Kirjoittaja Aihe: Yhdysvallat puolustuskannalla vakoiluskandaalissa  (Luettu 5259 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Toimitus

 • Toimitussihteeri
 • Yleismoderaattori
 • *****
 • Viestejä: 70
 • Verkkomedia - Toimitus
  • Verkkomedia.org
Yhdysvallat puolustuskannalla vakoiluskandaalissa
« : Lokakuu 28, 2013, 03:25:21 ip »
 •   0
 • Yhdysvaltain hallinto ponnistelee keskenään ristiriitaisten, Yhdysvaltain Eurooppaan kohdistamaa vakoilua koskevien raporttien luomassa paineessa, kirjoittaa EuObserver.

  Lähde: EUObserver
  Toimittaja: Riikka Söyring
  28.10.2013, Verkkomedia.org  Yhdysvallat puolustuskannalla vakoiluskandaalissa

  Tällä hetkellä valokeilassa on, tiesikö presidentti Obama Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden virasto NSA:n EU-johtajiin kohdistamasta vakoilusta vaiko ei.

  27. lokakuuta saksalainen Bild am Sonntag siteerasi amerikkalaisia tiedustelulähteitä, joiden kertoman perusteella NSA:n johtaja kenraali Keith Alexander kertoi Obamalle vuonna 2010 NSA:n kuuntelevan Saksan liittokansleri Angela Merkelin puhelinta. Merkelin puhelinta on lehtitietojen mukaan seurattu vuodesta 2002 asti.

  NSA on kiistänyt Bild am Sonntagin tiedot.

  Lue koko uutinen:

  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=9044
  Verkkomedian toimituspäivystys - Verkkofoorumin yleismoderaattori

  Poissa -masson.

  • Uusi jäsen
  • *
  • Viestejä: 4
  Vs: Yhdysvallat puolustuskannalla vakoiluskandaalissa
  « Vastaus #1 : Marraskuu 22, 2013, 07:28:09 ip »
 •   0
 • Julkaisin tämän tekstin suomi.24.fi, mutta jouduin lyhentämään suomi24.fi.ssä hieman lyhentämään 5000 merkin rajoituksen vuoksi lyhentämään kirjoittamani teksti, joten tässä koko kirjoitus lyhentämättömänä.

  Kokoomussalaiset ja vastaavat perinteiset porvaripuolueet ovat Yhdysvalloille hyödyllisiä idiootteja. Jos hyvin käy, tulee olemaan huvittavaa nähdä, kuin ne kirkkain silmin selittelee tyyliin: "Minä jos silloin ajattelin....jne"

  Jos taas oikein huonosti käy, meiltä viedään edustajilta, hallitukselta ja Presidentiltä käytännössä valta vaikuttaa maamme ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan, eikä yhtään lohduta ajatus, että Johtajiemme todellinen valta jäisi lähinnä seremoniamestarin arvoihin, eivätkä voisi edes enää mitään järjellistä selittää, tai onko jo niin käynytkin?

  Ovatko he niin tyhmiä, sokeita tai pelokkaita, etteivät uskalla antaa negaatiota oikein kunnolla yhdysvaltoihin? Olen itse ei niinkään porvarillista oikeistoa, vaan kansalliskonservatiivi, eli ei porvarillista oikeistoa. Vaikka olisinkin porvari, ei minulla olisi mitään mieltä antaa sellaisia merkkejä Euroopasta, ettemme voi kuin sadatella Törkeistä informaatiosotatoimista osaksi USA:n omia liittolaisiaankin kohden, TÄYTYY MYÖS HUOMAUTTAA TÄSSÄ KOHDIN ME SUOMALAISET EMME OLE MILLÄÄN TAVOIN USA:n LIITTOLAISIA, VAIKKA TOISINAAN YHDYSVALLAT NÄIN VÄITTÄVÄT KOMMENTEISSAAN!! Tämä ei PELKÄSTÄÄN OLE ULKO- JA TURVALLISUUSPOLIITTINEN ASIA, VAAN EUROOPPA ORJUUTETAAN JA JOS SE EI SIIHEN RIITTÄVÄN NOPEASTI ALA PALVELLA JA ANTAA PALVELUITA YHDYSVALTALAISILLE USA VÄHÄN PAIMENTAA ENTISTÄ ENEMMÄN. NIILLÄ ON PAHAT AIKEET. HE EIVÄT OLE RIITTÄVÄN AJOISSA ALKANEET SUUNNITELLA VELKOJENSA MAKSUSUUNNITELMIA JA VELKAA MIHIN?

  Tämähän on juuri sitä kybersotaa, jossa sodanjulistuksia ei tule. Koko Euroopan tiedustelu on loikannut jo ajat sitten anglosaksien ja angloamerikkalaisten puolelle, he kuten olen arvannut tekevät, kuin mäyräkoirat USA:n tiedusteluelimien töitä vaikka heidän tulisi vangita moista vahinkoa tekevät.

  Kenen te ajattelitte, että tulee osaltaan maksamaan Yhdysvaltojen velat, josta se ei selviä yksin maksamalla mitenkään ja jos se USA ei edes kykene tai haluaa lopettaa velanottoa itse itseltään, oli se sitten rahaa bitteinä, sekä jalometalleina ja itse itselleen painattamia dollareita. Dollareita tulee, aina yhä enemmän liikenteeseen ja kun niitä on enemmän liikenteessä arvo tippuu ja kun dollarinarvo jatkaa tippumista joudutaan markkinoille lisäämään yhä entistä enemmän dollareita ja kun kierre alkaa kiihtymään syntyy hyperinflaatio... Nyt ne on pokeristi määritelleet ilman minkäänlaisia takeita, että dollari on  0.74 euroa, vaikka maa on niin velkainen, että oikein pahaa tekee.

  Heillä on siis samat metodit, kuin Idiamini joka ehdotti, että "painetaan vain lisää rahaa", Silloin sille nauroi kaikki Ugandan ulkopuolella, mutta vastaavasti USA:sta kuin on kyse "hyödylliset idiootit" täällä Suomessa ja muualla Eurooppaa pysyvät asiasta hiljaa, jos joku on ymmärtänyt tämän vuodesta 1980 alkaneen USA:n velaksi elämisen, maan jolla on vieläkin niin paljon varaa tuhlata armeijoihinsa ja "puolustukseensa" varoja ja resursseja, taitaa olla myöhäistä enää alkaa julkaisemaan asiasta huolestuneille tahoille maksu suunnitelmaa. Ketä vastaan he niin ylivertaisella aseistuksellaan kävisivät riistanjahtiin? Ihan hyvin, niiden aseettomien tai liian huonosti aseistettujen eurooppalaisten maiden, joita he vakoilevatkin. Ne laittavat suojaamattomanliittolaisensa maksamaan omia velkojaan naamioiden ne "hyväntekijän kaapuun" kuten termillä yhteisille ponnistuksille Yhdessä Pohjois- Amerikan Yhdysvaloista".

  Toisaalta Ranskan 300 ydinkärkien määrä ei riitä täyttämään ydinasetyhjiötä, joka muodostuisi jos USA vetäisi Euroopasta ydinaseensa kokonaan pois. Sitä he eivät omien etujensa tähden tule tekemään, vaikka niiden asteittainen hävittäminen, tai siirtäminen Euroopasta toki olisi hyvä ja Euroopan tulisi yhdessä rakentaa enemmän ydinaseita ja jotta tarvittava ns. Ydinaseiden triadin synnyttämiseksi, tulisi Euroopalla olla mahdollisuudet eliminoidakseen yllätysiskun varalta merkittävä osa viholaisesta ja jopa osaksi  torjua sen aikomuksia, vielä jopa silloin, kuin kello on jo lyönyt ylitse puolenyön, jota ei tehdä Ranskan 300 ydinkärjellä, varsinkaan kun ei ole riittävästi pitkänmatkan kantavia ydinohjuksia maalta, mereltä ja ilmasta vaikka samaan aikaan ammuttavaksi, noin niin kuin vaikka jopa "täysilaidallinen", doktriinin tulisi olla tänä. Euroopassa ei millään maalla ole myöskään strategisia ilmavoimia suorittaa vastaisku myös ilmasta, eikä muutamalla ydinsukellusveneellä suorittaa vasta iskua mereltä.  Eurooppa siis tarvitsee aseteollisuus- ja puolustusliiton, ilman yhdysvaltoja, Kanadaa ja eiköhän Britanniakin jo näytä valinneen puolensa?

  Liian maltilliset poliitikkomme USA:n  kilpaa lakeijat selittelevät mm seuraavaa; "eivät suuret ala enää sotimaan, koska kaikki on toisistaan niin paljon riippuvaisia." SIIS MITÄ?  He tällöin unohtavat kertoa, että ei tämä toinen toisistaan riippuvaisuuden suhde suinkaan toisen sortamista, jopa orjuuttamista suinkaan estä.

  kristitty, kansalliskonservatiivi.
  -masson

  https://www.facebook.com/MarttiMassonSalosenBlogi?ref=hl

  http://www.saul-masson.info

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: