Verkkofoorumi

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

12.10.2020 Verkkofoorumin ulkoasua ja toimintoja uudistellaan lokakuun aikana.

Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Syyskuu 24, 2021, 10:22:40 ip

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus

Shoutbox

 

Juuri

2020 Oct 12 20:41:58
Verkkofoorumi uusiutuu!  :D
jäsentä
 • Jäseniä yhteensä: 227
 • Latest: wandeco2
Stats
 • Viestejä yhteensä: 6749
 • Aiheita yhteensä: 3691
 • Online Today: 48
 • Online Ever: 255
 • (Huhtikuu 15, 2020, 01:37:42 ap)
Paikalla olevat käyttäjät
Users: 0
Guests: 30
Total: 30

Kirjoittaja Aihe: EU:n hajoaminen yhä lähempänä?  (Luettu 78961 kertaa)

Toimitus

 • Toimitussihteeri
 • Yleismoderaattori
 • Juniorijäsen
 • *****
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 70
 • Verkkomedia - Toimitus
  • Verkkomedia.org
EU:n hajoaminen yhä lähempänä?
« : Lokakuu 23, 2013, 03:41:15 ip »

EU hajoaa kuten Neuvostoliitto, ennustavat asiantuntijat. Ranskalaisten nationalistien johtaja Marine Le Pen kutsui EU:ta globaaliksi anomaliaksi, jota ei voida remontoida. Mikä odottaa 1900-luvun jälkipuoliskon tärkeintä geopoliittista projektia? Asiantuntijat esittävät tämän suhteen mitä erilaisempia skenaarioita.

Lähde: Rysslands Röst
Toimittaja: Heikki Sipilä
23.10.2013, Verkkomedia.org


http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9009
Kirjattu
Verkkomedian toimituspäivystys - Verkkofoorumin yleismoderaattori

-masson.

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 4
Vs: EU:n hajoaminen yhä lähempänä?
« Vastaus #1 : Lokakuu 26, 2013, 05:04:41 ip »

EU:ssa on toimittu sekopäisesti, ikään kuin noin vakavassa ja suuressa hankkeessa mitä EU on, on aloitettu siitä ettei edes oikein tiedetä mihin pyritään pitkällä aikavälillä. Aivan älytöntä improvisointia. Jos vielä Nato on liitännäisenä ovat jenkit laittaneet tälläkin tavoin jalkansa Euroopan Yhteisöön.

USA on vuodesta 1980 elänyt velaksi, varustelu on ollut kylmän sodan jälkeenkin aivan järjettömän suurilla summilla satsannut aseisiin, vaikka se oli pitkään kukkulan kuningas, ehkä pian se ei ole mitään? Sitä toivon, mutta sitä myös pelkään, koska jos USA myöntää itse itselleen velkaa, eikö se heijastu dollarin kurssiin ja jos USA toistaiseksi kykenee pitämään dollarin noin 70 prosenttia eurosta ja Euroopalla ei ole toisaalta varaa tällaiseen vaihtokurssiin voi tapahtua seuraavanlaisesti dollarin arvo laskee jonka seurauksena katsotaan, että on euroakin laskettava jonka jälkeen dollari laskee, josta seuraa euronlasku ja seurauksena on, että dollari vetää euron mukanaan pohjamutiin ja lopulta syntyy hyperinflaatio ja taloudellinen kaaos?

Mitä mieltä olette menisikö se näin? En ihmettele, jos kullan arvo on korkealla, sen arvo toki vaihtelee, mutta koskaan se ei menetä täysin arvoaan, joka voi tapahtua velkaisen maan valuutalle. Presidentti Nixonhan irrotti dollarin kullan arvosta 1970-luvun alussa.

Miten tässä käy, kuin USA ei voi kyetä rehellisesti maksamaan velkojaan? Sitten yhdysvaltalaisia firmoja tukeakseen NSA ja CIA ryöstelevät amerikkalaisten firmojen tietoja, harrastavat teollisuusvakoilua, kuten myös Kiina jne rikollisella ja vilpillisillä keinoin pyrkivät haalimaan sitä vaurautta itselleen.

Milloinkahan ne lopettavat sen velkakaton noston (äärimmäinen hätäratkaisu) ja alkavat maksamaan velkojaan... siis hetkinen, jos he osaksi ovat laineet itse itselleen rahaa, eikö tämä silloin ole pyramidihujausta ja lisää hyperinflaation mahdollisuutta? :-\

kristitty, kansalliskonservatiivi.
http://www.saul-masson.info
https://www.facebook.com/MarttiMassonSalosenBlogi?ref=hl#

-masson.
Kirjattu

jopason

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 7
Vs: EU:n hajoaminen yhä lähempänä?
« Vastaus #2 : Lokakuu 30, 2013, 02:32:45 ip »

Massonille. EU on ensisijaisesti kapitalismin rakennusprojekti. Toissijaisesti se on projekti, jolla pyritään luomaan uusi supervalta USAn ja Kiinan (ja muiden) rinnalle taistelemaan raaka-aineista ja markkinoista. Kolmanneksi EU on väkivaltaprojekti ja sellaisenaan imperialismin eli monopolikapitalismin tyypillinen hanke, sillä monopolistien ei tarvitse ottaa muita huomioon. He voivat vain runnoa tahtonsa läpi.
Meistä massoneista ja jopasoneista EU-jutut voivat näyttää sekopäisiltä, mutta niillä on oma rautainen  logiikkansa, joka avautuu vain, kun osaa katsoa asiaa oikeasta vinkkelistä.
Kirjattu

-masson.

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 4
Vs: EU:n hajoaminen yhä lähempänä?
« Vastaus #3 : Lokakuu 30, 2013, 05:45:10 ip »

EU ei ole niin tärkeä ja se on siloin valitettava, jos EU:n takana ovat Yhdysvallat.

Jos EU:sta ei tule mitään ja ehkä USA takapiruna halusikin näin tapahtuvat, jotta he kylmän sodan jälkeen saisivat, tuntuvan etumatkan ja sitouttamalla Naton ja EU:n naitoksiin toistensa kanssa on heille heti ilmoitettava: "Ettehän te ole mitään eurooppalaisia"

On äärimmäisen vaaralista puhetta eurooppalaisten perinteisten oikeistolaisten puheet "Naton muka olisi EU:n puolustusliitto"

Onko Euroopan Johtajat juonessa mukana. Me heti oletamme, että "koska niiden on pakko olla fiksuja päästään", eli että "Euroopan Johtajat ovat kieroja ja alusta sakka pyrkineet USA:n vasallisaitioon", mutta ilmeistään EU:n Johtajienkin vakoilu todisti omalla tavallaan, eivät he suinkaan pettureita todennäköisesti ole, ei "juonessa tietoisesti mukana" oleva, jos häntä vakoiltaisiinkin varmuuden vuoksi, eivät reagoisi Johtajina tavalla, miten he ovat reagoineet. Onko heillä sitten mahdollisuuksia / tai uskallusta rangaista tapahtumasta USA:ta onkin toinen juttu.

Terveissä valtion välisissä suhteissahan tällaisen informaatiosodan alettua ja kestettyä Eurooppaa vasten jo erittäin pitkään ilmitulessa, kaikkien diplomaattien ja yhdysvaltojen liittovaltioiden edustajat pyydettäisiin rangaistuksen uhalla poistumaan maasta tai maista nopeasti rangaistuksen uhalla. Koskien Yhdysvaltojen eri puolustus haarojen edustajia myöden. mm. Saksasta, Italiasta, mutta briteiltä on moista liikaa pyydettykään, kuin itse asiassa he ovat juonessa mukana. Onhan brittitiedustelu saanut valtavasti varoja juuri Yhdysvalloista. 

Tosin totta on sekin, että koko vakoiluasia osittaa koko Euroopan tiedustelun olevan pelkkää silmälumetta ja / tai tekemässä yhdysvaltojen töitä. Koetapa maalailla jollekin SUPO -miehelle uhkaskenaarion Yhdysvaloista, hän nauraa sinulle päin naamaan. Todellisuudessa jo 1990-luvulla ounastelin, että tällainen skenaario on ehkä menossa, kuin juuri oli mennyt Berliinin muuri kaatunut 1989, Varsovan liitto hajonnut 1990, Saksa yhdistynyt 1990 ja Neuvostoliitto romahtanut 1991.  Ihmettelin ja puhuin lähipiirille, että miksi USA on vielä sotilaallisesti Euroopassa? Ei kukaan osannut vastata. Kirjoitinkin asiasta silloin paljon vaatimattomampaan Ilta Sanomien tai Ilta Lehden yleisönosastolle Internetin välityksellä (silloin näitä keskustelu foorumeita oli vähän ja Internet huimasti pienempi ja monelle uudehko ympäristö) oli, siis kesä 1996. Yhtään vastausta ei tullut, kuin vain yhden suomalaisen vastaus jostain muistaakseni Clintonista jostain Texasin preerialta kait, jossa haluttiin lyödä koko juttu "läskiksi". Kysyin asiaa myös eräältä suomalaiselta europarlamettarikolta, EI HÄNKÄÄN OSANNUT KYSYMYKSEEN VASTATA, VAAN HÄN VAIN OLETTI, ETTÄ NÄIN SAKSA SÄÄSTÄÄ RAHAA. Olimme vastatusten pöydässä ja oli jo vuosi 2006. Hän ei ollut enää europarlamentissa, mutta hän huomasi minun tahattoman hämmästyneen, ehkä hieman vihmeellisen ilmeeni suun varmaan ollessa auki ja lopulta hieman kiukkuisena hän lopetti puheen: "se on Saksan asia, se ei ole Suomen asia"

Samoin Martti Ahtisaari puhui aivan alusta asti, kuin hän käveli presidentiksi kaiken ratkaisuna oli "demokratia" ja hän on amerikkalaisen oppisuunnan kannattaja, jossa "demokratia" on kaikkea, elämäntyylistä, elämänasenteeseen, uskonnosta, filosofiaan, mutta eihän demokratiassa suinkaan mistään sellaisesta ole kyse, jolla USA on koettanut takaporttinaan demokratiaa markkinoida ja antaa oikeutuksen ja vielä sen määrittelyyn, että "mikä on se oikea demokratia", se on sellainen demokratia (voi se olla diktatuurikin) jolla on "Hyvät ja ystävälliset suhteet Yhdysvaltoihin", Missä meidän yhteiskunta oppikirjat on poltettu, jossa ensinnäkin demokratialla tarkoitetaan maita, joissa on vähintään kaksi puoluetta ja ihmiset saavat äänestää anonyymitestinä henkilöä, jota he kannattavat, demokratia sen sijaan ei ole mikään "laaja alainen humanitäärisyyden oppi, johon keksitään aina uusia asioita"? . Presidenttinä istui opettaja, joka ei ymmärtänyt yhteiskuntaopin alkeitakaan. Presidentin poliisista SUPO:sta tuli ilmeisesti CIA:n apuvoima, koska presidentiksi oli jyrätty ammattiyhdistysliikkeiden voimalla ehkä jopa "CIA:n myyrä ja rauhanmies" ja jos näin oli ja on hän ei edes ole itse asiaa tiedostanutkaan. Hän laiskuuttaan ei ilmeisesti viitsinyt käyttää erästä itsesuojeluvaiston peruselementtiä, eli kriittisyyttä hyväksensä. Toisteli vain "sipsalapim" "demokraattia" ehkä sellaisissakin asioissa, jotka itse asiallisesti eivät siihen oikeastaan aihepiiriltä edes, kuulu ja ikävänä saldona, et sinä, minä, eikä Ahtisaari voi mitenkään äänestellä Yhdysvaltojen demokratiaa, toki USA vie demokratiaa ykälaajemmin maailmalle, mutta se on vain USA:laisten omaa keskistä demokratiaa, mukana myös kaikki likainen, jota eivät itse USA kansalaisetkaan hyväksy.

Palaan siihen skenaarioon, sen runko viimeisteltiin VIIMEISISTÄÄN Ronald Reaganin viimeisellä kaudella, mitä teemme ja miten hallitsemme Eurooppaa, jos ja kun näyttää siltä, että Neuvostoliitto romahtaa, eikä meillä enää ole vedota miten ja millä pidämme vallassamme vielä laajentunutta Eurooppaa. "Syötetään niille kauttarantojen idea, että tekevät tuosta EEC:stä jonkinlaisen Eurooppalaisen byrokratian, mutta annetaan ensin saksalaisten vähänaikaa juhlia omia juhliaan" ja näin tapahtui USA ei pitänyt itsestään niin kovaa meteliä, mutta kun valta peli oli heidän mielestään ohi voitokkaasti alkoivat he paukuttelemaan knallipäässä henkseleitä ja julistamaan toisen vuosituhannen vaihteessa mm. seuraavaan: "Yhdysvaltoja voidaan verrata ainoastaan suuruudessaan muinaiseen Roomaan"  ja he alkoivat julistamaan "Pax Americanaa".... Pax Romanssa Rooman rauhassa jotkut olivat kansalaisia, vielä useammat, orjia tai veronalaisia kansoja....

Tässä on nyt sitten lopputulos, joka antaa meidän jälkeläisillemme mahdollisuuden välttää totaalinen ja jopa fyysinenkin orjuus. Minä en tarjoa Marxilais-leniniläisiä hölynpölyn oppeja asian lääkitsemiseksi, koska ne myrkyttävät ruumiin pahemmin, kuin itse vitsaus.

Meidän tulisi turvallisuuspolitiikkamme Euroopassa, jota kykenisimme puolustamaan muutoinkin itseämme, kuin vain passiivisella vastarinnalla. Nimillä ei väliä, rakenteilla on väliä ja sillä, että mitkä valtiot kuuluvat turvallisuusrakenteisiin ja mitkä eivät ja aivan selkeästi minkä ne rakenteet kattavat ja mitä ne eivät kata. Maailma ei ole paljoa hurskastunnut, mutta europopalisina olemme ehkä kyllästyneet, eurooppalaisten Johtajien hyväntahtoiseen hölmöilyyn, eteenkin Saksan. Saksan asia on myös Suomen asia monellakin tavoin (hemmetti kun en sanonut kummisedälleni isäni serkulle, sille yhdelle parlamentaarikolle silloin 2006 tätä, 40-vuotispäivääniäni viettäessämme) Jos Saksa on Euroopan veturi, eikä se voi luottaa rautateihinsä minne juna vie, tai viekö se minne milloinkin, miten ihmeessä, me voimme olla sen vaunuja luottavaisin mielin, kun Saksa ei edes riittävästi haluaa, tai kykene pitämään edes huolta omasta turvallisuudestaan ja suvereenitentistään, kyllä se nykyäänkin on mahdollista, sanon teille globaalistit. Hyvinhän se sujuu Yhdysvalloiltakin!

Ensi sijaisesti meidän on kieltäydyttävä kaikissa tilanteissa Natosta. Se on muotoutunut kylmän sodan jälkeen viitoittamana häikäilemättömän Yhdysvaltojen hankkeeksi Hyväuskoisille hölmöläisille -ilman lainasumerkkejä.

Toiseksi, että olemme koskemattomat meidän täytyy siinä mielessä puhaltaa eurooppalaisina yhteen hiileen, että saamme turvallisuutemme kaikilta osa-aluilta kuntoon ja suvereeneiksi kansalaisessa Euroopassa. Siihen kuuluaseet, mutta siihen kuuluu myös se, että meitä ei ulkopuoliset, eivätkä ketään salakuuntele meitä, siihen valitettavasti tarvitaan myös tiedustelupalvelut, mutta sellaiset jotka eivät elä omaa elämäänsä tai ole muiden hallitusten asiamiehiä ja ovat vastuussa lakiemme edessä, jolloin kostotoimenpiteet ja murhat, kiduttamiset ja kidnappaukset eivät kuulu toimikuvaan. Jos kiinniotettavat vastustavat väkivaltaisesti on tiedustelun lain edellyttämällä tavalla, käytettävä tavanomaisia poliisi menetelmiä, kyllä niihinkin tarvittaessa saadaan riittävä oveluus ja voima, jos muuta mahdollisuutta ei ole. kun kaikki on kohdallaan - alamme entistä enemmän panostamaan idänsuhteille. Sitä muuten USA pelkää eniten, että Saksa alkaisi kosimaan entistä enemmän Venäjää. Se on sen hätä, sinne suuntaan menevät myös junanvaunut minne suuntaan menevät veturit (Vertauskuvallisesti, en Siperiaa tarkoittanut heh ), niin veturit täynnä venäläisten raaka-aineella ja muulla hyvällä maksamaa vientitavaraa.

-masson.

http://ww.saul-masson.info
   
https://www.facebook.com/MarttiMassonSalosenBlogi
Kirjattu

-masson.

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 4
Vs: EU:n hajoaminen yhä lähempänä?
« Vastaus #4 : Marraskuu 01, 2013, 10:54:09 ap »

Tarkastelin omaa tekstiäni ja kuten on huomattavaa, en ollut kirjoitustani puhtaaksi kirjoittanut ja tekstissä on sekä kirjoitusvirheitä, että unohtunut asioita jota olin mielessäni ajatellut. Ehkä saatte myöhemmin kirjoituksesta puhtaaksikirjoitetun version, johon on lisätty joitakin tärkeitä, nyt unohtuneita pointteja. Ehkä julkaisen sen blogissani. Olen paljon parempi puhumaan, kuin kirjoittamaan.

mm. tästä jäi tämäkin kohta pois, pois jäänyt kohta on kursivoitu.


Onko Euroopan Johtajat juonessa mukana? Me heti oletamme, että "koska niiden on pakko olla fiksuja päästään", he ovat juonessa mukana eivätkä ole vain typeryksiä. Eli "Euroopan Johtajat ovat kieroja ja alusta saakka pyrkineet /sallineet USA:n vasallisaatton Euroopalle.". Viimeistään EU:n Johtajienkin vakoilu todisti omalla tavallaan, eivät he suinkaan pettureita kaiketi ole, ei siis "juonessa tietoisesti mukana" olevia... Jos heitä vakoiltaisiinkin varmuuden vuoksi, eivät reagoisi Johtajina tavalla, miten he ovat reagoineet. Onko heillä sitten mahdollisuuksia / tai uskallusta rangaista tapahtumasta USA:ta onkin toinen juttu.  Totuus siis on tarua ihmeellisempää, koska oletamme että noin korkeassa asemassa olevien on pakko olla "tosi fiksuja", mutta on yllättävää huomata, että hehän ovatkin vain hyväntahtoisia hölmöläisiä ja hölmöläisistä ei tule kunnon Johtajia.

-masson.

http://www.saul-masson.info

https://www.facebook.com/MarttiMassonSalosenBlogi

ps. Sorry, nyt vasta huomasin, että täällä on tekstin muokkaus mahdollisuus, joten kuin aikaa irtoaa editoinkin vain, joskus jo julkaistun tekstin. Hyvä ominaisuus.
« Viimeksi muokattu: Marraskuu 01, 2013, 11:11:02 ap kirjoittanut -masson. »
Kirjattu

Putinfan

 • Uusi jäsen
 • *
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 27
 • Ryssä on ryssä, vaikka voissa paistaisi
Vs: EU:n hajoaminen yhä lähempänä?
« Vastaus #5 : Helmikuu 26, 2015, 08:55:13 ap »

Koskahan eu hajoaa  :D :D :D! Hauskaa trollausta!

Saas nähdä joko ensi viikolla SWIFT banni laitetaan ryssille. On meinaan Don Putler juntan rikokset sitä luokkaa jo nyt ja kumuloituu lisää koko ajan.

1. Krimin laiton miehitys ja annexsointi. Tätähän ei ole edes UN hyväksynyt.
2. Sotarikokset itä-ukrainassa. Sotavankien kohtelu todella sairasta.
3. Venäjän armeijan laiton tunkeutuminen itä-ukrainaan. Nyt yli 10 000 miestä, yli 300 tankkia ja n 600 apc. Lisäksi tykistöä valtavasti. Tykistön määrästä oln Suomen armeijakin kateellinen.


On päivän selvää että Don Putler ei peräännyt. Hänen tapansa on aatun mukainen -> Perikato seuraa tästä. Sanktiot tulevat olemaan päällä usean vuoden ajan. Venäjän talous kestää sanktioita n kahden vuoden ajan, jonka jälkeen valtiotason konkurssi on tosiasia. Mietin, että onko tämä EU ja USA toimintaperiaate? Pitää konfliktia tarpeeksi kauan päällä osallistumatta itse siihen, mutta tukemalla Ukrainaa tarpeeksi, että ryssä ei etene liikaa kahden vuoden ajan. Jos näin, niin on aikamoinen "pläni".

Verkko uutisissa on hyvä Kerryn juttu: http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Kerry_Ven%C3%A4j%C3%A4_Ukraina-32564
Kirjattu

Akseli

 • Täysjäsen
 • ***
 • Karma: +0/-0
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 233
Vs: EU:n hajoaminen yhä lähempänä?
« Vastaus #6 : Huhtikuu 15, 2015, 06:49:26 ip »

Venäjä elättää pitkälti itä-suomea, kysykää vaikka paikallisilta yrittäjiltä. Mitä John Kerryyn tulee, niin hänhän
on vapaamuurari.
John Kerry: Vapaamuurari vai ei? | GnosticWarrior.com
http://gnosticwarrior.com/john-kerry-freemason-or-not.html?lang=fi

Ja nyt voidaan alkaa puhua aivan uusilla nimikkeillä. Puhutaan Khasaarimafiasta.
America, Khazarian Mafia Vassal State and Israeli occupied territory | Veterans Today
http://www.veteranstoday.com/2015/04/14/america-khazarian-mafia-vassal-state-and-israeli-occupied-territory/
Kirjattu
 

Your tips: #### Umk

Others' tips: #### Umk

Total tips: #### Umk

Send bitcoins to
Amount:
Umk - ( 0 Umk available )
Note:

Sivu luotiin 0.221 sekunnissa. 46 kyselyä tietokannasta.