Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Heinäkuu 30, 2021, 02:34:35 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
 • Jäseniä yhteensä: 227
 • Latest: wandeco2
Stats
 • Viestejä yhteensä: 6735
 • Aiheita yhteensä: 3684
 • Online Today: 39
 • Online Ever: 255
 • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 40
Total: 40

Kirjoittaja Aihe: Adolf Hitler - The Greatest Story Never Told  (Luettu 4277 kertaa)

Mika_L

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 2
Adolf Hitler - The Greatest Story Never Told
« : Heinäkuu 09, 2015, 08:47:22 ip »

27-osainen dokkari maailman vihatuimmasta ja mustamaalatuimmasta henkilöstä. Juuri estetty katselu jostain syystä koko maailmassa, mutta leffan omilta sivuilta löytyy ladattavaksi ihan suomalaisilla teksteillä.

Erittäin tärkeä, johdonmukainen ja valaiseva dokumentti. Antaa mielestäni paljon uskottavamman ja realistisemman kuvan toisesta maailmansodasta kuin se ristiriitoja täynnä oleva virallinen sekamelska.

Jättäkäö ennakkoluulot ja asenteet pois ja katsokaa neutraalisti. Osat on n. 15 minuutin mittaisia.

 Leffan omat sivut: http://thegreateststorynevertold.tv

Suomalaiset tekstit: http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/6226585/adolf-hitler-the-greatest-story-never-told-fi

Täällä koko dokumentti suomiteksteillä, poislukien osat 16, 17 ja 20, joiden katselu on estetty.
https://www.youtube.com/watch?v=d5lGD9SujEs&list=PLyzYwQFouUaZlvpZfdzNKq6YqOQNueozj
Kirjattu

sirpa

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 36
Vs: Adolf Hitler - The Greatest Story Never Told
« Vastaus #1 : Elokuu 17, 2015, 01:53:19 ap »

Otin urakan ja katsoin koko dokumenttisarjan 27 osaa lävitse.

Loppua kohden lisääntyvä propaganda häiritsi - kuten myös se, että paljon jätettiin sanomatta - kuten reaalina tapahtunut juutalaisten vainoaminen sekä heidän omaisuutensa varastaminen. On myös tärkeää tietää, että juutalaisuus on uskonto, eikä kyseessä ole rotu tai vain  Palestiinasta kotoisin oleva seemiläinen heimo.

Lisätietoa tässä:

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/mit-tarkoitetaan-termill-kasaari

Raha ja pankkiasia olisi edellyttänyt myös täsmennystä; se että vain 4 vuotta Israelin valtion perustamisen jälkeen vuonna 1952 Saksan valtiovarainministeri Condrad Adenauer lähetti Israeliin juutalaisten rahat ikään kuin holokaustin korvauksena toisille juutalaisille, sekä myös se olisi ollut hyvä sanoa, että miten Israelin valtion syntyä edesauttoi ko. tapahtumat.

Condrad Adenauer liittyy hyvin tärkeänä henkilönä tämän päivän Eurooppaan ja Euroopan Unioniin ja  unionissa valtaa pitävään pääpuolueeseen,  EPP. Hän nimittäin on yhtälailla Euroopan Unionin perustajajäseniä, isiä  kuin myös EPP-puolueen perustajia, mutta ennen kaikkea hänen sosiaalinen markkinataloutensa on meidän tämän päivän politiikkaamme.

"The European People’s Party (EPP) is the political family of the centre-right, whose roots run deep in the history and civilisation of the European continent and which has pioneered the European project from its inception. Tracing back its roots to Europe’s Founding Fathers – Robert SCHUMAN, Alcide DE GASPERI, and Konrad ADENAUER - the EPP is committed to a strong Europe based on a federal model that relies on the principle of subsidiarity."

 http://www.epp.eu/who-are-we

"Adenauerin kanslerikauden alkuajan tärkeimpiä tavoitteita oli Saksan jälleenrakentaminen. Adenauerin talouspolitiikan peruspilari oli Saksan liittotasavallan ehdoton suuntautuminen läntiseen maailmaan USA:n johdolla sekä pyrkimys eurooppalaiseen integroitumiseen demokratian pohjalta. Varsinkin suhteet Ranskaan olivat Adenauerille erityisen tärkeät.[1]

Adenauer pyrki parantamaan suhteet myös juutalaisiin. Vuonna 1952 solmittiin Saksan liittotasavallan ja Israelin välinen valtiosopimus, jonka perusteella Saksan liittotasavalta maksoi Israelin valtiolle korvauksia 1933–1945 tehdystä kansanmurhasta."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Konrad_Adenauer

Eikä sekään olisi ollut pahitteeksi mainita, että Saksa sai pankeilta -  niin valtio kuin yksityishenkilöt - runsaasti velkojaan anteeksi sodan jälkeen.

"Sosiaalinen markkinatalous (saks. Soziale Marktwirtschaft) on Länsi-Saksassa toisen maailmansodan jälkeen kehitetty sosiaalinen ja taloudellinen malli. Termiä käytti ensimmäisen kerran taloustieteen ja kulttuurisosiologian professori Alfred Müller-Armack vuonna 1947[1] ja sen otti käyttöön ja sille sisällön antoi Ludwig Erhard, kristillisdemokraattien (CDU) valtiovarainministeri Konrad Adenauerin alaisuudessa (1949–1963) ja myöhempi liittokansleri (1963–1966).[2]

Müller-Armack esitti sosiaalisen markkinatalouden kolmantena tienä laissez-faire-liberalismin ja suunnitelmatalouden välillä."

https://fi.wikipedia.org/wiki/Sosiaalinen_markkinatalous
Kirjattu

sirpa

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 36
Vs: Adolf Hitler - The Greatest Story Never Told
« Vastaus #2 : Elokuu 17, 2015, 02:11:01 ap »

Useassa kohdassa kyllä mainittiin Baijerin liittyvän Hitleriin ja tästähän oli uutinenkin jokin aika sitten, että miten Hitlerin konjakkivarasto oli löytynyt erään prinssin linnan maakellarista samalta suunnalta.

Itseäni taas Baijerissa - illuminatin - syntysijoilta kiinnitti huomion Hitlerin katolilaisuuden korostaminen, koska juuri munkkiluostarista, Baijerista, jonka johtajana  - yllättäen - oli nainen. Hänen nimensä oli pyhä Valburg, jonka mukaan Vappu-juhlammekin on saanut nimensä; tuo noitien juhla, jossa he mustien kissojen ja kahvipannujen kanssa lentävät Kyöpelinvuorelle. Se taas kuulemma löytyy Suomen Sipoosta Ior Bockin entisiltä mailta. Tässä mielekiintoisesti yhdistyykin Kalevala ja Väinämöisinnostus Hitlerin kautta Suomeen.

Mutta katolisuuteen ja Baijeriin ja tuohon luostariin liittyen, niin sieltä on löytynyt mielenkiintoinen alkemistikirjoitus, jonka tekijäksi arvellaan/on merkitty sama henkilö, jonka Raamatun tulkintaan perustuu koko katolisenkirkon uskonto.

Tämä on metka asia siinä mielessä, että katolinen kirkko on kyllä  tuominnut alkemian noituudeksi ja saatananpalvonnaksi.

Kirjoituksen nimi on Aurora consurgens. Nimeä googlaamalla löytyy mielenkiintoista kuva-aineistoa. Jutussa seikkailee tärkeässä roolissa myös etiopialainen - siitä vastaavasti pääsee sitten eteenpäin uskontoihmettelyyn, jos aihe kiinnostaa.

Tutkimus aiheesta:

http://www.sleepwalker.fi/julkaisut/auroraconsurgens.pdf
Kirjattu

sirpa

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 36
Vs: Adolf Hitler - The Greatest Story Never Told
« Vastaus #3 : Elokuu 17, 2015, 02:33:47 ap »


Erittäin tärkeä, johdonmukainen ja valaiseva dokumentti. Antaa mielestäni paljon uskottavamman ja realistisemman kuvan toisesta maailmansodasta kuin se ristiriitoja täynnä oleva virallinen sekamelska.

Jättäkäö ennakkoluulot ja asenteet pois ja katsokaa neutraalisti. Osat on n. 15 minuutin mittaisia.


Asenteiden ja ennakkoluulojen poisjättäminen ei korvaa tiedonpuutetta, jota tämä dokumentti valitettavasti edusti-

Koko natsi sanankin väitetään tulevan askenatzi-juutalaisten nimestä, joita myös Hitlerin itsensä kerrotaan olleen. Heidän myös sanotaan perustaneen natsipuolueen alunperinkin. Dokumentissahan mainittiin jopa rahakolikosta liittyen Israelin ja juutalaisten tukemiseen - vai oliko se vielä silloin nimellä Palestiina - jossa kolikon toisella puolella oli Hitlerin kuva ja toisella puolella kolikkoa juutalaisten Daavidin tähti.

Se virallinen sekamelska on toinen juttu, ja johtunee tiedon puutteesta, mutta kyllä minun silmissäni näyttelee hyvinkin realistista kuvaa Israelin valtion perustaminen tätä kautta, sekä sopivan pääoman hankkiminen uudelle valtiolle sekä eräänlaisen syytesuojan järjestäminen loppuiäksi pankkimafialle, kun vielä lisäbonuksena tulee jättimittava liike-elämän vallankaappaus Euroopan Unionin ja vain yhden eurooppalaisen, poliittisen puolueen nimissä koko Euroopan integroitumisena sosiaalisella markkinataloudella.

Näyttelee minun silmissäni realisempaa kuvaa kuin höppänän, hyväuskoisen ja naiivin taiteilijasielun jättimittava sotakoneisto valtaamassa puolta maailmaa ihan vain kuin vahingossa.

Ja kun nyt laitamme tähän vielä kuin pisteenä iin päälle vielä aikaisemmin Verkkomediassa eräässä kommentissa olleen tiedon juutalaisista sukunimistä -auer - siis liittyen tähän rahaa Saksasta juutalaisille lähettäneeseen Aden-aueriin, niin jotenkin päätelmä saa vielä enemmän uskottavuutta.

"Omat munat ry @ 3.7.2012 16:03:20

Auer on kasaarijuutalainen nimi, ja juutalaisten kiintea talmudiininen yhteys moolokin-/saatananpalvontaan on tullut ilmi useissa eri yhteyksissa.

Yksi kasaarijuutalainen Auer oli esim.Leopold Auer, muusikko. Auer voi olla lyhennetty versio myos naista juutalaisista nimista: Auerbach, Bauer jne.

Mm. satanisti-illuminaatit Rotschildit ovat alkujaan Bauereita."

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=4234#kommentit

« Viimeksi muokattu: Elokuu 17, 2015, 02:53:41 ap kirjoittanut sirpa »
Kirjattu
 

Your tips: #### Umk

Others' tips: #### Umk

Total tips: #### Umk

Send bitcoins to
Amount:
Umk - ( 0 Umk available )
Note:

Sivu luotiin 0.364 sekunnissa. 41 kyselyä tietokannasta.