Kirjoittaja Aihe: STOP THE EUROPEAN UNION.  (Luettu 1549 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3118

Poissa sirpa

 • Uusi jäsen
 • *
 • Viestejä: 36
Vs: STOP THE EUROPEAN UNION.
« Vastaus #1 : Elokuu 19, 2015, 12:04:25 ip »
 •   0
 • Miten osasitkin taas iskeä! Juuri tappelin wikipedian kanssa, ja hakkasin päätä seinään: miksi suomeksi ei ole mahdollista saada mitään tietoa? Mitä linkissäsi lukee suomeksi?

  Ei edes Suomeen liittyvistä asioista. Suomi on vahvin EU:n EPP:n maa. Meidän presidentti on EPP:n kunniapuheenjohtaja ja Katainen korkeassa virassa varapuheenjohtaja (tästä asemasta hän luiskahti johtamaan koko komissiota). Suomi on EPP:n 16. valloituskohde ja tuolloin oli sekä presidentti että pääministeri EPP:stä, kun puolue sai tähtensä karttaan.


  Ja kun puhutaan EU:sta, niin tällä hetkellä EU on yhtä kuin EPP-puolue. Heille tuli koko valta Lissabonin sopimuksella - myös yksinoikeus vaalien järjestämiseen ja viime kesänähän näimme tämän uuden tyyppisen vaalijärjestelmän: se on mepeille järjestettävä kysely tykkäätkö vai et.

  Esimerkkinä vaikkapa Kataisen valinta komission varapuheenjohtajaksi: suomeksi uutisoidaan, että Katainen on ehdolla ko. toimeen/virkaan, mutta ei kerrota, ettei oikeasti kukaan muu ole vaaleissa mukana edes vastaehdokkaana. Sitten järjestetään Kataisesta äänestys. Mepit saavat äänestää tykkäävät tai eivät. Tulos uutisoitiin Suomessa, että Katainen voitti vaalit. Oli kyllä sen tason silmään pissimistä taas kansalaisille, ettei ole tosikaan - mutta minkäs teet, kun eivät ymmärrä, niin eivät ymmärrä, eivätkä ota edes vastaan tietoa, kun sitä jaetaan.

  Mutta tuosta englanninkielestä. EPP on siis oma puolue, jonka juuret juontavat toisen maailmansodan aikaan ja Hitlerin Saksaan. Se on EU:n arkkitehti kera Saksan silloisen valtiovaraniministeri Adenauerin sosiaalisella markkinataloudella ja kolmannen tien politiikalla, jonka nimiin keväällä 2009 vannoivat kolme puoluejohtajaa (artikkelisarja HS:ssa) Katainen, kokoomus, Urpilainen, SDP ja Vanhanen, Keskusta. Olen eniten siteerannut Kataisen artikkelia, jossa hän lupaa jopa tasa-arvon terveydessä kaikille. Tämähän tarkoittaa sitä, että silloin ei ole sairaita (vai ei ole terveitä?!), koska en usko kokoomuksenkaan omaavan Jeesuksen yliluonnollisia kykyjä parantaa koko Suomen kansaa kertaheitolla. Olenkin kysellyt, että mitä ja missä aikataulussa he aikovat tehdä sairaille?!

  Tähän tietysti tarvitaan terveystietojen sähköistä luokittelua ja järjestelyä ja vakoilua, mutta hyvänä apuna oli sikainfluenssarokotukset, jotka tieteellisten tutkimusten mukaan oli täsmäohjukset elimistöön, jossa oli piilevänä autoimmuunisairaudet (rokotuksella ei ollut mitään tekemistä viruksen kanssa), ja niinpä koko maailman tukijoille selvisi kertaheitolla, että narkolepsia onkin -  hämmästyttävää! - autoimmuunisairaus. Tämän jälkeen Suomessa lisääntyivät autonimmuunisairaudet räjähdysmäisesti. Kyseessä oli rodunjalostuksellinen toimenpide.

  Kaiken perusta on siis EPP-puolue. Näin Suomeksi:

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_kansanpuolue

  Näin englanniksi, kannattaa katsoa myös kuvat.

  https://en.wikipedia.org/wiki/European_People%27s_Party

  Hei, kuule, EPP:stä ei erota, ja se tarkoittaa samaa kuin EU.

  PS: On muuten oikein tyhmyyden huippu, kun otan esille tuon Kataisen artikkelin, alleviivaan tuon terveyden tasa-arvon ja ryhdyn kyselemään ihmisiltä mielipiteitä, että miten sen takaaminen onnistuu, niin saan kuulla, että olen kehittänyt ihan hirveänkamalankauhean salaliittoteorian. Ei auta, vaikka tökin tekstiä etusormella: minä en ole kehittänyt mitään, vaan pääministeri Katainen puolueineen?! Mutta kun ei sovi maailmankuvaan, niin faktasta huolimatta on helpompaa pistää minun piikkiini. Mutta tuo kieltäminen ei johda kyllä mitenkään totuuteen, ja sitähän tässä käytetään hyväksi.

  Muuten - sivusto on vuodelta 2009, ajalta jolloin Lissabonin sopimus ei ollut vielä edes voimassa. Ei tämä tarkoita, etteikö siellä olisi totuuksia, mutta ei kukaan suomalainen miellä tuota määrää totuuksia vieraalla kielellä ainakaan. Asiat ja totuudet pitää kiteyttää aksioomaksi, selviksi lauseiksi, joissa on syy ja seuraussuhde. Vetoan Einsteiniin - ellei asiaa pysty sanomaan lyhyen selvän ytimekkäästi, sitä ei ole edes ymmärtänyt. En myöskään teksteistäsi pikavilkaisulla ole löytänyt pointtia: tuo yksi puolue, jolle siirrettiin koko diktatuurivalta, ja sen jälkeen jokaisen jäsenmaan perustuslailla valta tuolle diktatuuripuolueelle. On hyvä kysymys, että miksi näin tehtiin, enkä minä tiedä, että mitä järkeä oli kunkin jäsenmaan poliitikoilla luovuttaa oma maa muille ja asettua diktatuurin alle, mutta ehkä tarkoitukset ja merkitykset selviävät.

  Ainoa mitä voi ajatella, heille maksettiin tästä operaatiosta helvetin hyvä palkkio.

  Minä tiedän suomeksi uutisoidun vain yhden ainoan kerran asiallisen uutisen EPP-puolueesta ja sen vallasta, joka on edes hiukkasen lähellä totuutta.

  http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011021413186587_vl.shtml

  Niin Merkel kuin Barrosokin ovat kommunisteja, Barroso tuo Maolainen kommunistisissijohtaja ja Merkel Itä-Saksan vankka kommunistikasvatti, ja tuo Romano Prodi, EU-komission johtaja, jonka poliittinen neuvonantaja Stubb EU:ssa oli, oli taas kGB:n miehiä. Väitettiin jo vuosia sitten, että KBG soluttautui jokaisen maan hallitusten sydämiin vapaamuurarijärjestön kautta, jonka päämaja oli Propaganda Due Italiassa, vapaamuurariloshi, jonka jäsen myös Berluscon on. Kun Neuvostoliitto kaatui, niin sieltä katosi miljoona kiloa venäläisten kultaa. Liekö ostivat koko Euroopan, koska vuodesta 2007 tiedetään jättimäisiä poliitikkojen ja liike-elämän kytköksiä korruption kautta, joita Euroopassa selvitellään. EPP-puolue vastaavasti historian sivuillaan kertoo, että Neuvostoliiton kaataminen oli välttämätöntä BIG-Euroopan luomiseksi, ja aina tammikuuhun 2014 näitä Putin-Merkel yhdistymisiä jatkettiin ja rajojen piti juuri aueta, kun joku nappasikin Ukrainan sekaisin. Sillä tiellä nyt ollaan.

  Tässä eräs linkki P2 looshiin liittyen, josta tuli MOT-ohjelma.

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2013/01/18/hyvat-veljet-muurarit-kasikirjoitus

  Niin, siis Putinin puolueen Yhteinäinen venäjä piti yhtyä EPP-puolueen kanssa, ja näitä yhdentymisneuvotteluja johti Katainen.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Yhten%C3%A4inen_Ven%C3%A4j%C3%A4

  "Puolue on tavoitellut Euroopan kansanpuolueen (EPP) jäsenyyttä. Elokuussa 2010 Yhtenäinen Venäjä ja Euroopan kansanpuolue pitivät Helsingissä yhteisen seminaarin, jossa käsiteltiin Euroopan unionin ja Venäjän suhteiden kehittämistä. Isäntänä toimi Kokoomuksen puheenjohtaja ja EPP:n varapuheenjohtaja Jyrki Katainen.[28]

  Yhtenäinen Venäjä on käynyt vuonna 2008 myös neuvotteluja jäsenyydestä kristillisdemokraattisen Centrist Democrat Internationalin kanssa.[29]

  Yhtenäisellä Venäjällä on yhteystoimisto Israelissa Kadiman kanssa tehdyn sopimuksen myötä.[28] Puolueella on myös strateginen yhteistyösopimus Kiinan kommunistisen puolueen kanssa.[30] Yhtenäinen Venäjä on keskustellut kiinalaisten kanssa kokemuksista yhden puolueen järjestelmästä ja talouspolitiikan johtamisesta.[31]"
  « Viimeksi muokattu: Elokuu 19, 2015, 12:49:25 ip kirjoittanut sirpa »

  Poissa sirpa

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 36
  Vs: STOP THE EUROPEAN UNION.
  « Vastaus #2 : Elokuu 19, 2015, 01:04:25 ip »
 •   0
 • Otan viestin erikseen, koska on tärkeää asiaa: tässä Katainen sanoo EPP:n olevan kokoomuksen sisarpuolue. On edellä olevasta iltalehden linkistä, kun Merkel, Sarkozky, Berlusconi, Tusk, Orban, van Rompuy, Juncker ja kumppanit tulevat tsemppaamaan Kataista vaalivoittoon vuonna 2011.

  http://www.iltalehti.fi/vaalit/2011021413186587_vl.shtml

  "- Varmasti sisarpuolueissa tunnetaan solidaarisuutta vaaleihin valmistautuvaa kokoomusta kohtaan, mutta kyllä tämän kokouksen valmisteluihin on lähdetty asiapuoli edellä, Katainen sanoi STT:lle.

  - Tietysti hyvä, että kaverit tulevat Suomeen."

  Mutta kokoomukselle löytyy toinenkin sisarpuolue:

  http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288416236734.html

  "Ilkka Kanerva osallistuu tänä viikonloppuna ensimmäistä kertaa Yhtenäisen Venäjän puoluekokoukseen Moskovassa. Ilkka Kanervan mukaan sisarpuolueiksi tituleeratuilla kokoomuksella ja Yhtenäisellä Venäjällä ei ole varsinaista ideologisesti yhteistä pohjaa."

  Metkaa väittää, ettei ole samaa ideologista pohjaa kahdella poliittisella puolueella - tai siis kolmella, koska kokoomus kaveeraa sekä EPP:n kuin Putinin puolueenkin  kanssa ihan BIG-Euroopan nimissä - jos näin olisi, voidaan kysyä, että mitä se politiikkaa sitten oikein on, kun yhdytään ilman ideologiaa?!

  Presidentti Putinhan on itse KGB:n miehiä - taisi olla koko tiedustelupalvelusysteemin johtaja Neuvostoliiton aikana.   

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 3118
  Vs: STOP THE EUROPEAN UNION.
  « Vastaus #3 : Elokuu 19, 2015, 01:38:19 ip »
 •   0
 • Ja lopuksi ikäväksi tosiasiaksi on myös todettava, että suomen nykyisellä maanpetturi presidentillä Sauli Niinistöllä on myös osansa tässä kommari kokoomuksessa. Työstään kyseisen puulaakin puolesta hänet myös palkittiin kunniapuheenjohtajuudella.

  Tärkeä vaihe EPP:n historiassa tapahtui 1990-luvun loppupuolella kun Sauli Niinistö neuvotteli Euroopan demokraattien unionin (EDU) puheenjohtajana puolueen sulautumisen EPP:hen. Lokakuussa 2002 EDU:n toiminta loppui virallisesti, kun puolue tuli osaksi EPP:tä Estorilissa Portugalissa järjestetyssä tilaisuudessa. Niinistö valittiin tunnustuksena toimistaan EPP:n kunniapuheenjohtajaksi samana vuonna.

  Euroopan kansanpuolue.
  Puolue jota edes et voi äänestää !!!!
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAAahUKEwjK-cDNjrXHAhVFZCwKHVG3CnI&url=https%3A%2F%2Ffi.wikipedia.org%2Fwiki%2FEuroopan_kansanpuolue&ei=E3LUVYqkN8XIsQHR7qqQBw&usg=AFQjCNGSHXet3cQYSY6UaACHEy_-pk_hNg&bvm=bv.99804247,d.bGg

  Poissa sirpa

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 36
  Vs: STOP THE EUROPEAN UNION.
  « Vastaus #4 : Elokuu 19, 2015, 02:14:25 ip »
 •   0
 • Juuri näin - EPP:n taktiikka vuosikymmenet oli vaihdella nimeään vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmalle sopivin väliajoin imien itseensä kaikki poliittiset suunnat ja alapuolueet vakuuttelemalla, että vain kolmas tie on oikea, ja vahvisti tätä kautta valtansa siihen jossa diktatuurissa nyt ollaan. Suomesta EPP:n kuuluu myös kristilliset Päivi Räsäsen johdolla.

  Kuten Katainen kevään 2009 artikkelisarjassa HS:ssa sanoi: Suomi on jo kolmas tie, eikä Suomen tarvitse olla enää kolmannen tien kolmas tie. Puoluejohtajat vannoivat yhdestä suusta, että perinteinen puoluepolitiikka oli menettänyt täysin merkityksensä, ja kaikki voivatkin nyt olla täysin samaa mieltä. Tämä konsensus tuli konkreettisesti esille kevään 2011 vaaleissa.

  Soini ilmoitti, että jytkyistä huolimatta perussuomalaiset eivät voi mennä hallitukseen, kun eivät edusta hallituksen EU-linjaa.

  Missä demokraattisessa maassa hallituksella on linja ennenkuin hallitusta on edes muodostettu? Eikö kansan ole ollut tapana ilmaista juuri mielipiteensä äänestämällä, josta sitten tuo hallituksen linja muodostuu?

  Eikö kukaan huomannut tässä mitään vikaa? Jaa, että nyt EPP on sopivasti muodostettu puolue vasta EU:n kynnyksellä 70-luvulta?

  Täältä nyt löytyy aiheesta paremmat taustat, mutta valitettavasti jälleen englanniksi.

  Vain Venäjä puuttuu:

  "However, the EPP soon politically outweighed the EUCD. The issue of merging the two organisations re-surfaced when Spain and Portugal joined the European Community in 1986, but the revolutionary events which took place in Moscow and in other Eastern European capitals delayed the idea of a “big” EPP.
  The European People’s Party (EPP) is the political family of the centre-right, whose roots run deep in the history and civilisation of the European continent and which has pioneered the European project from its inception. Tracing back its roots to Europe’s Founding Fathers – Robert SCHUMAN, Alcide DE GASPERI, and Konrad ADENAUER - the EPP is committed to a strong Europe based on a federal model that relies on the principle of subsidiarity.
  Political formations of the centre-right can be tracked back to the early 1920s. The first attempt at cooperation between like-minded Christian Democrats was made in 1926, when the International Secretariat of Democratic Parties of Christian Inspiration (Secrétariat International des Partis Démocratiques d’Inspiration Chrétienne, SIPDIC) was founded.

  The lessons and experiences of cooperation between 1925 and 1939 were key when leaders of the re-established or newly founded Christian Democratic parties in Europe formed the New International Teams (Nouvelles Équipes Internationales, NEI) in 1946 after World War II.

  From the middle of the 1950s onwards the NEI lost relevance. With the European Coal and Steel Community and the foundation of the European Economic Community (EEC), practical cooperation among Christian Democrats gradually shifted in favour of the framework presented by the Common Assembly and the European Parliament. The organisation revitalised itself by changing its name to the European Union of Christian Democrats (EUCD) and revising the key aims of the organisation. The EUCD forged a closer relationship with the Parliamentary group of European Christian Democrats and the national member parties, and steadily grew more ambitious in its vision for Europe. With the decision to organise direct elections for the European Parliament in 1979, the need for a truly European party became evident."

  http://www.epp.eu/who-are-we

  Tähän nyt vielä täsmennyksenä, että EPP on ainoa poliittinen puolue koko Euroopan Unionissa - siis itsenäinen, muut ovat puoluejakaumia eri maiden kesken, joilla on emopuolue omassa maassaan. EPP toimii toisin päin, se on emopuolue, ja esim. Suomessa kokoomus on vain sen sivuhaara.

  Ainakin toistakymmentä vuotta koko EU:n päätökset on tehty EPP-puolueessa, joka kokousti  kaikkien - vielä silloin - itsenäisten maiden ministerit, ja teki päätökset, jotka sitten vietiin toteutettavaksi jäsenmaihin. Tällaisia olivat tietysti valtiovarainministerit, sisäministerit, puolustusministerit, ulkoministerit jne. Muuten EPP kokousti ennen julkista EU-kokousta valtioiden päämieheet EU:ssa tehtävää päätöstä varten, ja julkisuuteen vuodettiin EU-päätöksenä EU-huippukokouksen päätös, joka siis oli EPP-puolueen kokous, eikä Euroopan Unionin.

  Nyt tilanne on toinen, kun valta Lissabonin sopimuksella siirtyi kokonaan EPP-puolueelle, niin nyt sitten EU-huippukokous on oikeasti myös EU-kokous. Ei ole voinut muuta kuin ihailla heidän pitkäjännitteistä ja erittäin ovelaa manipulointi ja propaganda toimintaa päämääräänsä pääsemiseksi.

  Mutta sitä minä olen jo vuosikaudet ihmetellyt, että miten kaikki hyväksyvät niin yksimielisesti Suomen poliitikkojen, demokraattisesti valittujen hyppäämisen Brysselissä milloin mistäkin syystä, kun kansa on valinnut Brysseliin itseään edustamaan mepit?!

  Tämä toimintahan on ollut - ainakin ennen Lissabonin sopimuksen hyväksymistä - mitä julkeinta maanpetosrikosta?!

  « Viimeksi muokattu: Elokuu 19, 2015, 02:35:09 ip kirjoittanut sirpa »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: