Kirjoittaja Aihe: SUOMI : POLIISIVALTIO.  (Luettu 871 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 2666
SUOMI : POLIISIVALTIO.
« : Helmikuu 03, 2015, 10:10:50 ip »
 •   0
 • Suomi täysiverinen poliisivaltio jossa poliisin raamattuna toimii läpeensä överiksi  lyöty pakkokeinolaki.  Kun poliisi haluaa kävellä kansalaisen oikeuksien yli, piittaamatta esim. syyttömyys olettamasta otetaan käyttöön pakkokeinolaki joka on ''lainsäädäntöä'' kuin suoraan venäjältä.

  Onnettominta koko touhussa on se, että suomi yrittää kaikin tavoin vakuutella ja esittää olevansa demokraattinen oikeusvaltio mutta kun asiaa katsoo vähänkin tarkemmiun koko lässytys oikeusvaltiosta ei pidä paivän valon häivääkään. Suomen lainsäädäntö esim. pakkokeinolain suhteen ei eroa milläänlailla venäjän tai muitten militaristi poliisivaltioiden lainsäädännöstä.

  Ja tottahan toki kyseinen touhu saa myös suomalaisen rikosoikeuden professorin, tässä tapauksessa Matti Tolvasen siunauksen. Onko kenellekään tullut muuten ikinä mieleen, että mitä helvettiä nämä suomen ''oikeusoppineet'' oikein ajattelevat tai mikä heidän käsityksensä on mm. kansalaisoikeuksista tai perustuslaista, nojaten siihen että kyseiset professuurithan ovat aina mukana, kun näitä pakkokeinolakeja säädetään. Eikös näiden ''oikeusoppineiden tehtävä näissä komiteoissa ole pitää huolta, että perusoikeudet eivät tule ylikävellyksi, siitä huolimatta joka kerta näkyy käyvän juuri päin vastoin !! Sitten myöhemmin he ovat puolustelemassa mm. poliisin toimintaa mediassa, olipa poliisin tekemiset miten härskiä touhua tahansa.
  Mutta hei ! Onhan se kirjattu lakiin ja silloin se on ok ! EIKÖ ?? Tätä mieltä ainaki ns. oikeusasiamies näyttää olevan olipa kyse mistä tahansa.

  Seuraava on täydellinen esimerkki edellisestä. Kaikki miespuoliset henkilöt DNA testauksen kohteeksi välittämättä vähääkään syyttömyys olettamasta, eli sinua ei pitäisi voida vakoilla tai DNA testailla ilman perusteltua epäilyä !!

  Kyseinen artikkeli on muutenkin jälleen kerran hs: n taholta läpeensä surullista luettavaa. Artikkelia lähinnä käytetään poliisin yliammuttujen valtuuksien puolusteluun, oikeusproffan puheen vuorolla ryyditettynä. Toinen asia mikä artikkelista käy ilmi on suomalaisten loputon lammasmaisuus viranomaisten edessä. Osa ihmisistä on mennyt vapaaehtoisesti testattavaksi. Miksi ??, jos he tietävät, että ei ole tehneet mitään, miksi hinkua testattavaksi ??

  Poliisi myös VANNOO ?? että saatuja DNA-näytteitä tullaan vertaamaan vain kyseessä olevan rikoksen yhteydessä löydettyihin näytteisiin.

  Miksi poliisin pitää vannoa ''tiedotusvälineissä'' edellisen kaltaista ? olisiko syynä, että edes poliisi ei voi enää peitellä heidän jatkuvaa lain rikkomista ja korruptiota joka on ainakin osalle suomalaisista jo valjennut. Näille vapaaehtoisille testattaville on todennäköisesti aivan sama vaikka suomi muuttuisi nimeä myöten DDR: ksi.

  Kun lukee artikkelin kommentti osiota, käy surkuhupaisan selväksi miten moni suomalainen on täysin ulapalla omista perusoikeuksistaa. Osa oikein hinkuu, että heidän perusoikeuksien yli kävellään !! On varsin todennäköistä, että kun lainsäätäjät näkevät, että suurin osa suomalaisista ei reagoi tähänkään millään lailla ja osa onnettomista sieluista oikein hinkuu päästä testattavaksi ja vaatii, että tälläisiä perustuslain vastaisia toimia tulee käyttää enemmänkin, niin he tulevat laskemaan rimaa alemmas vähitellen jolloin lopulta tullaan tilanteeseen jossa tästä mielivalta pykälästä pakkokeinolaissa tulee normi käytäntö lähes käikessa, viis syyttömyys olettamuksesta !!

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCkQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.hs.fi%2Fkotimaa%2Fa1422935730221&ei=QSnRVN61FMj9ywPGi4HIBQ&usg=AFQjCNE2vgcq1U32JsL0J45OrlbQXsxZ6g

  Linkki. Mielivaltaista ja sekavaa.
  http://poliisirikollisena.com/2015/02/nain-poliisi-saa-kerata-ja-sailyttaa-sylkinaytteita/
  « Viimeksi muokattu: Helmikuu 03, 2015, 11:16:57 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2666
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #1 : ſyyskuu 28, 2018, 02:51:11 ip »
 •   0
 • Suomi otti taas askeleen syvemmälle Poliisivaltio kehityksessään !!!

  Hovioikeus(DEMLAOIKEUS)päätti, että pohjoismainen vastarintaliike lakkautetaan mm. hyvien tapojen vastaisena !!!

  Hyvien tapojen vastaisena ????

  Koko termi on yhtä sekava ja tolkuton kuin esim. vihapuhe. Noiden määritteiden alle voi laittaa mitä tahansa.

  Poliisi on vaatinut PVL:n lakkauttamista juuri mm. hyvien tapojen vastaisena, mikä itsessään on helvetin ironista, sillä poliisi on itse täysin politisoitunut ja korruptoitunut, mikä ei tietenkään ole hyvien tapojen vastaista, kun kyseessä on pollisi.

  tai puhumattakaan politiikkojen hyvistä tavoista, kuten eräs ns. kansanedustaja nimeltä Jani Toivola. Jonka talouskusetuksia tuli ilmi jatkuvalla syötöllä, koskien asumis ja taksi ajeluita.

  Joista hän peräti sai peräti  vakavan huomautuksen(HUI KAMALA !!!!!) puolueensa(Vihreät)johdolta.

  Suomen poliittinen, virkamies, poliisi ja NS. oikeuslaitos ei ole mitään muuta kuin Globalisteja kumartelevia, poliittisia huoria !!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  http://yle.fi/uutiset/3-10428598
  Turun hovioikeus kielsi Vastarintaliikkeen – päätös ei lainvoimainen
   

  Turun hovioikeus on päättänyt lakkauttaa Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Suomen-osaston, koska poliittinen eliitti pitää kansallismielisyyttä sekä globalismin vastustamista ”hyvien tapojen vastaisena toimintana”. Tuomio ei ole lainvoimainen, joten Vastarintaliikkeen toiminta voi virallisesti jatkua.

  Hovioikeus myös painottaa, että ”poliittisen tai muun yhteiskunnallisesti merkityksellisen keskustelun vapautta ei voida pitää ehdottomana”. Tämä on merkittävä kannanotto poliittisen sensuurin puolesta.

  Edellisen mukaan valtaapitävät ja ns. oikeuslaitos voi hiljentää pakolla minkä tahansa yhteiskunnallisen keskustelun, jos se ei ole establismentin etujen mukaista !!!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/turun-hovioikeus-lakkautti-vastarintaliikkeen-paatos-ei-lainvoimainen/#comment-145905  [/UUSI TIEDUSTELULAKI – SUOMILAMPAAT HALUAVAT VÄHENTÄÄ OMIA OIKEUKSIAAN.

  [/Kyynisesti tarkasteltuna kansastaan vieraantunut poliittinen johto näki Turun terrori-iskussa tilaisuuden lisätä niiden suomalaisten valvontaa, jotka vierastavat EU:ta, kannattavat kansallismielistä politiikkaa ja vastustavat globalistien masinoimaa siirtolaisinvaasiota. Vihamielisen eliitin "ratkaisuksi" tuli kuin yhdessä yössä kiireellinen tiedustelulaki, jonka avulla valtion tiedusteluelimet saisivat lähes rajattomat oikeudet valvoa ja urkkia poliittisesti epäkorrekteja kansalaisia.

  [/Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/uusi-tiedustelulaki-suomilampaat.html


  [/perustuslakivaliokunta pui asiaa vain päivää ennen alkanutta suuroperaatiota. Tästä syystä ei voi sulkea pois sitä todennäköisintä vaihtoehtoa, että operaatio Turunmaan saaristossa haluttiin toteuttaa siten, että se varmasti näkyy, kuuluu ja saa kansalaiset myötämielisimmiksi lakipaketille, joka toteutuessaan ajaa vahvasti poliisivaltiokehitystä eteenpäin.

  [/Linkki.
  https://www.vastarinta.com/tiedustelulait-saivat-lisapontta-turunmaan-saariston-operaatiosta
  « Viimeksi muokattu: ſyyskuu 28, 2018, 03:25:16 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2666
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #2 : ſyyskuu 30, 2018, 08:05:26 ip »
 •   0
 • Kaikki Turun hovioikeuden perustelut ovat pohjimmiltaan poliittisia, jonka tarkoitus on poissulkea yhteiskunnallisesta kansalaisvaikuttamisesta ne, jotka eivät kannata poliittisen eliitin ideologiaa.

  Hovioikeuden päätös herättää kysymyksen, ketkä demla-juristit, suomalaisivihamielinen poliisijohto ja maan petoksellinen poliittinen johto haluaa panna seuraavaksi kieltolistalle. Nyt kun pää on avattu liukuvalla pinnalla, kieltopäätökset saattavat koskea seuraavaksi ns. miedompia liikkeitä, jotka eivät kannata EU:ta ja vastustavat elitiin organisoimaa maahanmuuttoinvaasiota.


  [/Linkki.
  http://ylewatch.blogspot.com/2018/09/turun-hovioikeus-kielsi.html

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2666
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #3 : Lokakuu 08, 2018, 08:52:15 ip »
 •   0
 • Viranomaiset ovat saamassa helpotusta tilitietojen tutkimiseen, mutta myös asiakkaalla on oikeus saada tieto tilien kurkkimisesta

  Kela saattaa saada lisää valtuuksia tilitietojen tutkimiseen, mutta ristiriitaisten lakien tulkinnassa on vielä epäselvyyttä.

  [/Siitä tulee automaattinen, eli pankissa kukaan ihminen ei erikseen käsittele tietopyyntöjä tai pohdi niiden perusteita.

  [/Eli, parin nappulan painalluksella ollaan urkkimassa kansalaisen tilitietoja. Mikä ihme voisi mennä vikaan ja aiheuttaa väärinkäytöksiä, varsinkin kun tietää miten korruptoitunut suomen viranomaisjärjestelmä on !!!

  [/Uuden lakiehdotuksen tarkoittama sähköinen tilitietojen hakujärjestelmä on ollut poliisihallituksessa rakenteilla jo jonkin aikaa

  [/Kukas muukaan siellä taas taustalla on hääräämässä kuin POLIISIN paskiaiset !!!!

  [/Suomessa oikeus päätettiin ulottaa myös Kelan etuuskäsittelyyn, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä rahanpesun tutkinnan kanssa.

  Kuulostaako tutulta ??  Ensin EU haluaa jonkin urkintapykälän voimaan, jonka suomen viranomaispaskiaiset sitten vie vielä pykälän pidemmälle !!!

  POLIISIVALTIOSSA OLLAAN !!!!!!!!!!!!!

  Kun vielä saadaan kasvojentunnistusjärjestelmä poliisille joka kameraan, joka puolelle suomea, niin ollaan kuin Kiinassa konsanaan !!!!!

  FUCK THE EU !!!!!!!!!!!!!!!!

  JA VITTUUN MYÖS SUOMEN HALLITUS, VIRKAMIEHISTÖ JA POLIISI !!!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  https://vm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/miten-viranomaiset-saavat-jatkossa-tietoja-kansalaisten-tileista-

  Linkki.
  http://www.hs.fi/talous/art-2000005857222.html
  « Viimeksi muokattu: Lokakuu 08, 2018, 09:48:02 ip kirjoittanut sylettää !!! »

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2666
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #4 : Lokakuu 10, 2018, 06:50:03 ip »
 •   0
 • ”Toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta”

  [/Jos ei ole oikeuslaitoksen tehtävä selvittää, onko jokin asia rikollista vai ei, niin kenen se on? Jos toiminnan ei tarvitse olla rikollista ollakseen laitonta, niin mikä täällä siis tarkalleen ottaen on laitonta ja mikä ei, jos emme näitä asioita voi enää lakikirjasta tarkistaa?

  [/Turun hovioikeuden päätöksen perusteella voimme päätellä, että vaikka meillä virallisesti on olemassa sananvapaus, on se täysin otettavissa pois meiltä, mikäli emme allekirjoita tuomareiden omia poliittisia näkemyksiä sellaisenaan.

  [/Hovioikeus myös toteaa maahanmuuttoa käsittelevien tekstiemme olevan ”yleisen edun vastaisia”. Faktapitoinen keskustelun herättäminen merkittävästä yhteiskunnallisesta aiheesta on siis yleisen edun vastaista toimintaa. Yleisen edun vastaista toimintaa ei kuitenkaan ole esimerkiksi rikostilastoja lisäävän ja terrorismia Suomeen tuovan maahanmuuton pakottaminen

  Hovioikeus vaatii meitä noudattamaan lakia ja kunnioittamaan sananvapautta, ja vaikka olemme näin tehneet, ei sekään riitä. Oikeuslaitos ei kuitenkaan kunnioita itse yhteiskunnan juhlistamia ja lakipykälien suojelemia perusoikeuksia, sillä lakia noudattavat maahanmuuttotekstimme ovat yksi perusteista kieltää koko järjestö. Miten näin kaksinaismoralistista systeemiä pitäisi kunnioittaa missään asiassa, kun he eivät itsekään kunnioita virallisesti julistettuja arvojaan?

  [/DEMLA MARXISTI PASKIAISET !!!!!!!!

  Linkki.
  https://www.vastarinta.com/toiminnan-ei-tarvitse-olla-rikollista-ollakseen-laitonta

  Poissa sylettää !!!

  • Kunniajäsen
  • *****
  • Viestejä: 2666
  Vs: SUOMI : POLIISIVALTIO.
  « Vastaus #5 : Lokakuu 20, 2018, 11:06:33 ap »
 •   0
 • YLLÄTYS, YLLÄTYS !!!!

  Taas suomen hallitus ja viranomaiset valehtelee !!!!!!!!!!!!

  Valtiovarainministeriö muun muassa esittää, että tiedonhakujärjestelmän kautta pankkien pitäisi pystyä tarjoamaan viranomaisille saldotiedot ja tiedot tilitapahtumista vähintään kolmelta vuodelta sekä tiedot asiakkaan luotoista ja niiden vakuuksista.

  Tällaisia vaatimuksia ei ole alkuperäisessä viidennessä rahanpesudirektiivissä, johon esitys pohjautuu. Direktiivi rajaa viranomaisten pääsyn tilin omistajan ja käyttöoikeuden haltijan sekä tilinumeron kaltaisiin perustietoihin. Kyse on siis kansallisesta lisäsääntelystä.

  Linkki.
  http://www.finanssiala.fi/uutismajakka/Sivut/Vaarantaako-valvontajarjestelma-pankkisalaisuuden.aspx#.W8DjcABscGM.facebook

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: