Kirjoittaja Aihe: SUOMI : POLIISIVALTIO.  (Luettu 1884 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 4098
SUOMI : POLIISIVALTIO.
« : Helmikuu 03, 2015, 10:10:50 ip »
 •   0
 • Suomi täysiverinen poliisivaltio jossa poliisin raamattuna toimii läpeensä överiksi  lyöty pakkokeinolaki.  Kun poliisi haluaa kävellä kansalaisen oikeuksien yli, piittaamatta esim. syyttömyys olettamasta otetaan käyttöön pakkokeinolaki joka on ''lainsäädäntöä'' kuin suoraan venäjältä.

  Onnettominta koko touhussa on se, että suomi yrittää kaikin tavoin vakuutella ja esittää olevansa demokraattinen oikeusvaltio mutta kun asiaa katsoo vähänkin tarkemmiun koko lässytys oikeusvaltiosta ei pidä paivän valon häivääkään. Suomen lainsäädäntö esim. pakkokeinolain suhteen ei eroa milläänlailla venäjän tai muitten militaristi poliisivaltioiden lainsäädännöstä.

  Ja tottahan toki kyseinen touhu saa myös suomalaisen rikosoikeuden professorin, tässä tapauksessa Matti Tolvasen siunauksen. Onko kenellekään tullut muuten ikinä mieleen, että mitä helvettiä nämä suomen ''oikeusoppineet'' oikein ajattelevat tai mikä heidän käsityksensä on mm. kansalaisoikeuksista tai perustuslaista, nojaten siihen että kyseiset professuurithan ovat aina mukana, kun näitä pakkokeinolakeja säädetään. Eikös näiden ''oikeusoppineiden tehtävä näissä komiteoissa ole pitää huolta, että perusoikeudet eivät tule ylikävellyksi, siitä huolimatta joka kerta näkyy käyvän juuri päin vastoin !! Sitten myöhemmin he ovat puolustelemassa mm. poliisin toimintaa mediassa, olipa poliisin tekemiset miten härskiä touhua tahansa.
  Mutta hei ! Onhan se kirjattu lakiin ja silloin se on ok ! EIKÖ ?? Tätä mieltä ainaki ns. oikeusasiamies näyttää olevan olipa kyse mistä tahansa.

  Seuraava on täydellinen esimerkki edellisestä. Kaikki miespuoliset henkilöt DNA testauksen kohteeksi välittämättä vähääkään syyttömyys olettamasta, eli sinua ei pitäisi voida vakoilla tai DNA testailla ilman perusteltua epäilyä !!

  Kyseinen artikkeli on muutenkin jälleen kerran hs: n taholta läpeensä surullista luettavaa. Artikkelia lähinnä käytetään poliisin yliammuttujen valtuuksien puolusteluun, oikeusproffan puheen vuorolla ryyditettynä. Toinen asia mikä artikkelista käy ilmi on suomalaisten loputon lammasmaisuus viranomaisten edessä. Osa ihmisistä on mennyt vapaaehtoisesti testattavaksi. Miksi ??, jos he tietävät, että ei ole tehneet mitään, miksi hinkua testattavaksi ??

  Poliisi myös VANNOO ?? että saatuja DNA-näytteitä tullaan vertaamaan vain kyseessä olevan rikoksen yhteydessä löydettyihin näytteisiin.

  Miksi poliisin pitää vannoa ''tiedotusvälineissä'' edellisen kaltaista ? olisiko syynä, että edes poliisi ei voi enää peitellä heidän jatkuvaa lain rikkomista ja korruptiota joka on ainakin osalle suomalaisista jo valjennut. Näille vapaaehtoisille testattaville on todennäköisesti aivan sama vaikka suomi muuttuisi nimeä myöten DDR: ksi.

  Kun lukee artikkelin kommentti osiota, käy surkuhupaisan selväksi miten moni suomalainen on täysin ulapalla omista perusoikeuksistaa. Osa oikein hinkuu, että heidän perusoikeuksien yli kävellään !! On varsin todennäköistä, että kun lainsäätäjät näkevät, että suurin osa suomalaisista ei reagoi tähänkään millään lailla ja osa onnettomista sieluista oikein hinkuu päästä testattavaksi ja vaatii, että tälläisiä perustuslain vastaisia toimia tulee käyttää enemmänkin, niin he tulevat laskemaan rimaa alemmas vähitellen jolloin lopulta tullaan tilanteeseen jossa tästä mielivalta pykälästä pakkokeinolaissa tulee normi käytäntö lähes käikessa, viis syyttömyys olettamuksesta !!

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fkotimaa%2Fa1422935730221&ei=QSnRVN61FMj9ywPGi4HIBQ&usg=AFQjCNE2vgcq1U32JsL0J45OrlbQXsxZ6g

  Linkki. Mielivaltaista ja sekavaa.
  http://poliisirikollisena.com/2015/02/nain-poliisi-saa-kerata-ja-sailyttaa-sylkinaytteita/
  « Viimeksi muokattu: Helmikuu 03, 2015, 11:16:57 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #1 : ſyyskuu 28, 2018, 02:51:11 ip »
 •   0
 • Suomi otti taas askeleen syvemmälle Poliisivaltio kehityksessään !!!

  Hovioikeus(DEMLAOIKEUS)päätti, että pohjoismainen vastarintaliike lakkautetaan mm. hyvien tapojen vastaisena !!!

  Hyvien tapojen vastaisena ????

  Koko termi on yhtä sekava ja tolkuton kuin esim. vihapuhe. Noiden määritteiden alle voi laittaa mitä tahansa.

  Poliisi on vaatinut PVL:n lakkauttamista juuri mm. hyvien tapojen vastaisena, mikä itsessään on helvetin ironista, sillä poliisi on itse täysin politisoitunut ja korruptoitunut, mikä ei tietenkään ole hyvien tapojen vastaista, kun kyseessä on pollisi.

  tai puhumattakaan politiikkojen hyvistä tavoista, kuten eräs ns. kansanedustaja nimeltä Jani Toivola. Jonka talouskusetuksia tuli ilmi jatkuvalla syötöllä, koskien asumis ja taksi ajeluita.

  Joista hän peräti sai peräti  vakavan huomautuksen(HUI KAMALA !!!!!) puolueensa(Vihreät)johdolta.

  Suomen poliittinen, virkamies, poliisi ja NS. oikeuslaitos ei ole mitään muuta kuin Globalisteja kumartelevia, poliittisia huoria !!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10428598
  Turun hovioikeus kielsi Vastarintaliikkeen – päätös ei lainvoimainen
   

  Turun hovioikeus on päättänyt lakkauttaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston, koska poliittinen eliitti pitää kansallismielisyyttä sekä globalismin vastustamista ”hyvien tapojen vastaisena toimintana”. Tuomio ei ole lainvoimainen, joten Vastarintaliikkeen toiminta voi virallisesti jatkua.

  Hovioikeus myös painottaa, että ”poliittisen tai muun yhteiskunnallisesti merkityksellisen keskustelun vapautta ei voida pitää ehdottomana”. Tämä on merkittävä kannanotto poliittisen sensuurin puolesta.

  Edellisen mukaan valtaapitävät ja ns. oikeuslaitos voi hiljentää pakolla minkä tahansa yhteiskunnallisen keskustelun, jos se ei ole establismentin etujen mukaista !!!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/turun-hovioikeus-lakkautti-vastarintaliikkeen-paatos-ei-lainvoimainen/#comment-145905  [/UUSI TIEDUSTELULAKI – SUOMILAMPAAT HALUAVAT VÄHENTÄÄ OMIA OIKEUKSIAAN.

  [/Kyynisesti tarkasteltuna kansastaan vieraantunut poliittinen johto näki Turun terrori-iskussa tilaisuuden lisätä niiden suomalaisten valvontaa, jotka vierastavat EU:ta, kannattavat kansallismielistä politiikkaa ja vastustavat globalistien masinoimaa siirtolaisinvaasiota. Vihamielisen eliitin "ratkaisuksi" tuli kuin yhdessä yössä kiireellinen tiedustelulaki, jonka avulla valtion tiedusteluelimet saisivat lähes rajattomat oikeudet valvoa ja urkkia poliittisesti epäkorrekteja kansalaisia.

  [/Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/uusi-tiedustelulaki-suomilampaat.html


  [/perustuslakivaliokunta pui asiaa vain päivää ennen alkanutta suuroperaatiota. Tästä syystä ei voi sulkea pois sitä todennäköisintä vaihtoehtoa, että operaatio Turunmaan saaristossa haluttiin toteuttaa siten, että se varmasti näkyy, kuuluu ja saa kansalaiset myötämielisimmiksi lakipaketille, joka toteutuessaan ajaa vahvasti poliisivaltiokehitystä eteenpäin.

  [/Linkki.
  https://www.vastarinta.com/tiedustelulait-saivat-lisapontta-turunmaan-saariston-operaatiosta
  « Viimeksi muokattu: ſyyskuu 28, 2018, 03:25:16 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #2 : ſyyskuu 30, 2018, 08:05:26 ip »
 •   0
 • Kaikki Turun hovioikeuden perustelut ovat pohjimmiltaan poliittisia, jonka tarkoitus on poissulkea yhteiskunnallisesta kansalaisvaikuttamisesta ne, jotka eivät kannata poliittisen eliitin ideologiaa.

  Hovioikeuden päätös herättää kysymyksen, ketkä demla-juristit, suomalaisivihamielinen poliisijohto ja maan petoksellinen poliittinen johto haluaa panna seuraavaksi kieltolistalle. Nyt kun pää on avattu liukuvalla pinnalla, kieltopäätökset saattavat koskea seuraavaksi ns. miedompia liikkeitä, jotka eivät kannata EU:ta ja vastustavat elitiin organisoimaa maahanmuuttoinvaasiota.


  [/Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/turun-hovioikeus-kielsi.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #3 : Lokakuu 08, 2018, 08:52:15 ip »
 •   0
 • Viranomaiset ovat saamassa helpotusta tilitietojen tutkimiseen, mutta myös asiakkaalla on oikeus saada tieto tilien kurkkimisesta

  Kela saattaa saada lisää valtuuksia tilitietojen tutkimiseen, mutta ristiriitaisten lakien tulkinnassa on vielä epäselvyyttä.

  [/Siitä tulee automaattinen, eli pankissa kukaan ihminen ei erikseen käsittele tietopyyntöjä tai pohdi niiden perusteita.

  [/Eli, parin nappulan painalluksella ollaan urkkimassa kansalaisen tilitietoja. Mikä ihme voisi mennä vikaan ja aiheuttaa väärinkäytöksiä, varsinkin kun tietää miten korruptoitunut suomen viranomaisjärjestelmä on !!!

  [/Uuden lakiehdotuksen tarkoittama sähköinen tilitietojen hakujärjestelmä on ollut poliisihallituksessa rakenteilla jo jonkin aikaa

  [/Kukas muukaan siellä taas taustalla on hääräämässä kuin POLIISIN paskiaiset !!!!

  [/Suomessa oikeus päätettiin ulottaa myös Kelan etuuskäsittelyyn, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä rahanpesun tutkinnan kanssa.

  Kuulostaako tutulta ??  Ensin EU haluaa jonkin urkintapykälän voimaan, jonka suomen viranomaispaskiaiset sitten vie vielä pykälän pidemmälle !!!

  POLIISIVALTIOSSA OLLAAN !!!!!!!!!!!!!

  Kun vielä saadaan kasvojentunnistusjärjestelmä poliisille joka kameraan, joka puolelle suomea, niin ollaan kuin Kiinassa konsanaan !!!!!

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!

  JA VITTUUN MYÖS SUOMEN HALLITUS, VIRKAMIEHISTÖ JA POLIISI !!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://vm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/miten-viranomaiset-saavat-jatkossa-tietoja-kansalaisten-tileista-

  Linkki.
  http://www.hs.fi/talous/art-2000005857222.html
  « Viimeksi muokattu: Lokakuu 08, 2018, 09:48:02 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #4 : Lokakuu 10, 2018, 06:50:03 ip »
 •   0
 • ”Toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”

  [/Jos ei ole oikeuslaitoksen tehtävä selvittää, onko jokin asia rikollista vai ei, niin kenen se on? Jos toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta, niin mikä täällä siis tarkalleen ottaen on laitonta ja mikä ei, jos emme näitä asioita voi enää lakikirjasta tarkistaa?

  [/Turun hovioikeuden päätöksen perusteella voimme päätellä, että vaikka meillä virallisesti on olemassa sananvapaus, on se täysin otettavissa pois meiltä, mikäli emme allekirjoita tuomareiden omia poliittisia näkemyksiä sellaisenaan.

  [/Hovioikeus myös toteaa maahanmuuttoa käsittelevien tekstiemme olevan ”yleisen edun vastaisia”. Faktapitoinen keskustelun herättäminen merkittävästä yhteiskunnallisesta aiheesta on siis yleisen edun vastaista toimintaa. Yleisen edun vastaista toimintaa ei kuitenkaan ole esimerkiksi rikostilastoja lisäävän ja terrorismia Suomeen tuovan maahanmuuton pakottaminen

  Hovioikeus vaatii meitä noudattamaan lakia ja kunnioittamaan sananvapautta, ja vaikka olemme näin tehneet, ei sekään riitä. Oikeuslaitos ei kuitenkaan kunnioita itse yhteiskunnan juhlistamia ja lakipykälien suojelemia perusoikeuksia, sillä lakia noudattavat maahanmuuttotekstimme ovat yksi perusteista kieltää koko järjestö. Miten näin kaksinaismoralistista systeemiä pitäisi kunnioittaa missään asiassa, kun he eivät itsekään kunnioita virallisesti julistettuja arvojaan?

  [/DEMLA MARXISTI PASKIAISET !!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/toiminnan-ei-tarvitse-olla-rikollista-ollakseen-laitonta

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #5 : Lokakuu 20, 2018, 11:06:33 ap »
 •   0
 • YLLÄTYS, YLLÄTYS !!!!

  Taas suomen hallitus ja viranomaiset valehtelee !!!!!!!!!!!!

  Valtiovarainministeriö muun muassa esittää, että tiedonhakujärjestelmän kautta pankkien pitäisi pystyä tarjoamaan viranomaisille saldotiedot ja tiedot tilitapahtumista vähintään kolmelta vuodelta sekä tiedot asiakkaan luotoista ja niiden vakuuksista.

  Tällaisia vaatimuksia ei ole alkuperäisessä viidennessä rahanpesudirektiivissä, johon esitys pohjautuu. Direktiivi rajaa viranomaisten pääsyn tilin omistajan ja käyttöoikeuden haltijan sekä tilinumeron kaltaisiin perustietoihin. Kyse on siis kansallisesta lisäsääntelystä.

  Linkki.
  http://www.finanssiala.fi/uutismajakka/Sivut/Vaarantaako-valvontajarjestelma-pankkisalaisuuden.aspx#.W8DjcABscGM.facebook

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #6 : Marraskuu 06, 2018, 05:01:51 ip »
 •   0
 • HS: Poliisille halutaan helpompi pääsy arkaluontoisiin potilastietoihin

  Lääkärit ovat ministeriön esityksestä huolissaan.

  Ja, niin kuin suomen ''korruptiovapaan'' virkamiehistön tapoihin kuuluu, kaikki on jälleen pusailtu kaikessa hiljaisuudessa suljettujen ovien takana, kansalaisille mitään kertomatta !!!

  [/Helvetti, tämä touhu on täysin karkusessa lapasesta !!!

  Yhtenä syynä poliisin tietoihin pääsylle olisi VIRANOMAISVASTAISUUS. 

  Mitä helvettiä tuokin oikein on ?  Alkaako poliisi tutkia terveystietojasi, jos olet arvostellut hallitusta, viranomaisia, tai poliisia.

  Perustellaan yleisellä turvallisuudella. JA PASKAT.

  Kuulostaa enemmänkin siltä, että päästäisiin helposti käsiksi VÄÄRIN AJATTELEVIIN !!!

  Poliisi haluaa, sisäministeriö laatii lain ja eduskunta äänestää lain voimaan miettimättä seurauksia ollenkaan !! >:( >:( >:( >:( >:( >:(

  Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-10493962


  [/Absurdiudessaan lakiesityksen lähtökohdat ja sen luoma pelon ilmapiiri alkavat muistuttaa demokratiasta ja kansalaisoikeuksista piittaamattomien valtioiden toimintaa, jos lääkärin tulee jatkossa nuuskia vastaanotolla potilaan asenteita viranomaisia kohtaan ja ilmoittaa näistä heti eteenpäin poliisille.

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=23&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwju8uX0icDeAhWHGXwKHRymDnA4FBAWMAJ6BAgIEAE&url=https%3A%2F%2Fwww.nly.fi%2Fartikkeli%2Flaakarin-ei-tule-suostua-viranomaisen-katyriksi&usg=AOvVaw0aL16DISptRc58jgRYg74u  ”Kun lähdetään murtamaan luottamussuhteita lääkärin ja potilaan välillä, niin se on arveluttava tie. Tälle pitäisi laittaa stoppi ihan periaatteellisistakin syistä.”

  [/Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=25&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi6-b7wkcDeAhUBCnwKHUsuCdE4FBAWMAR6BAgGEAE&url=https%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fpolitiikka%2Fart-2000005890138.html&usg=AOvVaw2VJqewOohEpmDDsAaumRAV
  size]  [/– Ehdotus on täysin toteuttamiskelvoton. Tällaista ei oikeusvaltiossa voi edes kaavailla.

  [/Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10495203
  « Viimeksi muokattu: Marraskuu 06, 2018, 07:12:49 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #7 : Marraskuu 09, 2018, 08:04:56 ip »
 •   0
 • Kela haluaisi purkaa tietosuojaa ja lisätä tiedonvaihtoa asiakkaista eri viranomaisten välillä

  Saatana. Tämä touhu suomen viranomaisilla on täysin karussa lapasesta. Halutaan saada aikaan 1 rekisteri, jossa olisi jokaisen suomalaisen tiedot saatavilla yhdellä napin painalluksella.

  Suomen nimen voisi jo muuttaa saman tien DDR 2.0:ksi.

  Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-10497382

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #8 : Marraskuu 11, 2018, 11:01:34 ip »
 •   0
 • EU-MIELINEN SIPILÄN HALLITUS KAVENTAA LISÄÄ KANSALAISOIKEUKSIA – NYT VUOROSSA KOKOONTUMISVAPAUS

  Euroopan Unionin uskollisena juoksupoikana toimiva maamme porvarihallitus on harmonisoimassa kansalaisten perusoikeuksia liittovaltioprojektille sopivaksi. Ilmaisuvapauden tukahduttamista on jo parisen vuotta delegoitu EU:n toimesta kansainvälisille palveluntarjoajille kuten Facebookille ja YouTubelle. Virallisesti EU-maissa ei ole sensuuria, mutta käytännössä sitä on ja sitä tekevät sosiaalisen median algoritmit ja uusvasemmiston innokkaat ilmiantajat.

  [/Ministerin todellisia aivoituksia on vaikea arvailla, mutta on todennäköistä, että lakimuutoksen taustalla on pyrkimys hankaloittaa mielenosoitusten pitämistä. Kun viranomaisille annetaan kolme päivää aikaa valmistautumiseen, he voivat silloin käyttää mm. lain porsaanreikiä mielenosoituksen estämiseen tai hankaloittamiseen kuten vaatimukselle siirtää mielenosoitus muualle "turvallisuuden vuoksi".

  Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/11/eu-mielinen-sipilan-hallitus-kaventaa.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #9 : Marraskuu 13, 2018, 11:00:48 ip »
 •   0
 • Stasi Suomi: Teiden varsille asennetaan pian satoja uusia peltipoliiseja

  Suomesta on tullut poliisivaltio, ja joka päivä muuttuu vaan pahemmaksi.  [/Tähän siis löytyy rahaa, kuten muuhunkin kansalaisten mielipuoliseen stasimaiseen kyttäämiseen miljoonia, ja taas miljoonia euroja. Juuri on tulossa myös uusi tiedustelulaki, johon koulutetaan alkuun noin 100 uutta mm. internetissä toimivaa poliisia. Heidän tarkoituksenaan on valvoa ihmisten käyttäytymistä mm. internetissä.

  Mutta kun kyse on kansalaisten terveydestä, hyvinvoinnista ja esim. jokapäiväisestä leivästä, siihen ei löydy rahaa. Suomi= absurdistan!

  [/Linkki.
  https://mvlehti.net/2018/11/12/stasi-suomi-teiden-varsille-asennetaan-pian-satoja-uusia-peltipoliiseja

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #10 : Maaliskuu 11, 2019, 01:05:13 ip »
 •   0
 • Tiedustelulait hyväksytään tänään: 11.3.2019.

  Nyt suomi on sitten virallisesti POLIISI JA VALVONTAVALTIO !!!!!

  "Viime kuukausina käyty keskustelu eduskunnan valiokunnissa on ollut vain hienosäätöä sen takaamiseksi, että Supon ja sotilastiedustelun uudet valtaoikeudet eivät loukkaa muutettua perustuslakia."

  muuttamalla perustuslakia sitä mukaa kun jotain tarvitsee murjoa nopeasti läpi eduskunnassa varmistetaan muodollisesti, ettei lakia rikota. Aika kieroa.


  Tavallinen kansalainen luovuttaa osan omasta viestintäsalaisuudestaan, mutta saa vastineeksi parempaa turvaa terrorismia, vakoilua ja ulkomaiden sotilasoperaatioita vastaan.

  Saa vastineeksi parempa turvaa terrorismia jne. vastaan. BUAAHHHHH !!!

  Just joo.  Koko helvetin urkintalaki on räätälöity suomalaisten vakoilua varten, varsinkin isänmaallisten sellaisten !!!


  Oikeus seuloa viestejä ilman rikosepäilyä

  Tavallisen kansalaisen arjessa tiedustelulait eivät juuri tunnu. Tämä johtuu siitä, että he eivät saa tietää vahingossa Supon tai sotilastiedustelun haaviin jääneistä viesteistä. Supo tai sotilastiedustelu tuhoavat virheellisesti nappaamansa ja avaamansa sanomat, mutta eivät kerro asiasta kansalaisille.


  Tavallisen kansalaisen(Mikä sekin sitten on ?) arjessa tiedustelulait eivät juuri tunnu, KOSKA EIVÄT SAA TIETÄÄ, ETTÄ HEITÄ VAKOILLAAN, TAI ON VAKOILTU.  VOI JEESUS !!!!

  Supo tai sotilastiedustelu tuhoavat virheellisesti napaamansa viestit.

  TUON, JOS USKOT, NIIN USKOT MITÄ TAHANSA !!!!


  Tämä tulee olemaan takkuvarma susi koko touhu, Jo tietäen kuinka mätä ja korruptoitunut SUPO on, puhumattakaan armeijan hihhuleista, jotka ovat työntäneet päänsä NATON SIONISTI SOTAKONEEN PERSEESEEN niin syvälle, että tästä maailmasta ei löydy tarpeeksi vaseliiniä siihen, että sen saisi ulos sieltä.

  Mitä taas tulee tämän touhun valvontaan, niin naurattaisi, jos naurattaisi. Läpeensä mädät POLIITIKOT / VIRKAMIEHET valvomassa toisia korruptoituneita paskiaisia.

  Mikä ihme voisi mennä vikaan ?


  Valtaapitäviä PELOTTAA. Eivätkä he pelkää terroristeja, sillä hehän ovat juuri ne tahot, jotka sen suomeenkin toivat, sallimalla kymminien tuhansien marssia yli rajan, ilman pienintäkään aietta estää sitä.

  SE, mitä valtaapitävät pelkäävät on,  että suomalaiset saavat lopultakin tarpeekseen heidän jatkuvista kusetuksistaan, korruptiostaan, sekä jatkuvasta toiminnastaan GLOBALISTIEN SÄTKYNUKKEINA, tuhoten / myyden suomea pala palalta.

  Siinä samalla kusettaen suomalaisia kaikin mahdollisin tavoin !!!

  Linkki.
  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000006031070.html  [Lait olivat eduskunnassa toisessa eli viimeisessä käsittelyssä maanantaina iltapäivällä. Ne hyväksyttiin ilman äänestyksiä, vaikka vielä perjantaina kymmenen vasemmistoliiton kansanedustajaa vastusti lakien sisällön hyväksymistä.

  Nyt sitten ollaan POLIISIVALTIOSSA nimeltä suomi, kun viimeisetkin MUKA vastustajat heittivät pyyhkeen kehään.

  Ei edes äänestää tarvinnut. Niin oli 1 mielistä ''kansanedustajien'' joukossa tuuma suomen muuttamisesta POLIISIVALTIOKSI !!!

  Alla lainattu kommentti, joka on erittäin kuvaava suomen nykytouhusta !!!!


  "Tavallinen kansalainen luovuttaa osan omasta viestintäsalaisuudestaan, mutta saa vastineeksi parempaa turvaa terrorismia, vakoilua ja ulkomaiden sotilasoperaatioita vastaan" - tuskin keneltäkään voi jäädä hahmottamatta tämä artikkelin aloittava pilkka - näinhän jokaisessa poliisivaltiossa tehdään. Jos luovut vapauksistasi turvallisuuden nimissä, et tule saamaan kumpaakaan. Näinhän diktatuurit alkavat. Ensin luodaan tai annetaan muodostua ongelma (terrorismi, rikollisuus) ja sitten tarjotaan siihen oma ratkaisu, tässä tapauksessa tarjotaan ratkaisuksi valvontaa, joka ei tietenkään tule vaikuttamaan "terroristeihin" tai rikollisiin vaan tavallisiin kansalaisiin. Tähänkin mennessä lienee tätä täysin samaa toimintaa on tehny omin luvin, mutta nyt sitten myös ihan luvalla, jolloin sopii olettaa että seuraavat alistamiskeinot vain odottavat esiin rullaamista (kuten kasvontunnistuksen käyttö massavalvontaan Kiinan tapaan videotallenteista).

  Virkamiehille ei pidä koskaan antaa lisää valtaa tai valtuuksia, päin vastoin tässä maassa niitä pitäisi mielestäni vähentää huomattavasti. Esimerkki - poliisit itse kyttäävät vihapuhetta netissä (vaikka tällaista ei edes laissa ole) ja ovat itse samalla pitäneet Facebook-ryhmää, jossa sitten puhuivat "rasistia" keskusteluja - susi lampaan vaatteissa. Vallanpitäjiin ei voi koskaan luottaa.

  Miettikää nyt ketä äänestätte tänä keväänä. Lähes kaikki "kansanedustajat" jotka isoin joukoin äänestivät tämän lain puolesta, syyllistyivät nyt eräänlaiseen kansanpetokseen murentamalla perustuslakiamme ja tuomalla maahan Neuvostoliittolaisen kyttäyskoneiston. Taas kerran myös nähdään kuinka meillä täällä Suomessa on vain näennäisdemokratia, jossa todellisuudessa 200 hyvin maksettua "edustajaa" eivät ajattele kansalaisten etua, vaan toteuttavat vain pienen kotimaisen ja ulkomaisen eliitin käskyjä.

  Linkki.
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006031070.html
  [Esittely: Suomen tiedustelupäälliköksi Pekka Toveri, Naton palkitsema prikaatikenraali

  Kenraalien osaamista ja vastuuta kunnioitetaan Suomessa yli 100 000 euron vuosipalkalla.


  Tiedustelupäällikkö on tietysti erityisen tietävä ja taitava erottamaan ja tunnistamaan turha data ja huhut sekä tekemään merkittävistä seikoista viisaita johtopäätöksiä ja tulkintoja.

  Tiedustelupäällikön tehtävä on tietysti aivan toinen kuin informaatiosotaan vihkiytyneen propagandistin.

  Voi kiesus. Pekka Toveri.  :'( :'(  Tiedustelupäälliköksi nimetään henkilö, jonka todellisuudentaju on yhtä kohdallaan kuin eräällä narkkari Arolla !!

  Prikaatikenraali Pekka Toverin erityinen osaaminen näkyi äskettäin twitterissä, kun hän levitti ilmeisen syvällisten tutkimusten jälkeen tarinaa siitä, että Oulussa tehdyt pakolaisten ja maahanmuuttajien seksuaalirikokset eivät olisi olleet riittävä syy kansainväliseen kiinnostukseen, vaan tuo uutisointi olisi ollut kansainvälinen pahatahtoinen vaikutusoperaatio.

  Voi helvetti sentään. Tälläinen tyyppi tiedustelupäällikkönä, niin MIKÄ MAHDOLLISESTI VOISI MENNÄ PIELEEN ??

  Sotilastiedustelun johtajalla prikaatikenraali Pekka Toverilla on tietenkin jo korkean sotilasvirkansakin puolesta suuri vaikutus siihen, millaiset asiat ja henkilöt määritellään kriittisiksi, kyyläämisen arvoisiksi tehtäviksi, jotta lainvalmistelijan lakiesityksen linjaukset tulevat toteutetuksi.

  Linkki.
  https://mvlehti.net/2019/01/18/esittely-suomen-tiedustelupaallikoksi-pekka-toveri-naton-palkitsema-prikaatikenraali/
  « Viimeksi muokattu: Maaliskuu 11, 2019, 11:02:58 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #11 : Kesäkuu 06, 2019, 01:10:49 ip »
 •   0
 • Poliisi ja Tulli saivat oikeuden automaattiseen kasvojen tunnistamiseen ihmisvirrasta

  No niin. Tässä se nyt on suomen POLIISIVALTIO kehityksen viimeisin etappi !!!

  Tullin valvontaosaston päällikkö Sami Rakshit tyynnyttelee yksityisyydestään huolta kantavia. Tiedot ovat vain viranomaisten käytössä.

  Korjatkoon joku, jos olen väärässä, mutta minun käsitys perustuslaillisesta oikeudesta yksityisyyteen on, että viranomaisilla EI PITÄISI OLLA VALTUUKSIA KYTÄTÄ IHMISIÄ MIELIVALTAISESTI, JA TALLENTAA TIETOJA REKISTEREIHINSÄ.

  Puhumattakaan kansalaisten kyttäämisestä automaattisella kasvojentunnistamisella.

  Linkki.
  https://yle.fi/uutiset/3-10815487

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 4098
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #12 : Elokuu 01, 2020, 12:23:08 ip »
 •   0
 • Poliisi on saanut rikollisia kiinni kasvoja tunnistavan tekoälyn avulla ja haluaisi laajentaa valtuuksiaan

  Yllätys, yllätys. POLPO HALUAA LAAJENTAA VALTUUKSIAAN, voitteko kuvitella??

  Poliisitarkastaja Sallinen pitää väärinkäytön riskiä pienenä. BUUAAAHHHHH!!!! VOI SAATANA!!! Ei mene sitä helvetin kuukautta, että joku POLPON mulkku on epäiltynä jostain rikoksesta.


  Ja sitten on tietysti se suomalainen LÄPEENSÄ AIVOTON yksilö, jonka ajatusmaailma menee näin(Otettu kommentti osiosta)Tämä on vain positiivista. Rikolliset kuriin ja kerralla. Eipä haittaa itseäni yhtään, vaikka kaikki liikkeni,tapani,tekoni jne. on valvonnassa. Loistavaa

  Loistavaa, toden totta. Mikäs voisi olla sen loistavampaa kuin kiinan kaltainen totalitaarinen valtio järjestys??

  Linkki.https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjfg7HC2fnqAhVDl4sKHQK3Dh0QFjABegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fyle.fi%2Fuutiset%2F3-11448002&usg=AOvVaw0xInRlBNhURIwLwlbPbCcS

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: