Kirjoittaja Aihe: SYITÄ MIKSI FALSE FLAG TERRORI-ISKUJA TEHDÄÄN.  (Luettu 1014 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa sylettää !!!

 • Kunniajäsen
 • *****
 • Viestejä: 3391
SYITÄ MIKSI FALSE FLAG TERRORI-ISKUJA TEHDÄÄN.
« : Tammikuu 13, 2015, 05:56:42 ip »
 •   0
 • Yksinkertaista ! Tuhota kansalaisoikeudet ja tehdä kustakin eu maasta puhdas poliisivaltio, uasn tyyliin. On todella absurdia seurata politiikkojen mussutusta demokratian ja sananvapauden puolesta, heti kun ovat saaneet turpansa kiinni alkavat säätää lakeja jotka tuhoavat demokratiaa ja kansalaisoikeuksia, mukaan lukien sananvapaus. Kaiken hulluinta koko lisä valtuuksien vinkumisessa on se, että tiedustelupalvelu nilkit ovat jo kyrvähtäneet rysän päältä, kun ovat laittomasti vakoilleet kaikkea mahdollista.

  Alla viimeisimmät esille tulleet tuho aikeet. Kenenkäs muunkaan toimesta kuin britannian pääministerin David Cameronin. kyseinen kusiainen aikoo aikoo pistää kanansalaisoikeudet kerralla polvilleen britanniassa ja ajaa samaa läpi euroopan unionissa ja epäilemättä suomen varauksettomalla tuella.  EU komissio aikoo myös tuoda lentoliikenteen matkustajista luotavan rekisterin takaisin ohjelma listalle vaikka EU parlamentti on jo pysäyttänyt asian etenemisen. Eu vaatii myös suuria netti palvelujen tarjoajia yhteistyöhön viranomaisten kanssa. Mitä se sitten taas käytännössä sitten tarkoittaa ? Tuskin mitään hyvää yksityisyyden ja sananvapauden kannalta !

  Olipa maailmalla tapahtuneet terrori teot false flageja tai uskonnolisten ääriryhmien tekemiä, niin aina ainoa vaihtoehto jonka hallitukset tietävät ratkaisuksi tilanteeseen on kansalaisoikeuksien kaventaminen / tuhoaminen. Kaiken surullisinta koko touhussa on, että 99,99,99 prosentilla kansalaisista ei ole mitään tekem istä näiden asioiden kanssa mutta siitä huolimatta kansalaiset ovat ne jotka maksaa hinnan näiden iskujen tapahtuessa ja niiden jälkeen.

  Terroristien sanotaan pyrkivän näyttämään teoillaan, että länsimaat ovat pelkää paskaa puhuvia yhteiskuntia täynnään oleva persreikä joka ei itsekkään noudata saarnaamiaan arvoja ja kaikki oikeudet ja vapaudet ovat pelkkää sana helinää. Siinä he ovat täysin oikeassa !! Kiitos usan hallinnon, David Cameronin taikka suomen sairaalloisen pakkomiekteisten virkamiesten ja poliitikkojen, jotka käyttävät näitä tapahtumia siekailematta hyväkseen tuhotakseen kansalaisten vapaudet ja oikeudet. Terroristit voittivat länsimaiden päättäjien myötämielisellä avustuksella. Samojen länsimaiden avustuksella jotka loivat nämä terroristit ja heidän organisaationsa, olipa sitten kyseessä al -qaida tai isis.

  NWO poppoon yksi tavoitteista on ollut yhteiskuntien muuttaminen totaakisiksi poliisi ja valvonta valtioksi. Siinä he ovat onnistuneet hyvin. On todella uskomatonta, että yhä on paljon ihmisiä(suurin osa kansalaisista)jotka uskovat todella vakavissaan, että tässä kaikessa kansalaisten vakoilussa ja valvonnassa on kyse terrorismista tai rikollisuudesta. Herätkää nyt jo saatana !!!!!!!!!!!!

  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.theguardian.com%2Fuk-news%2F2015%2Fjan%2F12%2Fdavid-cameron-pledges-anti-terror-law-internet-paris-attacks-nick-clegg&ei=yDm1VJPhCYeGywPluYKICw&usg=AFQjCNHNTEMwGFqL7wfKa3-ENsRGGwzwdQ

  David Cameron doesn't like the free internet.
  Linkki.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=16&cad=rja&uact=8&ved=0CEgQtwIwBTgK&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DAa87rD9Nk5M&ei=pYG1VJKzB4f5ygPyoYKgBw&usg=AFQjCNHZRropgM34pdo6i4SMf223KOEnag

  Lopuksi vähän järjen ääntä koskien PNR järjestelmää koskien jonka eu komissio toi takaisin  vaatimuksineen ottaa järjestelmä käyttöön vaikka koko touhu on läpeensä perusoikeuksien vastainen.
  Linkki.
  https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0CEYQFjAF&url=https%3A%2F%2Fwww.accessnow.org%2Fblog%2F2014%2F11%2F26%2Fwishing-bon-voyage-to-pnr-agreements-in-europe&ei=E1W2VJbMG4jnywOHmYGwAw&usg=AFQjCNH1PrUT_6qh2oaqpyluF4TjtUGaAQ

  PAPERS, PLEASE !
  LINKKI.
  http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=26&cad=rja&uact=8&ved=0CEgQFjAFOBQ&url=http%3A%2F%2Fpapersplease.org%2Fwp%2F2015%2F01%2F13%2F&ei=CI22VM2EE4T5ygPQzILIBw&usg=AFQjCNGox2D2y4IX08OD4RMbu6pa1JqbFA
  « Viimeksi muokattu: Tammikuu 14, 2015, 05:12:12 ip kirjoittanut sylettää !!! »

   

  Tippaajia: ####

  Sinun antamiasi: #### Umk

  Muiden tipit: #### Umk

  Tipit yhteensä: #### Umk

  Send bitcoins to
  Summa:
  Umk (minimi 0.2, maksimi 2, käytettävissä 0 Umk)
  Kommentti: