Kirjoittaja Aihe: ORWELLILAINEN PAINAJAINEN JATKAA ETNEMISTÄÄN !!  (Luettu 4542 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4079
ORWELLILAINEN PAINAJAINEN JATKAA ETNEMISTÄÄN !!
« : Marraskuu 20, 2015, 08:25:07 ip »
 •   0
 • Pariisin terrori-iskujen(false flag ?)jälkeen, alkoi varsin ennalta arvattavissa oleva Ihmisten vakoilu ja kyttäämisvimma. Euroopan sisäministerit ovat kokoustaneen ja tulleet siihen tulokseen, että on tullut aika polkea kansalaisoikeuksia meidän turvallisuuden nimissä.

  Listalle on myös palannut PNR, eli matkustajatietorekisteri joka on hyllytetty jo kertaalleen EU tuomioistuimen antaman linjauksen takia, koskien teletunnistetietojen talteen ottamista. Kyseinen tuomioistuimen linjaus selkeästi totesi, että kyseinen direktiivi on kansalaisten perusoikeuksien vastainen.

  Tämähän ei tietenkään ''demokraattisten, oikeusvaltioiden'' ministereitä hetkauta, vaan päinvastoin. EU komissiolla on jo suunnitelma käyttää kyseistä PNR rekisteriä mm. sisäisen turvallisuusuhkien torjunnassa. Sama vanha rutiini jatkuu. Kun saadaan pää auki jossain asiassa, sitä viedään samoilla vanhoilla perusteluilla aina vain pitemmälle.

  Alkaa olla jo varsin selvää, että vallassa olevat tahot aikovat tehdä selvää kansalaisoikeuksista lopullisesti.

  Kehitteillä on myös Euroopan unionin oma CIA. EU kusiaiset ovat alkaneet kehitellä EU:n omaa tiedustelu organisaatiota, aivan kuin ei jo ennestään olisi tarpeeksi kyttääjiä läpi Euroopan vakoilemassa kansalaisia.

  Valtion ja ns. tiedotusvälineiden propagandakone käy kuumana. Ei mene sitä päivää, ettei arvon työväenpresidentti, tai sisäministeri Orpo ole tv kameroiden edessä vänisemässä, jos ei muusta, niin heidän suosikki aiheestaan, tiedustelulaista,(Urkintalaki)tai viljelemässä jotain muuta uhkakuvaa, taikka perustelemassa jatkuvasti pahenevaa kansalaisten vakoilua.

  Huvittavinta, jos siinä nyt mitään huvittavaa on, on kuunnella työväen pressa Sauli Niinistön naukumista siitä kuinka täällä Euroopassa elämme sivistyneissä, demokraattisissa, avoimissa yhteiskunnissa ja samaan hengenvetoon vaatimassa täysin perusoikeuksien vastaisen urkintalain säätämisen kiireydestä. Hän taisi viikko sitten mussuttaesaan demokratiasta ja tiedustelulaista sanoa, että kun kyse on kansalaisoikeuksista, vastaan tiedustelulaki, niin jommankumman on väistyttävä. VÄISTYTTÄVÄ !!! Kaikki tämä samassa vuodatuksessa. Mihin helvettiin se Demokraattinen, sivistynyt, avoin valtio hävisi puheen loppuosassa ??

  Kumpaako muuten arvelette Niinistön tarkoittaneen, kun hän sanoi, että jommankumman on väistyttävä, kansalaisoikeuksia, vai urkintalakia ??

  Korjatkoon joku minua, jos olen väärässä, mutta eikös kansalaisoikeudet ole yksi olennaisin osa demokratiaa. Kun niiden kimppuun käydään, olipa perusteluna mikä tahansa ja sen seurauksena päädymme samaan tilanteeseen kuin oli DDR:ä tai muissa totalitaarisissa valtioissa, joita löytyy yhä nykyäänkin maailmasta, emmekö silloin muuttuneet täysin näiden maiden kaltaisiksi. Eikä asia muuksi muutu Demokratia sanaa toistelemalla. Kansalaisten vakoilu ''Demokratiassa'' on täysin sama asia kuin totalitaarisissa maissa.

  Tottakai asialistalta löytyy myös aseet, joita suomessakin on monella kansalaisella ja joilla ei takuulla ole paskankaan tekemistä terrorismin kanssa, sen enempää kuin muissa maissakaan. Tietysti vallanpitäjien kulmasta katsoen, aseistettu kansa muodostaa uhkan heidän suuntaansa, sillä voihan käydä joku päivä niinkin, että ihmiset saa tarpeekseen näistä kusipäistä ja alkavat ottaa yhteiskuntaansa takaisin ja puolustaa itseään vaikka aseiden voimalla. Tätähän tapahtuu nykymaailmassakin koko ajan, kun ihmiset ovat saaneet tarpeekseen heitä sortavista tahoista. Tämä taitaa olla myös todellinen syy miksi Usa:n hallitus yrittää riisua amerikkalaiset aseista. Henkilö jolla on ase pystyy puolustamaan itseään paljon tehokkaammin, kuin henkilö jolla ei ole asetta !!

  TERVETULOA ORWELLILAISEEN POLIISIVALTIOON NIMELTÄ EUROOPAN UNIONI JA SEN PIKKU PERSEREIKÄ PROVISSIIN NIMELTÄ SUOMI  :'( :'( :'( :'(

  Upholding Freedom of Movement and EU Citizens’ Rights in the PNR Directive

  The European Movement International and ECAS are very concerned about the implications that the proposed Passenger Name Record (PNR) Directive may have for free movement and fundamental rights of EU citizens. We have produced a joint set of key recommendations that have been sent to the relevant EU decision-makers in the European Parliament, the European Commission and the Council of the EU. While we acknowledge the importance of stepping up efforts to better cooperate on security at EU level, given the threats Europe is exposed to, we stress the need to strike a balance between security measures and the EU’s fundamental rights and values.

  LINKKI.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiHp86Jzp_JAhVnJnIKHehVBUwQFggnMAE&url=http%3A%2F%2Feuropeanmovement.eu%2Fnews%2Fupholding-freedom-of-movement-and-eu-citizens-rights-in-the-pnr-directive%2F&usg=AFQjCNHvYvAt63AmRwCdWd6qwg-4gFFjfw

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4079
  Vs: ORWELLILAINEN PAINAJAINEN JATKAA ETNEMISTÄÄN !!
  « Vastaus #1 : Marraskuu 20, 2015, 11:23:43 ip »
 •   0
 • France has proposed extending the EU's proposed "smart borders" systems from non-EU nationals to all EU nationals and residents as well, a move which would require fingerprinting, face scans, systematic database searches and entry and exit logging for everyone entering the EU.

  According to the note:


  "Extending the system to all travellers would also mean that people enjoying the right of free movement would be subject to:

  - systematic verification of their travel document and checks in the databases for stolen, usurped, lost and invalidated documents;

  - verification of biometric data available in their travel document [fingerprint and iris scans];

  - registration of their biometric data for subsequent swift verification via the "fast lane" (or any other system to speed up border crossings) or for those without a biometric travel document;

  - registration of their most recent entry and exit in a specific log, with only those listed on the Schengen Information System (SIS) [a pan-European law enforcement database] subject to full registration of their entry and exit record."

  The challenges facing the area of free movement call for increased external border controls, which are essential to maintain the principle of free movement within the Schengen area in the absence of internal border controls. To implement this, modernizing border control procedures offers an opportunity to support mobility while maintaining internal security and thus the very principle of free movement."


  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjv17HZhKDJAhUKwHIKHQrZDc4QFggjMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.statewatch.org%2Fnews%2F2015%2Foct%2Ffrance-smart-borders-for-all.htm&usg=AFQjCNGqXOtCFQz3beKsgbMME-JyorwiUg

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4079
  Vs: ORWELLILAINEN PAINAJAINEN JATKAA ETNEMISTÄÄN !!
  « Vastaus #2 : Marraskuu 21, 2015, 12:20:18 ip »
 •   0
 • Viimeisin Pariisin terrori-iskuilla(False flag ?)lypsäjä.

  Kansallinen turvallisuus ja esimerkiksi juuri terrori-iskujen ehkäisy ovat Niinistön mukaan niin tärkeitä, että tiedustelulainsäädäntö olisi uudistettava huolimatta yksityisyydensuojasta esitetyistä huolista

  Huolimatta yksityisyydensuojasta esitetyistä huolista. Eiköhän tuo edellinen lausunto kertone kaiken persesuomalaisen Jussi Niinistön ja muiden urkintalakia pusailevien virkamiesten asenteesta kansalaisoikeuksiin.

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwibn5nzsaHJAhVB9HIKHf7nB8sQFgg8MAU&url=http%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2Fpuolustusministeri_niinisto_suomi_yha_turvallinen%2F8472622&usg=AFQjCNFZDMsaMJn8dDeRCGpK7uhYusb3EQ

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: