Kirjoittaja Aihe: BASES 5 : MIND CONTROL WITH RAUNI KILDE.  (Luettu 3122 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4071
BASES 5 : MIND CONTROL WITH RAUNI KILDE.
« : Lokakuu 16, 2014, 04:14:19 ap »
 •   0
 • Katsokaapa tämä ! Mielenkiintoista juttua varsinkin kouluampumisten suhteen, miten ne on mahdollisesti saatu aikaan ja mikä on niiden tarkoitusperä. Ja tietty nato-mato upseerin vierailu suomeen ampumisten jälkeen.

  Yhdysvalloissahan varsinkin obama: n hallituskaudella toistuvasti tapahtuneiden koulu ja elokuva teattereissa tapahtuneiden ampumis välikohtauksien seurauksena kansalaiset on yritetty riisua aseista ja kaikki jotka ovat sitä vastaan on demonisoitu ja yritetty leimata rikollisiksi. Samoja argumentteja on käytetty myös suomessa aseita omistavia tahoja vastaan ja on säädetty rajoituksia aselakeihin, sekä ujutettu lakiin pykälä jonka nojalla poliisi voi tunkeutua ihmisten koteihin ilman minkäänlaista rikos epäilyä, sen nojalla, että tarkistetaan aseen omistajan tapa säilyttää aseitaan kotona.

  Olisiko kyse sattumista vai täysin orkesteroiduista tapahtumista joilla on haluttu saada aikaan tietty lopputulos, johon joku taho on halunnut asioiden etenevän tietäen ihmisten lopulta kääntyvän hysteerisiksi asioiden suhteen, jolloin heille on jälleen kerran helpompi syöttää ajatusta omista oikeuksista luopumiseksi ja perustella lakimuutoksia olipa ne kuinka pahasti tahansa perustuslain ja perusoikeuksien vastaisia viimeisimpänä esimerkkinä isis terrorismi ryhmä, jonka sekoilulla ollaan oikeuttamassa kansalaisten lisä valvontaa ja perusoikeuksien kaventamista / tuhoamista, jota esim. nykyinen ns. presidentti sauli niinistö tukee !!!

  Loppujen lopuksi harvempi asia, ainakaan tämän tyylisissä tapahtumissa tapahtuu vahingossa, vai ??

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJpPXf0oLKRA&ei=yNo_VMWMIqimygPQ-4CAAQ&usg=AFQjCNG8gSH7QVYuDHPr9BoFYra1VE1_pQ
  « Viimeksi muokattu: Lokakuu 16, 2014, 04:50:21 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa Akseli

  • Täysjäsen
  • ***
  • Viestejä: 233
  Vs: BASES 5 : MIND CONTROL WITH RAUNI KILDE.
  « Vastaus #1 : Marraskuu 10, 2014, 04:27:56 ip »
 •   0
 • Aleksander Stubb saattaa olla myös tämän mind controllin uhri. Tuo Stubbin käytös tuossa Stubbi ja perhonen videossa viittaisi mielestäni johonkin tällaiseen.

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: