Kirjoittaja Aihe: KREIKKALAISEN DEMOKRATIAN VOITTO.  (Luettu 3172 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4026
KREIKKALAISEN DEMOKRATIAN VOITTO.
« : Heinäkuu 11, 2015, 12:14:20 ip »
 •   0
 • Tässä se nyt sitten taas kerran on !! Kreikan pääministeri Alex Tripas joka hehkutti kovaan ääneen kreikkalaisen demokratian arvoja ja sen voittoa, teki sen mikä ei nyt hirveänä yllätyksenä taida kenellekään tulla. Kansan äänestys jossa ''kysyttiin'' tulisiko kreikan hyväksyä troikan ehdot lainalle, ei puoli sai selkeän ja kiistattoman voiton.

  Nyt kuitenkin tuo ei otti ja kääntyikin kyllä muotoon. Voi vain kuvitella millä kaikilla keinoilla kreikkaa uhkailtiin ja kiristettiin, että saatiin Tripas kääntämään takkinsa asiassa totaalisesti näin äkkiä kansanäänestyksen jälkeen. Yksi asia ainakin on varma. Tripas osoittautui aivan samanlaiseksi paskan puhujaksi kuin muutkin poliitikot.

  Pankkien ja niitä edustavien neuvottelijoiden ajatuksia on tuskin hyvin vaikea arvata, minkä takia kreikkaa on höykyteety, niin kuin on tehty. Jos he antaisivat asiassa periksi, hyvin äkkiä ilmaantuisi muita jotka haluavat neuvotella lainaohjelmansa uusiksi ja se voisi lopulta johtaa EU kusetuksen takapirujen pahimpien pelkojen toteutumiseen, eli EU: n ja EKP:n tuhoon, mikä olisikin toivottava lopputulos, jonka myötä kansakunnat saisivat takaisin poliittisen ja taloudellisen itsemääräämisooikeutensa.

  KREIKKALAISET RAIVOSTUIVAT: EI ONKIN KYLLÄ.
  Linkki.
  http://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/kreikkalaiset-raivostuivat-%e2%80%9dei%e2%80%9d-onkin-%e2%80%9dkyll%c3%a4%e2%80%9d/ar-AAcPME9

  Talousnobelistit kannustavat kreikkalaisia äänestämään "ei" lainaehdoille ja eurolle

  Krugman perustelee kantaansa sillä, että vaikka Kreikan euroero ja siitä seuraava devalvaatio aiheuttaisivat kaaoksen, se olisi alku tilanteen korjaantumiselle. Lisäksi Krugman perustelee kantaansa demokratialla: hänen mukaansa Troikan (komissio, EKP, IMF) joustamattomuus johtuu sen halusta ajaa Kreikan nykyhallitus umpikujaan ja siten hankkia Kreikkaan uusi hallitus. Tätä Krugman pitää eurooppalaisen demokratian ideaalinen vastaisena.

  SINNE MENI KREIKAN DEMOKRATIA JA SAMA ODOTTAA MUITA.
  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&ved=0CB0QFjAAOAo&url=http%3A%2F%2Fwww.ksml.fi%2Fuutiset%2Ftalous%2Ftalousnobelistit-kannustavat-kreikkalaisia-aanestamaan-ei-lainaehdoille-ja-eurolle%2F2079060&ei=vfagVf7oCcXZywOOgJDoDQ&usg=AFQjCNFdTmCW40G-mAbphVhhv-W2whYBKg&bvm=bv.97653015,d.bGQ&cad=rja
  « Viimeksi muokattu: Heinäkuu 11, 2015, 02:10:49 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: