Kirjoittaja Aihe: The Age Of Transition And Scientistic Fraud  (Luettu 3958 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3874
The Age Of Transition And Scientistic Fraud
« : Elokuu 21, 2015, 06:10:19 ip »
 •   0
 • Joku tiedemies/nainen, jo9nka nimeä en nyt tähän hätään muista sanoi jotain ihmisen geeni perimän manipuloinnin yleistymisestä ja sen seurauksistä, että ihmisen dna tulusi ottaa talteen manipuloimattomana ja varastoida se mahdollisen katastrofin varalta, samoin kuin on tehty viljan siemenille ja muille kasveille. Varasto taitaa sijaita norjassa, jos en väärin muista.

  Kiitos tieteen ja sen mukanaan tuoman ''kehityksen'' kuten vaikkapa ydinpommi josta tietysti piti kehittää entistä tehokkaampi versio. Tottakai !! Voi vain kuvitella mitä kaikkea tuolla ''tiedemiesten ja naisten'' päissä on tälläkin hetkellä kehkeytymässä meidän kaikkien pään menoksi ??

  urs is the great transition age. For the masses, the glowing assumption is that the transition and transformation age we are undergoing is the work of a long, evolutionary process of “natural” “progress.” Wandering about their bubbles, these presuppositions never go challenged or examined, having dobbed their cafeteria plate lives from a long string of newsbite phrases and empty slogans overheard in establishment schooling. “We are evolving,” and “We live in an era of change,” and numerous other advertising blurbs that underlie modernity’s plastic ideology actually form the basis for most of humanity’s worldview. Yet are any of these assumptionsactually true? Are we in living in an era of “progress” and “human ascent”?

  And so the age of transition is not the transition into the era of utopian scientific progress, transhumanism, technological immortality and United Nations kumbaya most think, it is the age of transitioning away from all traditional forms of culture. It is the age of transition into a new global mythology that is created and manufactured in the same way the culture industry creates cultures in various regions and nations. It is a scientific dictatorship that is not scientific, but dogmatic, fascist and hierarchically structured on a need-to-know basis that blatantly hides, obfuscates and rejects actual data and information about human origins and life, only to be replaced by the most preposterous theories of primal sludge, lint ball planets and imagined aeons of unobserved billions of years, meaninglessly exploding forth from the universe’s (Fantasia level) singularity point.

  This is not progress, these retarded theories are a regress into explanatory models with no explanatory power. They need to be called out for what they are – replacement mythologies – that are rehashed forms of ancient atomism, dressed up in scientistic garb. It is time to reject these phonies, liars, dupes and establishment hacks, and recognize they suppress real science and inquiry for the purpose of control. Their control is not about human progress, but the Orwellian opposite, the dysgenics plan of destroying man. We need only think of the Lancet, Oxford’s most prestigious medical journal, whose editor recently stated in a matter-of-fact tone that half the world’s scientific literature is fraudulent:

  Linkki.
  http://www.globalresearch.ca/the-age-of-transition-and-scientistic-fraud/5470656

  Poissa sirpa

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 36
  Vs: The Age Of Transition And Scientistic Fraud
  « Vastaus #1 : Elokuu 21, 2015, 09:25:12 ip »
 •   0
 • Taitaa niiden poliitikkojen pää tällä kertaa voittaa tiedemiesten päät. Olen miettinyt, että kun ja jos suomalaisilla palaa hihat - johon nyt valmistautuminen poliitikkojen taholta yleisesti viittaakin; on ollut poikkeustila jo vuonna 2010, jos kerran on tutkittu maanpetosrikosta.  Nykyinen hallitus on HS:n pääkirjoituksen mukaan hätätilahallitus ja diktatuurissa, kun pystyy tekemään lakejakin pikavauhtia ja muuttamaan kaikki sopimukset. Käskytyslaki on jo valmiina, myös uusi perustuslaki, joka ei enää olekaan turvaamassa perusoikeuksia kuten elämistä, vaan sallii myös sen rajoittamisen. Olen vain miettinyt, että miten ne saavat suomalaiset kääntämään aseet omiaan kohtaan, jotka tietävät koko sotkun?!

  Nyt kuulin, että lehdessä olisi uutinen, että somaleista koulutettaisiin poliiseja - onko tämä nuorten miesten uusi maihinnousu poliitikkojen suoja-armeijan nimissä? Aseet kerättiin juuri suomalaisilta pois, ja nytkö ne jaetaankin heille? Siksikö tämä nuorten miesten invaasio koko Eurooppaan, että he tekevät näistä itselleen palkka-armeijan, kun omien valtioiden kansalaisten hihat palaa, kun totuus selviää?

  Muistan kuin eilisen päivän, että mistä tämä kaikki alkoi: Italiasta lähti eräs poliitikko tapaamaan Putinia, kun selvisi, että pakolaiskeskustoiminta oli Italiassa mafian bisnestä, johon melko pian tämän jälkeen poliisi iskikin kyntensä tutkinnan merkeissä. Ihmettelin vain, että miksi ne nuoret miehet järjestäytyneen rikollisuuden toimesta sitten ryhdyttiin laittamaan liikkeelle koko Eurooppaan. Juu, ei ole varmasti vaikea saada somalia ampumaan suomalaista?!

  Tuollahan on nyt talteen otettuna tämän erään kirjoittajan tekstiä jo vuodelta 2012, että kaiken takana - koko systeemin pyörittämisen on ollut järjestäytynyt rikollisuus, jonka leivissä ovat olleet kaikkien maiden päättäjät ja poliitikot.

  Samalta suunnaltako tulee nyt poliitikkojen ja virkamiesten suojelu, kun ei taida enää Suomen armeijaan olla luottamista tuon suojan ja tuen suhteen?! Tosin keväällä 2011 oli melkoista vääntöä, kun poliisiylijohtaja Paatero halusi saada alaisuuteensa myös eräitä armeijan toimintoja, mutta ainakaan tuolloin ei tainnut onnistua.

  Voi pojat, mitähän tästä vielä seuraa.

  Ilmankos se jättimäinen armeijan kokoontuminen on tällä kertaa Välimeren rannalla linjalla Portugali, Espanja ja Italia - tässä tämän hetken tilanteessa jää nämä geenimanipuloinnit kyllä nyt varjoon.

  Muistan, kun ensimmäiset putsaukset alkoivat Espanjasta vuonna 2005, joissa loppupeleissä päätuomittuja olivat muuten maailmanlaajuisesti suomalaiset - pidätyksetkin alkoivat 12 suomalaisen pidättämisellä - niin jatkosta mainittiin, että tutkinta oli tehtävä tiedustelupalvelujen toimesta (samaa sanottiin Aarnio-asiassa, kun tutkinnassa on korkeita poliisijohtajia KRP:stä ja Poliisihallituksesta) poliisia ei voinut käyttää, koska mafian kytkennät menivät niin korkealle poliittiselle tasolle.

  Tuleeko tästä nyt sitten armeijoiden ja mafian välinen sota? Tämän mukaan ei ole epäilystäkään, että kenen puolella poliitikot ja virkamiehet ovat.
  « Viimeksi muokattu: Elokuu 21, 2015, 09:39:40 ip kirjoittanut sirpa »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3874
  Vs: The Age Of Transition And Scientistic Fraud
  « Vastaus #2 : Elokuu 23, 2015, 06:01:14 ip »
 •   0
 • En nyt oikein osaa sanoa miten vastauksesi, ensimmäistä virkettä lukuun ottamatta liittyy aiheeseen mutta koskien aihetta somaleja poliisiksi, tuossa pari uutisjuttua asiasta.

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0CC8QFjADahUKEwiL353Q0b_HAhXHvnIKHTqaBLY&url=http%3A%2F%2Faamulehdenblogit.ning.com%2Fprofiles%2Fblogs%2Fpoliisi-haluaa-riveihins-enemm-n-somaleja&ei=iPbZVYv7Csf9ygO6tJKwCw&usg=AFQjCNEOIhoix2of7pODm0uIgtZDJrVu2Q

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAAahUKEwiL353Q0b_HAhXHvnIKHTqaBLY&url=http%3A%2F%2Fwww.iltalehti.fi%2Fuutiset%2F2015042719587415_uu.shtml&ei=iPbZVYv7Csf9ygO6tJKwCw&usg=AFQjCNEiETVsr0bETh6GgB0xFAC0iHSv3w

  Tämän tapahtuessa saattaa monella olla humorixi kadoksissa, varsinkin ne vielä oppivat poliisin yleisille tavoille, eli lait ei koske heitä ja jos jäätkin jostain laittomuudesta kiinni, niin hyvä-veli verkosto kyllä pelastaa tavalla tai toisella, jos ei muuten, niin laajennetaan valtuuksia jolloin laittomasta tulee laillinen. Näinhän se on mennyt tähänkin asti !!!

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: