Kirjoittaja Aihe: Unohteleva ministeri Urpilainen: 'Siis jokaisen tulisi vastata omista veloistaan  (Luettu 1605 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toimitus

  • Toimitussihteeri
  • Yleismoderaattori
  • *****
  • Viestejä: 70
  • Verkkomedia - Toimitus
    • Verkkomedia.org
Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen on antanut näin vaaleihin vamistautumisen alla haastattelun Taloussanomille. Kun Urpilainen sanoo, että jokaisen tulisi vastata omista veloistaan, hän lienee unohtanut, että Suomi on osallistunut mm. Kreikan (I,II, III), Portugalin, Irlannin ja Kyproksen tukipaketteihin.

Uutisblogi: Riikka Söyring
24.10.2013, Verkkomedia.orgUnohteleva ministeri Urpilainen: 'Siis jokaisen tulisi vastata omista veloistaan?'

Espanjan pankkisektoriakin on muistettu pankkituella. Rahaa on lapioitu myös euroalueen rahoitusvakausvälineeseen (ERVV) ja euroalueen vakausmekanismiin (EVM).

ERVV- ja EVM-vakausvälineriskien suuruudesta ja historiallisesta erikoislaatuisuudesta kertoo, että Suomi joutui ottamaan yksityiseltä kansainväliseltä luotottajataholta korollista velkaa kyetäkseen antamaan rahaa muille valtioille.

Urpilainen lienee unohtanut myös, että lokakuun 2013 puolivälissä euroalueen valtiovarainministerit kokoustivat Luxemburgissa neuvotellakseen siitä, miten kriisiin ajautuneita pankkeja jatkossa tuetaan (pankkiunioni).

Pelätään näet ensi vuodeksi ajoitettujen pankkien stressitestien paljastavan vakavia puutteita euroalueen pankkien taseissa. Luxemburgissa suunniteltiin pankkien kriisirahastoa, johon kerätään varoja euron jäsenmailta.

Lue lisää:

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=2&id=9021
Verkkomedian toimituspäivystys - Verkkofoorumin yleismoderaattori

 

Tippaajia: ####

Sinun antamiasi: #### Umk

Muiden tipit: #### Umk

Tipit yhteensä: #### Umk

Send bitcoins to
Summa:
Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
Kommentti: