Kirjoittaja Aihe: NATO-joukot matkalla suuriin sotaharjoituksiin Puolaan - Suomi mukana harjoituks  (Luettu 79943 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Max Cradine

 • Uusi jäsen
 • *
 • Viestejä: 2
 •   0
 • Odotan innolla sitä päivää, kun tästä Ukrainansodasta tulee totuus julki! Saatte nähdä kuinka natotrollit katoavat maapallolta bittiavaruuteen ja kukaan ei jälkeenpäin tunnusta myötäilleensä lännen valheita! Suomen-niemellä koko valtamedia on valjastettu ajamaan heidän asiaansa ja kaikki mikä edes viittaa totuuteen kielletään vaikka totuudella lyötäis päähän! Jo viime kesänä, ainakin minulla oli tiedossa, että Ukrainassa on uusnatsit nousemassa valtaan. Lisäksi tuetaan maan johtoon miestä, jonka kaikki opit ja keinot on suoraan kopioitu italian Berluskonilta. Missä on esim tuon alasammutun malesialaiskoneen mustista laatikoista löytyneet tiedot? Kummasti neon kadonneet kartalta, koska paljastavat sen kuka koneen ampui alas. Samaiset Ukrainan armeijan joukot, jotka syyttävät asiasta Venäjää. En tiedä mikä on tämän masinoinnin tarkoitus ja että vaikkapa hesari julkaisee uutisia armeijan kirjeistä reserviläisille? Minulle ainakin tulee mieleen, että tarkoitus on muokata mielet sitä varten, että löytyy tarpeeksi aivopestyjä sotilaita hyökkäämään naton kera venäjälle. Vaikea sille mitään muuta tarkoitusta on keksiä? Se liittyykö suomi natoon vai ei on yhdentekevää. Viime syksynä on tehty isäntämaasopimus joka antaa Natolle oikeuden tuoda maahan kaikki omistamansa aseet ja joukot. Asia muuten tehtiin salassa ja edes eduskunta ei ollut asiasta tietoinen. Ellei joku saa sitä oikeuteen ja todetaan sen olevan mitätön, niin eipä ole paljon suomella sanottavaa. Dokkari  isäntämaasopimuksesta löytynee Yle areenasta ja MOT ohjelmista.

  Eiköhän se Venäjä ole ainoa maa, mikä on tehnyt sotajoukoillaan intervention Ukrainaan, vallannut Krimin ja avustaa kapinallisia laillista hallitusta vastaan. Aivan, kuten se aseisti ja avusti punaisia kapinassa lailllista hallitusvaltaa vastaan Suomessa 1918. Venäjä ei jätä koskaan naapurimaitaan rauhaan. Ei mitään väliä, vaikka ruoka loppuu kotimaasta, mutta aseisiin pitää satsata ja hevostella ympäri Eurooppaa.

  Suomi on osa länttä ja pysyy. Näin totesi presidentti Niinistö. NATO:n isäntämaasaopimus on siis erittäin hyvä asia. Se ei vain riitä. Suomen pitää liityä täysjäseneksi NATO:on. Vain se on riittävä vastavoima Venäjälle. Ruotsissa NATO:n kannatus on noussut erittäin merkittävästi. KUn Ruotsi liittyy NATO:on, Suomi menee perässä. Ja hyvä niin.

  Poissa Jo jO

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 18
 •   0
 • "Eiköhän se Venäjä ole ainoa maa, mikä on tehnyt sotajoukoillaan intervention Ukrainaan"

  Länsi Ukraina kuuules kuhisee ulkomaalisia palkkasotilaita, että ketkäköhän ne Ukrainan on oikestai interventoinut?  Ukraina ja Venäjä käyvät kekenään kauppaa, luuletko kahden sodssa toisiaan vastaan olevan maan käyvän vielä kauppaa keskenään? ;)

  "Suomi on osa länttä ja pysyy. Näin totesi presidentti Niinistö. NATO:n isäntämaasaopimus on siis erittäin hyvä asia."

  Suomi on osa skandinaviaa ja pysyy. Näin totesi Jo jO. Isäntämaasopimus ei missään nimessä ole Suomenkannalta hyvä juttu, vai oletko unohtanut että meillä on päälle 1000km rajaa Venäjän kanssa? ;D

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: