Kirjoittaja Aihe: EU:sta LIITTOVALTIO.  (Luettu 924 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3121
EU:sta LIITTOVALTIO.
« : Elokuu 19, 2015, 12:53:55 ip »
 •   0
 • Onhan tämä tulo ollut jo pitkään pelättävissä / tiedossa mutta nyt se näyttää lähteneen kunnolla liikkeelle kohti lopullista päämäärää, eli unites states of europe.

  Viimeisimpänä käsikassarana asian eteenpäin viemiseksi on käytetty kreikan kriisiä, mitäpä muutakaan.
  Suomen suhtautuminen asiaan on melko ennalta arvattava. Tulemme kuuleman loputtoman liudan lausuntoja poliitikoilta jotka ovat ehdottomasti kyseistä kehitystä vastaan, kuten nykyhallitus mutta kun ns. sopimus neuvotellaan EU: n suljettujen ovien takana ja tulee eri maiden hallitusten aika allekirjoittaa maanpetos-sopimus euroopan unionin liitovaltion perustamisesta, näemme kuinka suomen hallituksen edustajat saapuvat nöyränä, hymyssä suin paikalle allekirjoittaakseen lopullisen kuoliniskun suomen valtiolle.

  [** Juha Sipilän hallitusohjelmassa linjataan Euroopan unionista seuraavasti:
  •Unionille ei tule antaa suoraa verotusoikeutta.
  •Suomen tavoitteena on sääntöperusteinen ja toimiva euroalue, jossa jokaisella jäsenvaltiolla itsellään on ensisijainen vastuu omasta talouspolitiikastaan.
  •EMU:a ei tule kehittää sellaisen talouskoordinaation syventämisen kautta, joka johtaisi yhteisvastuun laajentamiseen.
  •Unionia on uudistettava ja sen toimintaa parannettava, mutta hallitus ei pidä perussopimusten muuttamista nyt ajankohtaisena.

  Hallitus ei pidä perussopimusten muuttamista NYT ajankohtaisena. Myöhemmin sitten, kun aika tulee !!

  Kreikan kriisistä liittovaltioon
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=8&cad=rja&uact=8&ved=0CEgQFjAHahUKEwiaut7V77THAhWFWiwKHR-JD3M&url=http%3A%2F%2Fanttironkainen.fi%2Fpoliittisesta-kriisista-liittovaltioon%2F&ei=o1HUVdrcKIW1sQGfkr6YBw&usg=AFQjCNHRCFNgy7v5uMjaNt4d1CooW3jObQ


  Ranskan presidentin Francois Hollanden mukaan Eurooppa on antanut instituutioidensa rapautua.

  Ranskan presidentti Francois Hollande on ehdottanut  19 valtion euroalueelle omaa parlamenttia ja hallitusta.

  Ehdotuksen tavoitteena on Hollanden mukaan uudistaa kansalaisten uskoa eurooppalaiseen projektiin, jota Kreikan velkavelkakriisin on päässyt rapauttamaan.

  Euroalueella tulisi Hollanden mielestä olla hallitus, jolla olisi itsenäinen budjetti.  Hallituksen demokraattisesta kontrollista vastaisi euroalueen parlamentti.

  Tällä hetkellä euroalueen päätöksenteosta vastaa epävirallinen euroalueen valtioiden valtiovarainministereistä koostuva euroryhmä.

  – Ongelmamme ei ole Euroopan liiallisuus, vaan sen riittämättömyys, Hollande kirjoitti Journal du Dimanche viikkolehteen laatimassa pääkirjoituksessa uutistoimisto Reutersin mukaan.

  Presidentin mukaan Eurooppa on antanut instituutioidensa rapautua.

  – EU:n jäsenten on vaikeaa löytää pohjaa yhteistyölle. Kansalliset parlamentit ovat liian kaukana päätöksen teosta. Ihmiset kääntävät selkänsä.

  Ihmiset kääntävät selkänsä. Mistähän johtuu ??  Kuvitteleeko Hollande tosissaan, että muuttamalla EU liittovaltioksi, asia tulee sillä korjatuksi ??

  Esitetty suunnitelma tähtää euroalueen kehittämiseksi ns. vahvan liittovaltiomallin suuntaan eli poliittiseksi unioniksi. Edellisen komission luxemburgilainen varapuheenjohtaja Viviane Redingin ennusti helmikuussa 2014 pitämässään puheessa, että euroalueesta tulee liittovaltio, Euroopan Yhdysvallat. Kyse on siis kehityksestä, jolla epämääräisen suuri osa kansallisista veroista ja menoista olisi suoraan euroalueen viranomaisen päätettävissä. Suomalaisten veroista ja etuuksista päättäisivätkin jotkut tahot Brysselissä eivätkä valitut edustajamme Helsingissä.

  Talousministerien suunnitelma vahvistaisi yhteisvastuuta euromaiden julkisesta velasta. Tämä on vastoin rahaliiton perussopimusta, Maastricht-sopimusta. Rahaliiton perussopimusta olisi siten muutettava, jos Italian, Ranskan ja kriisimaiden ajamat eurobondit tulevat.

  Suomen suhtautuminen asiaan ? Olisiko alla olevassa kommentissa totuutta ?
  Suomen vaihtoehdoiksi näimme kirjassamme kolme mahdollista kansallista strategiaa. Ajopuuvaihtoehdolla tarkoitimme hiljaista hyväksymistä ja mukanaoloa sellaisessa kehityksessä, johon suuret euromaat euroaluetta vievät. Tämä on käytännössä vastannut Suomen eduskunnan politiikkaa tähän saakka

  Liittovaltiopuheet kiihtyvät: Euroalueelle yhteinen velka, Suomen verot Brysselin päätettäviksi.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=17&cad=rja&uact=8&ved=0CEAQFjAGOApqFQoTCPe6yuT1tMcCFYXycgod7xQEDA&url=http%3A%2F%2Fwww.verkkouutiset.fi%2Fkotimaa%2FLiittovaltio%2520puheet%2520Brysseli-37301&ei=DVjUVbeAGYXlywPvqZBg&usg=AFQjCNFsQRvsAOXby08Yal_F_735rqN7MQ

  The President Of France Wants Eurozone Members To Transfer Their Sovereignty To A United States Of Europe
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAAahUKEwjhqYObhLXHAhVMiiwKHTLpCII&url=http%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fthe-president-of-france-wants-eurozone-members-to-transfer-their-sovereignty-to-a-united-states-of-europe%2F5463350&ei=LWfUVaHfKcyUsgGy0qOQCA&usg=AFQjCNHg0Bw6-zbWNDRLFbMfXGQU4nIwmg

  Greece and Dr. Schäuble’s Plan for Europe: Do Europeans Approve?
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCMQFjABahUKEwjhqYObhLXHAhVMiiwKHTLpCII&url=http%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fgreece-and-dr-schaubles-plan-for-the-europe-do-europeans-approve%2F5462967&ei=LWfUVaHfKcyUsgGy0qOQCA&usg=AFQjCNHul9TGDgKMGdV-3tqrVVALN_Q_UA

  Loppuun voi varmaankin todeta suhtkoht varmaksi, että kun liittovaltio hanke edistyy, kansalaisilla ei tule olemaan asiaan minkäänlaista sanomista, kansanäänestyksestä kait on turha edes puhua !!!

  Poissa sirpa

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 36
  Vs: EU:sta LIITTOVALTIO.
  « Vastaus #1 : Elokuu 19, 2015, 03:24:39 ip »
 •   0
 • Minä en ymmärrä, että miten diktatuurista saadaan liittovaltio?! Sana "liittovaltio" on propagandaa diktatuurin peittämiseksi, kunnes heidän systeeminsä on aukottoman valmis aseineen.

  "Viimeisimpänä käsikassarana asian eteenpäin viemiseksi on käytetty kreikan kriisiä, mitäpä muutakaan.
  Suomen suhtautuminen asiaan on melko ennalta arvattava. Tulemme kuuleman loputtoman liudan lausuntoja poliitikoilta jotka ovat ehdottomasti kyseistä kehitystä vastaan, kuten nykyhallitus mutta kun ns. sopimus neuvotellaan EU: n suljettujen ovien takana ja tulee eri maiden hallitusten aika allekirjoittaa maanpetos-sopimus euroopan unionin liitovaltion perustamisesta, näemme kuinka suomen hallituksen edustajat saapuvat nöyränä, hymyssä suin paikalle allekirjoittaakseen lopullisen kuoliniskun suomen valtiolle."

  Kreikan kriisillä saadaan velkakirjat EU:n haltuun ja meidät maksamaan. Olemme siis jo nyt orjia. Poliitikkoja on kyllä opetettu kovalla kädellä, että miten kuuluu ajatella.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Smolenskin_lento-onnettomuus_2010

  Puolaan ei tilattu ensimmäistäkään sikainfluenssarokotusta, eikä siellä kuulemma ollut ensimäistääkään sikainfluenssa kuolemaa, mutta Puola ei halunnut myöskään lainaa IMF:ltä. Nykyinen EU-huippukokousjohtaja, EPP:n Donald Tusk ol kilpailija presidentille, joka tipahti koneineen mukanaan koko Puolan maallinen ja taivaallinen johto.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Donald_Tusk

  Ne maksavat aika kovan hinnan hyvistä viroistaan. Tästä linkistä löytyy kuolleen presidentin taustat - hän oli nokkapokassa niin Saksan kuin Venäjän kanssa, eikä suostunut allekirjoittamaan sovinnolla Lissabonin sopimusta, mös ongelmia Donald Tuskin kanssa oli.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lech_Kaczy%C5%84ski
  « Viimeksi muokattu: Elokuu 19, 2015, 04:14:04 ip kirjoittanut sirpa »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: