suuri ja vaikutusvaltainen, mieleltään sokaistuneiden ja sairastuneiden joukko, joiden käsitys yhteisöllisyydestä rajoittuu siihen, mitä he yhteisöllisyydestä hyötyvät tai aikovat vastaisuudessa hyötyä.

Elämme ahneuden aikaa ja globalismi on kohtaamamme vaarallisen ilmiön yhteinen nimittäjä. Psykopatiansa oireissa viruvat pankkiirit ja heidän sokaistuneet asiamiehet ahneuden luoman pyramidirakenteen huipulla, kansalaiset irroitetussa kannassaan.

Oli kauhistuttava tunne herätä tänään uuteen kansannousun päivään ymmärtäen, että juuri se mikä on meille täällä Kilvenmaassa tärkeintä ja rakkainta, Suomi-Neito sekä suomalaisuuden perintö, on nyt arvaamattoman Naton sotapelilaudan skenaariona. Olemme siis hegemoniaa tavoittelevien globalistien pelikentällä – geopoliittisen sotapelin keskiössä – mutta voih, kunpa kaikki olisikin vain peliä!

Lue koko pääkirjoitus:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=1&id=9087
Verkkomedian toimituspäivystys - Verkkofoorumin yleismoderaattori

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: