Kirjoittaja Aihe: Iranin ydinteknologiaoikeuksien tunnustaminen on neuvottelujen edistymisen ehto  (Luettu 1283 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toimitus

  • Toimitussihteeri
  • Yleismoderaattori
  • *****
  • Viestejä: 70
  • Verkkomedia - Toimitus
    • Verkkomedia.org
Iranin parlamentin kansallisen turvallisuuden ja ulkopolitiikan komission puheenjohtaja Alaeddin Boroujerdi toisti keskiviikkona, että Teheran ei tule luopumaan laillisesta oikeudestaan hyödyntää rauhanomaista ydinteknologiaa.

Lähde: FNA
Toimittaja: Heikki Sipilä
25.10.2013, Verkkomedia.org

 

Iranin ydinteknologiaoikeuksien tunnustaminen on neuvottelujen edistymisen ehto

Hän korosti, että Iranin ydinteknologiaoikeuksien tunnustaminen on Iranin ja 5 +1 -maiden (YK:n turvallisuusneuvoston neuvoston viisi pysyvää jäsentä ja Saksa) ensimmäinen luottamusta lisäävä askel neuvotteluissa aikaan saatavien sopimusten täytäntöönpanossa.

Sen tunnustaminen, että Iranin islamilaisella tasavallalla on oikeus rakentaa ja hyödyntää rauhanomaista ydinenergiaa, muodostaa perustan kaikille sopimuksille P5 +1 -neuvotteluissa, sanoi iranilainen kansanedustaja tavatessaan ranskalaiset senaattorit Joelle Garriaud - Maylamin ja Jean - Yves Leconten Teheranissa keskiviikkona.

Iranissa vierailleet ranskalaissenaattorit palasivat Pariisiin Teheranista keskiviikkona. He korostivat tapaamisessa Ranskan halukkuutta tehostaa yhteistyötä Iranin kanssa.

Iranin ja kuuden suurvallan 15.10. käymien neuvotteluiden on määrä jatkua 7.- 8.11.2013. EU:n ulkopolitiikan johtaja Catherine Ashton on sanonut ydinvoimaneuvotteluiden edistyneen tähän mennessä paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9028
Verkkomedian toimituspäivystys - Verkkofoorumin yleismoderaattori

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: